Aşk İlişkileri Alevi sünni evliliğinde ne tür sorunlar çıkabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendileri sünni çok önem veriyorlar, aileside. Geleceğimiz yok dedi başlamadan bitirdi. Alevi sünni evliliğinde ne tür sorunlar çıkabilir? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bana saçma geliyor sonuçta iki taraf da müslüman. Ama bazı yobaz kafalar alevileri müslüman görmüyor bu yüzden istemiyorlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet... Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Senin için daha hayırlısıdır boş ver Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sünni oruç tutar gece kalkar sahur yapar bi gürültü patırtı olmaz uyum içinde olamazsınız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen.. Yorumla
enersah Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbir sorun çıkmaz.Benim ilk ve uzun ilişkimdi aynen böyle bir durum vardı biz mezhep konusu yüzünden ayrılmadık mesela. İnsandan insana değişir, zihniyetle alakalı. Eğer seni olduğun gibi kabul etmiyorsa, senin inancına sana saygı duymuyorsa boş ver. Canını sıkma.Öyle bitirdi diye de karalara bağlama.Sana böyle yapıldı diye de sen de kimseye böyle yapma, uzatılcak bi' şey değil 👍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana saçma geliyor sonuçta iki taraf da müslüman. Ama bazı yobaz kafalar alevileri müslüman görmüyor bu yüzden istemiyorlar
Evet...
Senin için daha hayırlısıdır boş ver
Sünni oruç tutar gece kalkar sahur yapar bi gürültü patırtı olmaz uyum içinde olamazsınız
Aynen..
Hiçbir sorun çıkmaz.
Benim ilk ve uzun ilişkimdi aynen böyle bir durum vardı biz mezhep konusu yüzünden ayrılmadık mesela. İnsandan insana değişir, zihniyetle alakalı.
Eğer seni olduğun gibi kabul etmiyorsa, senin inancına sana saygı duymuyorsa boş ver. Canını sıkma.
Öyle bitirdi diye de karalara bağlama.
Sana böyle yapıldı diye de sen de kimseye böyle yapma, uzatılcak bi' şey değil 👍