Aşk İlişkileri İlk sevgilin kaç yaşında oldu? Donjuan96 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ondan sonra hayatına kaç kişi girdi çıktı? Bunu dürüstçe yazabilir misin? Güncellemeler+1 yıl Benim için dürüst yanıtlar önemli gerçekçilik... Güncellemeler+1 yıl Benim de birtene bile sevgilim olmadı ozaman ne kadar masumuz 😊😀 İlk sevgilin kaç yaşında oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Olayı hiç o kadar ciddi bir yere götürmedim ben 1 4 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Nereye götürdün?:) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl nereye olcak wpww Yorumla Donjuan96 +1 yıl Her şeye böyle atlar mısın sen? Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl hayir atlanacak yerde sadece Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. İlk 19 yaşımda oldu ondan sonra 1 kişi hayatıma girdi. 2 3 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Ve🙃 Yorumla AELORA +1 yıl Artık kimse yok. 😂 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Senin gibi biri yalnız olmaması lazım 😊 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İlk sevgilim olduğunda 18 yaşındaydım, 2016 senesinde ilişki başladı da başlamaz olaydı 1 2 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Hadi bakalım bağlanmaman dileğiyle 😀 Yorumla Blondesmann +1 yıl Oraları geçtik kanka artık bağımlılık yok. Kurtuldum yani Yorumla
Denizdebirgece Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İlk ilişkim 12 yaşında olmuştu çocuk aklı 1 hafta sürmüştü. Sonra 2 kez daha biriyle sevgili oldum ama onlarda kısa sürmüştü.. Başkada olmadı zaten 1 2 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Çok hızlısınıZ😊 Yorumla Denizdebirgece +1 yıl Ya hızlılıktan değil işte arkadaş gazıyla olduk daha buluşamadan ayrıldık 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 14'te oldu ilk sevgilim.3. sü ile sevgiliyim. Yaşım 24 ama o zamanki sevgililiğim bile hiç çocuksu gelmiyor bana. 1 1 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl o niyemis pwwpw Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç olmadı seçiciyim ben öyle her fırsatta da karşılık alamazsınız 0 1 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Hiç olmadıysa iyi benim de olmadı 😊 Yorumla
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sanırım 26 😂 (2-3 aylık)İlk ve şu ana kadar tek 0 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl 13 14 yaşlarında idim😅😅 1 3 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Hımm 😊 sonra Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Sonrasi meçhul. Yorumla Donjuan96 +1 yıl Yazık sana :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmadı hiç ve daha da olmaz gibime geliyor aman boş ver ya geçti zaten benden 😏 1 4 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Olur olur neden olmasın 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum, erkekler çıkarcı özellikle büyük bir kesim Yorumla Donjuan96 +1 yıl Sen düzgün biri olursan kimse koparmaya kalkmaz. Düzgün olduğun halde yanlış yapmaya yönelen varsa uzak durman daha iyi olur senin açından.😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzgünüz ondan kaybediyoruz zaten, ve hep kötülerin peşinden koşuyorlar sonra da türk kızından uzak duracaksın aga muhabbetine geçiyorlar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 18 yasimda. 1 hafta surmustu. El ele bile tutusmamistik. Ondan sonra 30 kisi girmistir hayatima 0 0 Yorumla
Nokomment Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dürüstçe söylesem de kimse inanmıyor azk herkes günübirlik sevgili yapıyor sanarsin 0 0 Yorumla
tuanadmr03 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 16 yaşındayken oldu ve 4 ay sürdü. 19 yaşındayım başka da sevgilim olmadı. 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 18.. 1 1 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Dilimiz de ki en güzel kelime : ) Yorumla
SniperGhost2009 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 0 Hiç Olmadı Maalesef evet Doğru Anladınız 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç sevgilim arkadaşım olmadı ki 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Şimdiye kadar hiç olmadı 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. seks yaptigim ilk sevgilim 19 yasimda oldu. 0 4 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl nasil yaptiniz anlatasana Yorumla aerolite +1 yıl @yhadhemeseneolee Hadi naşş... Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl aynen hadi ananin seyine nass bunu yazinca sikinti yok anlat diyince nass ilk sevgili soruluyo seks diyo mal wppwpw Yorumla aerolite +1 yıl @yhadhemeseneolee Ergen delirdi 😱💃💃 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 21 yaşında. Ondan sonra kimse girmedi. 0 0 Yorumla
xerdi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ciddi ilişki fobim var 0 1 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl keske ana ve baban da oyle dusunseydi aw wpwp Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 20 yaşında 2 3 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl 10 filandir senin wpwpw Yorumla püskevitçay +1 yıl @yhadhemeseneolee yok valla 20 keşke daha erken olsaydı ama Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl niye kiz ne acelesi var wpwp Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 33 yaşındayım daha ilk sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Doğduğumda oldu annem tabiki 1 2 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl bekledigim cevap be aslansin Yorumla apro45 +1 yıl @yhadhemeseneolee teşekkürler ❤️ Yorumla
mayiscinar Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 66% +1 yıl Hiç olmadı 0 1 Yorumla Donjuan96 +1 yıl Benim de Yorumla
EyşanMoretti Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. 20 yaşında 0 0 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. 16 yaşımda. 0 0 Yorumla
NİRVANA-MUSIC Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Hiç olmadı.. 0 1 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl en iyisi knk Yorumla
sevenlergüzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 13 yaşımda oldu yaklaşık 10. Sevglimle evliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Olayı hiç o kadar ciddi bir yere götürmedim ben
Nereye götürdün?:)
nereye olcak wpww
Her şeye böyle atlar mısın sen?
hayir atlanacak yerde sadece
İlk 19 yaşımda oldu ondan sonra 1 kişi hayatıma girdi.
Ve🙃
Artık kimse yok. 😂
Senin gibi biri yalnız olmaması lazım 😊
İlk sevgilim olduğunda 18 yaşındaydım, 2016 senesinde ilişki başladı da başlamaz olaydı
Hadi bakalım bağlanmaman dileğiyle 😀
Oraları geçtik kanka artık bağımlılık yok. Kurtuldum yani
İlk ilişkim 12 yaşında olmuştu çocuk aklı 1 hafta sürmüştü. Sonra 2 kez daha biriyle sevgili oldum ama onlarda kısa sürmüştü.. Başkada olmadı zaten
Çok hızlısınıZ😊
Ya hızlılıktan değil işte arkadaş gazıyla olduk daha buluşamadan ayrıldık 😂😂
14'te oldu ilk sevgilim.3. sü ile sevgiliyim. Yaşım 24 ama o zamanki sevgililiğim bile hiç çocuksu gelmiyor bana.
o niyemis pwwpw
Hiç olmadı seçiciyim ben öyle her fırsatta da karşılık alamazsınız
Hiç olmadıysa iyi benim de olmadı 😊
Sanırım 26 😂 (2-3 aylık)
İlk ve şu ana kadar tek
13 14 yaşlarında idim😅😅
Hımm 😊 sonra
Sonrasi meçhul.
Yazık sana :)
Olmadı hiç ve daha da olmaz gibime geliyor aman boş ver ya geçti zaten benden 😏
Olur olur neden olmasın 😊
Sanmıyorum, erkekler çıkarcı özellikle büyük bir kesim
Sen düzgün biri olursan kimse koparmaya kalkmaz. Düzgün olduğun halde yanlış yapmaya yönelen varsa uzak durman daha iyi olur senin açından.😊
Düzgünüz ondan kaybediyoruz zaten, ve hep kötülerin peşinden koşuyorlar sonra da türk kızından uzak duracaksın aga muhabbetine geçiyorlar
18 yasimda. 1 hafta surmustu. El ele bile tutusmamistik. Ondan sonra 30 kisi girmistir hayatima
Dürüstçe söylesem de kimse inanmıyor azk herkes günübirlik sevgili yapıyor sanarsin
16 yaşındayken oldu ve 4 ay sürdü. 19 yaşındayım başka da sevgilim olmadı.
18..
Dilimiz de ki en güzel kelime : )
20 yaşında oldu. İlk sevgilimdi
0 Hiç Olmadı Maalesef evet Doğru Anladınız
Hiç sevgilim arkadaşım olmadı ki
Şimdiye kadar hiç olmadı
seks yaptigim ilk sevgilim 19 yasimda oldu.
nasil yaptiniz anlatasana
@yhadhemeseneolee Hadi naşş...
aynen hadi ananin seyine nass bunu yazinca sikinti yok anlat diyince nass ilk sevgili soruluyo seks diyo mal wppwpw
@yhadhemeseneolee Ergen delirdi 😱💃💃
21 yaşında. Ondan sonra kimse girmedi.
Ciddi ilişki fobim var
keske ana ve baban da oyle dusunseydi aw wpwp
20 yaşında
10 filandir senin wpwpw
@yhadhemeseneolee yok valla 20 keşke daha erken olsaydı ama
niye kiz ne acelesi var wpwp
33 yaşındayım daha ilk sevgilim olmadı
Doğduğumda oldu annem tabiki
bekledigim cevap be aslansin
@yhadhemeseneolee teşekkürler ❤️