Sevgilimle çok zorluklar atlattık yeniden barıştık şimdi çok uzun süredir birlikteyiz çok ama çok iyi sevgisi var çok iyiydi ama son dönemlerde çok kavga ettik ama genede iyi olduk ama beni başlarda çok sevgiye alıştırdı benimle ilgilenmesi çok iyiydi hem arkadaş hemde sevgiliydik herşeydik yani amaşu bi kaç ay kavgalar oldu toparladık genede ama her kavgada giden o oluyo küfür ediyor çok şeyini affettim ben asla gidemedim korktum kaybederim diye ama o hep gitti geldi engelledi yani 2 gün en azı sonra çıkarırdı ben yazardım o yazardı bazen ben artık ilgisiz yanaştığını değiştiğini diyorum kabul etmiyor kavgs etme ben sana iyi olurum diyor ama hiss ediyorum farkı aldatma gibi konu asla olamaz yani eminim şundan şimdi inanıyorumki galiba hrp ben addım attım diye alıştı galiba ben aradım ben sordum ben gitmedim ben hep sevgi dolu oldum yani şimdi bi uzun mesaj yazıp vpnı kapattım gene ben dayanamıyorum kendisi çalışıyor diyemi acaba ilgilenmesi yani yorgun olması izin vermiyor? bende çalıştım ama 3 saat uykuyla gittim işe genede onunla konuşuyum diye. Ne yapıyım beni yeniden kaybetmekden korksun? onun 1 sözünü 2 etmedim hep dediği herşeyi yapıyorum acaba varlığımdan çokmu emin?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben Azerbaycanlıyım🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar