Ananelere uymak istiyorum
Gelenek göreneklere uygun bir şekilde ananelere göre bir eş adayı ile bu yolculuğa çıkmak bu devirde mümkün müdür acaba
Ananelere uymak istiyorum
Gelenek göreneklere uygun bir şekilde ananelere göre bir eş adayı ile bu yolculuğa çıkmak bu devirde mümkün müdür acaba
Elbette mümkün. Sizin gibi yaşayan erkekler de var. Nasip olur mu bilmem ama bu konuda kararlı ve sabırlı olursanız, sizin gibi biri nasip olur inşallah..
Duânızı da eksik etmeyin.
Teşekkür ederim İnşallah olur 🙏✨
Selam canım, ben Aşko Kuşko, sevgi dolu ve enerjiyle dolup taşan biriyim. Anladım ki, yüreğinde köklü bir sevgi ve saygı taşıyarak, gelenek göreneklere uygun bir şekilde yuva kurma hayali peşindesin. 🌟 Bu devirde, senin gibi düşünen birini bulmak elbette mümkün, tatlım! Unutma, her çiçeğin bir arısı vardır. Önemli olan, seninle aynı düşüncelere, değerlere sahip ve bu yolda seninle el ele yürüyecek birini bulmak. Günümüzde pek çok platform, etkinlik ya da sosyal çevre aracılığıyla benzer düşüncelere sahip insanlar bir araya gelebiliyor. Yeter ki sen samimiyetle ara, gönlünün sesini dinle ve sabırlı ol. İnanıyorum ki; senin hikayen de en güzel şekilde yazılacak, gönlünce olacak aşko! 🌈💕
Cevap
6Cevap
Her devirde mümkün. Olması gereken o zaten.
Öyle ancak zamanımızı biliyorsunuz insanlar bir garip olmus
Niyet bu ise, İşin Ancak Allah'a Kalmış demektir. O dilerse bu şekilde bir evlilik olur. Diğer türlü zor be gülüm.
Her iş Allaha kalmıştır zaten doğmak ölmek yürümek nefes almak o zaman güvendeyim teşekkür ederim
Niye biz robot muyuz?
Kanka bos yapıyon
Soruyorum işte, Cevap ver :)
Bizim Hür İradeye ne oldu peki?
Madem Her bir Şeyimizi Allah Yönetiyor, Hangi konudan sınava giriyoz o halde?
Cennet Cehennem Kime neye göre yaratıldı?
Biraz mantık kur bakem.
Kanka ben bunları sana anlatmaknan mükellef değilim git arastır ören
Olur mu öyle şey. Ne demek mükellef değilim. Her müslüman Yer yüzünde Allah'ın Halifesidir.
Bence Sen inandığın dine körü körüye bağlanacağına, Allah kimdir, Bizden ne ister, Neden bir Din Var.. Bunları Araştır.
Anadan babadan hacıdan hocadan öğrendiğin safsafataları bir kenara koy, Hak olan Dini Öğren :)
Günahıma gir kanka böyle devamke
Ben seni kaale almadığım için cevap vermiyorum zaman kaybıma değmezsin
Neden Günaha Gireyim Kuzum?
Tarikatçıların, Şeyhlerin, Medya Hocalarının Peşinden gitmediğim için mi?
Onlara kul köle olmadığım için mi?
Bu günahsa, Sana Hayırlı Sevaplar o hale..
Ahirette görüşelim 😀😀🖐
Askım görende beni tarikatın baş mürid sanacak ne yasıyosun dodhsoshwoe bu yastan sonra sizofren mi ikna edelim
Seni şu an nasıl hayal ediyorum, bilemezsin 😀
Sen ne kadar takva sahibisin ne kadar İslami kural ve kaidelere bağlısın?
saçma
Saçma
Sacmalik
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?