Arkadaşlar acil yardım ya?

Ya Allah aşkına ben mi yanlış yapıyorum ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ki bi yardım edin Allah askına. 6 aydir konuştuğum biri var suana kadar hiç buluşmadık uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ve ben ona güvenmediğim için kısıtlıyorum dışarı çıkmasını vs. şimdi güvenmiyosan ayrıl diyenler olacaklardır ama ben bu kadar hemen kestirip atan biri değilim hiç de olamadım yani çünkü seviyorum, o da istemiyorsa tabiki ayrılırım fakat bundan emin olana kadar son noktayı koymak istemem yani. Diyeceğim şu ki ben bunu böyle sıktıkça (aslında sıkmıyorum ama ona öyle geliyo sanırım) yok nefes alamıyorum, kendime alan istiyorum vs demeye basladi, mesela benden habersiz dışarı çıkmış ve vana haber vermedi haber verilmez mi arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ki o böyle haber vermeyi kılıbıklık falan olarak görüyo galiba ve ben istemediğim için artık habersiz çıkmaya başladı. Sanki daha çok benden uzaklaştığını düşünmeye başladım bu şekilde davranınca. Ama ben güvenmediğim için istemiyorum dışarı çıkmasını flan cünkü her şeyi gizli saklı işim var diyip çıkıyor ne işin var diyorum işim var işte diyo söylemiyor sonra bana diyo ki bak beni cinlerimi tepeme getirme normal mi bu davranışlar Allah aşkına
Arkadaşlar acil yardım ya?