Arkadaşlar çok acil yardım?

Arkadaşlar 6,7 senelik ilişkim var aslında geçmişi dahada eskiye dayanıyor sevgilimle geçen bir yaz adım atmıştık aileler tanışmıştı ben Bursadayım o Van’da işide orada çok seviyordum onu, evlilik istyordum ama Van’da yapamam diye korkmuştum uzak gelmişti Bursa’ya gelmesini istemiştim o ise başta evet dedi sonra olmaz dedi söz nişan bir adım atmak istedi ama ben cesaret edemedim sonra hiç bir şey demeden ayrıldı sen beni oyalıyorsun diye ablasına demişki ben çok değişmişim herkes benden haber bekliyor ben onun ağzına bakıyorum 8 ay bekletti beni demiş ablasına ben ise çok pişmanım şu an her şey için hazırım Vana giderim dedim birşeyler yapalım dedim ablasına 2 ay oldu ayrılalı biraz geç olmadı mı evlilikten vazgeçti erkek arkadaşın dedi ben çok pişmanım bir sürü hatam var dedim telafi etmeye hazırım dedi ablasıda zamana bırak dedi ama ben eskisi dönmeyeceğini sanmıyorum sizden bir adım bekledik gelmedi bir adın dedi ne yapacağımı şaşırdım Annemi devreye sokucam ya da yüzleşmek için Van’a gidicem telefonlarıma çıkmıyor engelledi benden kaçıyor çok üzülüyorum çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ablası yazın bir yüzük tak ben Van’a geldiğimde demiş artık senle mi olur başkasıyla mı olur bilemem dedi
Arkadaşlar çok acil yardım?