Merhabalar... Lütfen bilen cevaplasın. Benim annem Alevi, Babam Sünni. Ben yıllarca Sünni gibi yetiştim hani kendimi tam olarak Sünni olarak bilirim. Fakat anne tarafımla, baba tarafımla olduğundan daha yakınım ve hepsi Alevi. Oruç tutarken onlar tutmadığından dolayı oruçluyum derken kasıyorum, bakışları o konuda biraz katı oluyor... Ama Sünnilikten vazgeçmeyeceğimin farkındayım, sonuçta neyiz? Müslüman. Ama kuzenimle kardeş gibiyiz ve onun babası da Alevi olunca o direkt Alevi. Bilen var mı ya?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenelde anne ya da babasi alevi olan cocuklar alevi olur. Sizin durumunuz tam tersi olmus. dinler inanclar anne babadan gecmez. insanin ozgur iradesidir. Bin yil once atalarimiz samanistti. Cocugunuz hristiyan ya da ateist deist olabilir. sunnilik anne ya da babasinda kalir. Yani babaniz Turkse sizin bunu inkar etme ve degistirme sansiniz yoktur. bu inanc icin gecetli degildir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konunun detayina girersek cikamayiz ama sen kendine hangisini yakin hissediyorsan onu yap ama onceligimiz insan gibi yasamakta kötülük yapmamakta insanlari kandirmamakta.. kalbini daima temiz tut ve iyilik yap yeter..
73 Yorumla
Soran+1 yıloruç tutuyorum diyorum, teyzemler falan bu anı bekler gibi direkt ne orucu havasına giriyorlar, inadına tutmuştum.
Soran+1 yılhayır tek Ramazan ayında tutuyorum
+1 yılBaba tarafı neyse o olur. Baba aleviyse çocuk da alevi. Baba sunniyse çocuk da sünni olay budur
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen sana karışıyor mu? Dınıne yanı?
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGenelde tersı olur. Anne neyse çoçukta o yoldan gıdıyor, çunku çoçuk genelde anne ıle zaman geçırıyor. Ahıretını duşun ve boyle devam et sen
Soran+1 yıldin değil de mezhep farklı şeyler
Soran+1 yıldoğru genelde tam tersi olur fakat ben yıllarca sünni yetiştim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
41Cevap
Çocuk yapmayı konuşacak düzeyde ilerlemiş bir ilişkinin içine etmişsiniz. Ne diyelim. Ve başkalarının yürümeyen ilişkilerini örnek göstermeniz hatadır. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamanız.
Mezhepler sorun değil, sorun eden ikiniz olmuşsunuz. Dinen, sen Yahudi ve Hristiyanlarla bile evlenebiliyorsun. Müslüman olan Alevilerle tabi ki evlenebilirsin. Ve din yasak koymadığına göre buna, yürüdüğüne-yürüyebileceğine inanıyordur ki, buna izin vermiştir. Siz, kraldan çok kralcı olmaya çalışmış, dinin olur deyip verdiği izne olmaz demişsiniz. Hatadır. Ve umarım hatayı anlayıp birbirinize dönersiniz.
Çocuk meselesine gelince. Alevi ve Sünni mezheplerinin orta yolunu seçersiniz çocuk için olur-biter. Araştırın mesela Caferilik mezhebini:
Orta yoldur. İki mezhebi ve iki mezhepten kişileri birleştireceğine eminim.
Umarım, hatalarınızı anlar, birbirinize dönersiniz. Selametle.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin onu alevi olarak yetiştirmek isticektir. mezhep farklılıgı su an senin gözünde önemli bir farklılık olarak görünmesede ilerde sorun yaşamayacagın kesin değil. ben kesinlikle alevi bir kızla kesinklikle evlenmezdim hem o da çocugunu kendi mezhebinden yetiştirmek isticektir hakkıdır e bende isticem tabi. bu ççocuk iki mezhepli olacak da degil. en iyisi böyle bir işe hiç girmemek. bu benim fikrim sen bilirsin. ama aile ortamına girince alevilikle sünni mezhepler çok noktada çatışır. bence bir kez daha düşün.
20 YorumlaSevgilim demden önce aranızda sorunları çözüp ilişkiye başlamış olsaydınız daha iyi olurdu.
İnsanın onuruna dokunur şekilde mezhep ayrılığı yapıcaktınız madem hiç başlamasaydınız.
Aleviyim söyledikleriniz kırıcı ilişkinin bitmesi yerinde bir karar olmuş.32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSevgilim veya ciddi dusundugum ciddi dusundugum biri olmasa bura sormazdim. 4 senedir beraberiz 3, seneye kadar bilmiyordm alevi oldugunu. teskkurler
Aile & Toplum konusunda 18,4b cevap paylaştı. ailenin kültür durumuna kalıyor.. Benim çok arkadaşım var hiç sorunsuz evlilikleri sürüyor.. Herkes bir birinin dini inancına saygılı olduktan sonra ne olabilir ki? Ama bağnazlık had safhada... Aslında kimse din konusunda netin ne olduğunu tam bilmediği gibi ahkam kesmeye de meraklı.. Ailende bağnazlık varsa işin zor olur..
41 Yorumla
Gizli Soran+1 yılailem, annem, babam, erkek kardeslerim biliyor. Ilk basta anlatmasi zor oldu, ama bizim icin önemli olan insan olmasi ilk basta dediler, yinede icten tam ne düsünüyorlar bilmiyorum
Ablamın eşi alevi, ablam ilk başta onların kültürlerine ayak uydurmakta zorlandı, şimdilerde mutlular, sorunların üstesinden geldiler. Erkek çocuğun olursa onların kültüründe büyüyecek mecbur yani alevi mezhebine tabi olacak, bu senin için önemsizse bir sorun olmaz, bana göre bu mezhepler uydurma ama insanlar artık gelenek gibi yaşıyorlar yoksa aslında dini sistem tek. Ailenin bakışı önemli..
00 YorumlaSen ne dersen o olur mezhep seçimi de senin seçimin kimse zorlayamaz kimse hor göremez yargilayamaz sen bildiğin gibi yaşa😉
35 Yorumla
Soran+1 yılama kendimi yanlarında çok farklıymış gibi hissediyorum ya oruç deyince oruç mu falan diyorlar ve maalesef size ne diyebileceğim insanlar da değiller
Soran+1 yılteşekkür ederim sanırım aradığım kısım buydu
- +1 yıl
Aleviler oruc tutan kendi insanlarina bile oruc ne ya demezler. muhtemelen annen kürt alevisi.
Gizli Üye(25-29)3 ayAlevilik ana yoludur ve anneden kanla geçer. Sen zaten Alevi anneden doğduğun için soydan Alevi sayılırsın. Kültürel olarakda o kültürle büyüdüysen öylesin. Alevilik etno-dinsel bir kimlik olduğu için etnik, kültürel ve inançsal boyutları vardır. İslam gibi sadece bir din değildir. Bana sorarsan sen etnik ve kültürel olarak çok net Alevisin ama inanç olarak Sünnisin ve bu hiç sorun değil. Sende bizdensin can.
00 YorumlaAcaba kıydıgınız nikah caiz olurmu önce onu araştırman lazım.
Kesinlikle yanlış anlama kıyılan nikah caiz değildir diye fetva vermiyorum sadece araştır önce diyorum.42 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Alevi camiye giden alevilerden ise caiz. Camiyi inkar namazı inkar ediyorsa caiz değil
ya bırakın şu mezhep ayaklarını kardeşim. Allahınız bir Peygamberiniz bir Dininiz bir. nedir bu insanlardaki mezhep zihniyeti. Allahmı emretmiş mezheplere bölünün diye, Peygambermi yaymış mezheplerive siz mahşerde mensubu olduğunuz mezheplere göremi hesap vereceksiniz yapmayın Allah aşkına aşın artık şu dar zihniyetleri. mezhepler İslamiyetin baş belasıdır. bugün ortadoğuda müslümannı müslümana katlettiren bu lanet olası mezheplerdir sinirlendim gene akşam akşam bakın mutluluğunuza kardeşim.
62 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldedigim gibi, benim icin bir sorun yok, sorun cevre, hem bizim taraf hem diger taraf..
ama artik gencler böyle bakmiyor, artik ayri ayri degil, sehirlerde ic ice yasiyoruz..
alevilere göre alevilik anneden geçer zaten bu bir. ikincisi bu kadar basit ve ayrımcı olmayın ya. iki insan birbirini seviyosa hiçbir şeyin önemi yok. tamamen yıllardır iktidarların yaratmaya çalıştığı yanılgı bu. aleviler de bizler kadar müslüman
38 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİlerde cocuk icin diyorun birisi alevi birisi sunni bunu sormusdum ben yoksa ikimizin icin bir uyumszuluk yok
Gizli Soran+1 yılEvlensek zaten dinne annesi daha cok duser buda cocugu isdedgni yaptrr buyuyunce devam eder ben sunni olmasini isdiorum hem kotu alevilerde var tahtacilar falan abdest bile almiyorlar kiz belki ondan nereden bilecem
Gizli Soran+1 yılGit arkadaslarina sor yani problem yok bnmde cok arkdasm var eski ciktigim tahtaycdii . bence sen alevisin bu kadar savunduguna gore
- +1 yıl
değilim olsam baştan söylerdim zaten gurur duyardım. tahtacı ne cidden bilmiyorum bu arada :D savunurum çünkü ayrımcılık resmen şu laflarınız yani. araştırsan çok az fark olduğunu görürsün bu kadar ön yargılı olma. ayrıca evlilik, çocuk hayalleri kurduğun sevgilini tanımıyosan o senin sıkıntın. bu ön yargılarını yıkamayacaksan boşuna sormuşsun unut sen o kızı
Gizli Soran+1 yılBitti zaten benim icin bidaha dusunmuyorum sadece soru sordum barismak isdeyen yok :D hdi bn kacdm bb
+1 yılvalla çocuğa dayatmak zorunda değilsiniz bence çocuklarla belli bir dinin ya da inanılışın diretilmesi çok saçma. ama o diretmiş başta ayıp etmiş. kalkıp hangisini tercih ederse o olur biz karışmayız deseydi şu an beraberdiniz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok farklı adetleri var. Komşumuz Alevi çocuğunu evlendirdi çocuğunun düğününde güreş yaptılar karı koca herkesin içinde, kafalarından aşağı bir kova su döktüler akrabaları. Yani ailenin istememesi normal. Bence sen araştır ve uyum sağlayacaksan devam et.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyani, az cok bana anlatiyor zaten, kendisi de anadoluda büyüdügü icin ve cevresi daha muhafazakar insanlardan olustugu icin bu konularda o kadar farkli degiller. Ama arastiririm yinede ilk defa duyuyorum bunu.
+1 yılBu iş ailenin meshebini devam ettirmek değildir kendin hangisini doğru buluyorsan odur ki sunni aklına yatmış ve seçmişsin ne güzel sana
10 YorumlaAnnem alevi babam Sunni evlilikleri boyunca inanclari problem olmadi. Birbirlerinin inanclarina saygili ve destekleyici oldular. Babamin cem evi ziyaretleri, annemin iftar sahur sofralari gibi.. Ikiside beni inanc konusunda etkilemeye calismadi. Arada akrabalar sordu alevi misin Sunni misin diye muslumanim deyip gectim zaten cocukken pek bilmiyordum neden bahsediyorlar. Yani bosuna kasmissiniz. Gul gibi yasayip giderdiniz.
71 Yorumla- +1 yıl
ben ileride büyük ihtimalle böyle bir ilişki içerisine gireceğim senin ruh halini ve oruçtur namazdır ne yaptığını merak ediyorum yanlış anlamanı asla istemem ileride hiçbir deneyimim olmadan bu işe girdikten sonra ne yaparım bilmiyorum yardımcı olabilirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden
+1 yılBahsettiğin şeyler ırk değildir.
Çocuk ne isterse o olur.
Sende ikisinden hangisini istersen olabilirsin babadan çocuğa ya da anneden çocuğa geçen bir özellik değil.10 Yorumla
+1 yılBana göre alevilik yanlis onun icin sen onu hanefi yapmaya calis ve cocuk elbette hanefi
54 Yorumla- +1 yıl
senin ben aklına ön yargıda böylesi.
- +1 yıl
Haha he he ön yargi daha neymis
bosver ya sen bisey demeden aleviylen evlenebiliyosan kolay gelsin cocugunuza dogru yolu bulur umarim
Gizli Soran+1 yılAlevi diyince neden sinirlendin başgan sakin ol..
- +1 yıl
Tamam kardesim sakinim
Bence sen birak bir bilgini gelisdir aleviler ve hanefiler hakkinda kitaplar oku meshepleri arasdir bir
Yorumları okudum çoğu arkadaş konuyu bilmidiği için yanlış cevaplar var. Alevilik ile bektaşilik karıştırılmış. Alevilik soydan gelir sonradan alevi olunmaz soradan olunulan bektaşiliktir yani her alevi aynı zamanda Bektaşidir ama her Bektaşi alevi değildir. Soy ise İslamda atadan yani babadan gelir bu sebepten baban sunni olduğu için sende sunni olursun.
30 Yorumlaablamla eniştemde aynı o şekildeler ama önceden konuştular çocuğun meshebini ablam dünya görüşünde ise eniştem etkin olucak diye şu an tüm kontrol ablamda ama :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Ben işte o çocugum :D benimde aynı yani yarı alevi yarı hanefiyim direk müslüma oluyo tatlı bişey kimin yanına gidiyosan o tarafdan oluyosun 2 takım tutmak gibi bişey :Dahahaha
20 Yorumlamerak etme sorun olmaz sen alevi erkek sünni olsaydı sorun olurdu. alevilerin içine rahatlıkla girip uyum sağlayabilirsin ancak alevi bir kız sünni aileye gelin gidince aralarına girip uyum sağlayamıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılalevilik anneden geçiyor diye biliyorum.
ama çocuğun inançları konusunda evleneceğin kişi ile anlaşmalısın. çocuğu ona göre yetiştirmek en güzeli.11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin
+1 yılne problem olacak ki alevi denilince neden akla dinsiz gecelerden çıkmayan alkolik tipler geliyor bilmiyorum onlar da bu ülkenin insanı sonuçta böyle farklı bir dünyadan gelmişler gibi muamele etmek garip
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldedigi gibi, benim icin sorun yok, ama en iyi arkadaslari bile onun, bana olmaz diyor
- +1 yıl
siz iyi anlaşıyorsanız yaşam şekilleriniz uyuyorsa dinleme bence
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. benim gibi mezhepsiz olsun ama alevi olmasın, günümüzdeki aleviliğin hiçbir öğretisi kalmamış, ateistlerle aynı fikirde ve icraattalar
00 Yorumlakültür farkindan genelde aileler anlasamiyor dogal olarak evli olan ciftede yansiyor ve tartismalar basliyor. Maalesef anlasani ben daha görmedim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma cok seviyor benim icin yillardir lisede derslerine cok calisti antalyada uniyi kazandi geldi kafan cok karisik
Gizli Soran+1 yılOlmaz oyle iki arada kalacak cocuk neyse hayirlisi olmus bencede olamazdik herkezin karari bole cikmis
Canım mezhep farklılığı hep sorun yaratır evlilikte şunu duşun. Çocuğun oldu kocan alevi olarak yetiştirmek istiyor onu sen Sünni. Buna benzer çok sorun çıkar.
10 YorumlaHer çocuk Ateist doğar. İnanç, mezhep çocuğa sonradan damgalanır.
27 Yorumla- +1 yıl
Hahaha komiksin
Bu laf daha cok her cocuk müslüman dogar sabi dirler - +1 yıl
Her çocuk islam fıratı üzere doğar.
Gizli Soran+1 yılGitsene ya
+1 yılHic bilmiyirum ama kuzenim elevi ile evlendi cocuklari oldu allah mutlu etsin cok iyi insanlar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Hangi devirdeyiz bilmiyorum ama aleviler temiz insanlardır içerde yatanlara bakın varsa kesin düşünce sucundan girmiştr. Size ne kardeşim kim ne mezhepdeyse sen kendine yapıon napıyosan
10 YorumlaNeyi secmek isterse o olur. Nasil yetistirilirse...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seviyosan dinin hic bir onemi yok o aleviyse musluman hristiysnla evlniyo adam sen niye evlenmiyesin
00 YorumlaAnnen alevi ya annen ramazanda oruç tutuyor mu?
14 Yorumla
Soran+1 yılMuharrem ayında tutması gerek fakat tutmuyor yine de bağlılar Aleviliğe
Soran+1 yılsize ne diyebilsem direkt yapıştırırım da yok, o da olmuyor. Annem orucuma da karışıyor yok ne orucuymuş. Ben Sünniliği bırakacağımı hiç sanmıyorum :/
Ailen ciddi sorunlar yaratacaktır. Bana kalırsa sorun olmaz ama ailen benimle hemfikir midir, sanmıyorum.
00 Yorumlabir birinize saygılı olduğunuz zaman hiç bir söz davranış sizi etkilemez. yeter ki siz bir birinize saygılı olun. insanlarıda takmayın onlar konuşur anca konuşur
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazabilirim bacım burada bazı arkadaşlar üstüne alınabilir yanlış olmasın sen bilirsin yazarsan cevabını veririm. Yaşadım tecrübelerimle sabittir.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılolur
Sünni aileler bu durumda çok sorun çıkartıyor. Umarım sorun çıkmaz...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aileler problem etmezse n' sorun olacak yahu. Aşın bunları artık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılilla bir tarafa çekmesine gerek yok öyle diyenlere de amele diyorum ben. sen doğru yetiştir objektif baktır zaten o kendisi bir yol bulur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı. Füzyon olur. Bir tutam hanefi bir tutam alevi biraz caferi biraz şii üstüne de bolca leblebi sülalede çorumlu varsa zaar.
00 YorumlaAleviliği gerçekten saptırılmadan yaşayan biriyse, bir sıkıntı olmaz, ama farklı amaçları güden bir inanca sahipse mutlaka sorun olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Bence çocuğu iyi huylu , efendi , temiz yetiştirin gerisi önemli değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılbu genetik değil ki neye iman ederse o olur. Sen müslüman yetiştir ama çocuğunu
00 Yorumla
+1 yılDin ayrımları yetmemis gibi bide mezhepleri cikarttilar
00 Yorumla
+1 yıleğer kız ve erkek biz yaparız anlaşırız diyorsa ailelere bok yemek düşer. bence evlenmeliler...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Erkeğin alevi olması senden özgür olduğu için senin özgürlüğünü kısıtlayamayacağı anlamına gelirmÇevredeki parazitleri takmam diyorsan evlen.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir de olmayabilir de. Kişilerin mezheplerine bagnazlik derecesinde tutulmalarina bagli.
00 Yorumlasevin birbirinizi insanlara aldanmayın insanlar söyler
00 Yorumla
+1 yılBabası Sünni annesi Alevi ismi Ömer Can olan bir çocuk tanıyorum ''Ben Aleviyim'' diyor. Tam tersi örnekler de mevcut. Kişiden kişiye göre değişir...
00 Yorumlaaşk alevi sünli tanımaz sen seviyorsan bir sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtaya karışık olur. Ama umarım çocuk doğru yolu bulur ve dinsiz olmayı tercih eder.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYanacaksın.!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılalevi nedir müslümanlıktan ayrımı? hiç anlamıyorum şu mezhep ayrılıklarını
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldegil, ama bazilari tanriya inanmadigi halde aleviyim dedigi icin farkli bir resim cizildi bazi insanlarin aklinda
+1 yılIki mezhebi de ögrensin yani illa bir tarafa cekmenize gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle soru mu olu? Siz nasıl yetiştirirseniz öyle olur. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kesinlikle olmaz cevremde vardı böyle evlilikler 5 seneyi gecemedi hiçbiri :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılneden, sorunu kim cikardi peki? Aileler mi kendileri arasinda mi anlasamadilar?
Cevap sahibi+1 yılhem aileler hem kültür hem de kendileri arsında...
Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Siz nasıl din eğitimi verirseniz öyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorman hata. en dogrusunu yapmissin.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:))
Aile & Toplum konusunda 18b cevap paylaştı. Önce insan olsun sonra istediği dini seçer zaten.
10 YorumlaBaba neyse o olur. :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBence dee..
Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. alevilerde baban neyse sende osundur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle bir evliliğin 21 yıllık meyvesiyim :D
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpeki kendini hic ikilimde hissettin mi? :) Nasil birsey senin icin?
- +1 yıl
Özelden konuşalım :)
Gizli Soran+1 yılne yazik ki yazamiyorum sana :(
- +1 yıl
Dur açayım canım.
Aile & Toplum konusunda 19,2b cevap paylaştı. çocuk ne isterse o. Kimse karışmamalı.
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem