Çok yeni evliyim ama buz gibi soğudum, ben mi abartıyorum?

O 32 ben de 25 olacağım yakında. 6,5 aylık evliyiz ve ilk haftadan beri evde iki yabancı gibiyiz. Sorun benden kaynaklı ben soğudum. Çünkü malum konuda benim tecrübem yoktu onun vardı. Evlenmeden önce Bu konuda bilirkişi olmasının benim için iyi olacağını söylüyordu. Hatta övünüyordu da şöyle iyiyim falan diye. Ama o kadar tırt çıktı ki, bi insandan bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum. Çok ezik geliyor gözüme. Evlenmeden övünmese dillendirmese böyle düşünmezdim, ama laflarının boş olması ezik yapıyor gözümde onu.

ben en baştan tavrımı açık açık belli ettim. Balkabağına dönüştün resmen dedim. Başta tamamen soğumamıştım belki heyecan yaptı diye. Ama Ufak ufak şakayla karışık ezdim, “hani çok iyiydin yaaa” diye başladım cümlelerime örneğin. Cidden kabul etse ya da sevdiğim için afalladım diye o da kendiyle dalga geçse sindirirdim anında ama o laflara dayanamayıp tartışma çıkardı, orada tamamen soğudum midem bulandı işte. Ben de kırıcı konuştum hem bi beceriksizsin hem kendini savunuyorsun diye. O günden sonra daha konuşmadım aylardır buz gibiyim. O barışmak istiyor arada belli ediyor ama yok. Daha çok tiksiniyorum hatta. Ben mi anormalim... siz olsanız soğur muydunuz
Çok yeni evliyim ama buz gibi soğudum, ben mi abartıyorum?