Platonik olarak seven bir erkek ne zaman vazgeçer? Ne kadar zaman geçerse geçsin (en fazla kaç yıl olursa tabiki vazgeçer de..) bir gün illa ki konuşma hayali kurar mı, veya adım atma isteği duyar mı o kıza karşı?
Birde platonik seven erkekler o kızla ilgili güzeller hayaller kurar mısınız.. Sadece merak ediyorumm
Birde platonik seven erkekler o kızla ilgili güzeller hayaller kurar mısınız.. Sadece merak ediyorumm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Illaki vazgecer demissin yani vazgeceginin farkindamisin knk illaki bi gun yani
Vazgececeginin
Evet maalesef ama maalesef elimden bir şey gelmiyor ben çok çabaladım ama onun bu kadar kolay unutup unutmayacağını merak ediyorum
ya da bir erkeğin yani erkekleri pek tanımıyorum sevgilim olmadı 😭
Yani oldu gibi ama ben istemedim teklif eden oldu diyim
Emoji yanlış oldu
He demek istedigim knk yani sen kavusamayacaginizin farkindamisin yani olmayacaginin sadece unutma suresinimi merak ediyon
Yani farkındalık değilde adım atmak istiyorum aslında mesaj ama unuttuysa hiç şansım yok diye düşünüyorum ondan anlamaya çalışırım
Çalışıyorum* bir erkek ne kadar sürede unutur mesela biraz olsun hoşlandıysa diye çünkü hissediyordum
10 adımda atar yeterli karşıdan bişey görsün
Hımm gerçekten mi ya
Ama işte ben zaten çabaladım sorun burada
Ondan bi çaba göremedim biraz utangaç biri bu yüzden
Ozamn sen yardimci ol bnce
Yani bir erkek platonik severken ne zaman adım atmayı düşünür kızın ne yaptığını hissederse veya kendisi artık dayanamayacak duruma gelince ki
Mi?
Olaydan eminse o zman yani kızdan emin oluca
Hımm peki ne kadar süre unutmaz yani ne bilim birbirlerine açılamadılarsa mesela
Buruk ayrilmissa bir ömür unutmaz
Buruk derken.. yani bizde hiç konuşma olmadı. Ama biz sürekli inatlaştık işte birbirimize belli etmeden sosyal medyadan, yanlış anlaşılmalar da oldu tabi biraz belki de kırdım onu işte o yüzden bilmiyorum. Şu anda ne hissettiğini veya unutup unutmadığını
Ya adım atmayı bilmiyorsa bebeğem 😏
Bende öyleyim ama çok utangacım ya böyle olunca nasıl olucak
Nasıl gidilir böyle bir erkeğe bilmiyorum 😕
Aslında direk konuşmak gerek , öyle sever adım değil, arkadaş gibi sohbet muhabbet eğlenceli konuşmalar
2 sene olmuş sizce cevap verir mi peki şimdi mesaj atsam 🥺
Birde aramızda inatlaşmalar ve yanlış anlaşılmalar oldu bilmiyorum onlardan sonra da yazmaz diye düşünüyorum
Plan yapma, ya direk konuş, şunu derim bunu derim diye kafanda kurma
Ya peki direk selam mı yazıcam ne yazmam gerekir
Kadın dediğin biraz dik duracak tabii, öyle herşeye tamam demiyecek
Ekli değil şu an geçen yaz yine istek atmıştım ama reddetti bu sefer direk mesaj düşünüyorum ama
Mesaj atma o zaman, kimse vazgeçilmez değildir.
Neden öyle dediniz peki
İsteğini kabul etmemiş de çok üstüne durma, bir ağırlığın olsun
Peki sessiz kalırsam onun gelme ihtimali var mıdir yani en azından hisleri varsa unutmamışsa o dener mi bir şeyler sizce
Bir erkek olarak bana yardım edebilir misiniz
Bende ağırlığımı korumaya çalışıyorum tabiki de
Unut onu artık, kendine eziyet etme
Unutamıyorum ama onunla konusmak istiyorum hissediyorum onunda bana karşı hisleri olduğunu ve yani ikimizde bir şeyler hissederken neden olmasın diyorum
Yani yanlış mı düşünüyorum ya da birazda o çabalasın istiyorum çünkü sevgi emek yani ben yaptım fazlasıyla aslında tek isteğim çabaladığıni hissetmek
Kaç yaşındasın sen
Eğer artık önemsemiyorsa boşuna bekliyorsun
18.
Bilmiyorum işte unutup unutmadığını merak ediyorum
Ama sizde bilirsiniz ki unutmak o kadar kolay olmuyor veya boşvermek üstelik aynı sokakta otururken sürekli karşılaşıyoruz
Unutmak zordur ama acıyı yaşamak gerek
Yani tabiki bencede acı hissetmeyen zaten sevmiyodur bana göre
Ben dün açıldım ama hiç ümidim yok bee.
Neden ne dedi ki kız
Bi mektup yazmıştım. Verdim kıza bu ne falan yaptı. Tabi ne üzerine olduğunu anladı mektubun. Ben seni arkım olarak görüyorum eğer öyle bişeyse çok üzülürüm falan dedi. Bnede hiç okuma o zaman bişver at dedim. O da merak ettim okuyum dedi. Bnede bişey diyemedim. Görüşürüz dedim. Ayrıldım yanından.
Ah ya kız biraz insafısızmış 😕 ben olsam yine de bu kadar kırıcı olmazdım yani bilmiyorum aynı şeyleri bende çektim o yüzden empati kuruyorum. boş ver sen o kız baya havalıymış demek ki sen iyi yapmışsın kendinle gurur duy
burada utangaç adım atmayan bir erkekten adım bekleyen biri olarak daha zor inan
Ben hala kendime inanamıyorum nasıl cesaret edipte bunu yapabildiğime. Normalde ben içine kapalı bir insanımda ondan. Ama ilk defa birine bu kadar bağlandım.
Maalesef bazen aşk böyle yapıyor normalde ben de böyle kolay hislerimi belli eden biri değilim anca bakışmayla falan zaten bu yüzden geć kaldım ama karşımdakinin hisleri de olduğunu hissediyordum ama sonradan daha iyi anladım bilmiyorum çok utandım şimdide unutmuş mudur beni diye düşünüyorum 😕
Bence git soyle ya da benim gibi mektup yaz. Cunku soylemezsen ilerde acabalarla boğuşursun. Mesela ben soyelmeden onceki halimden biraz daha rahat hissediyorum.
Mektup yazamam o kadar yakın değiliz yani daha önce hiç konuşmadık. Anca mesajla falan ama işte en son istek attığımda (2. ye) kabul etmemişti bilmiyorum aramızda çok zıtlaşmalar da oldu sürekli bi ondan dolayıda olabilir diye düşünüyorum ama onunla konuşmak çok istiyorum ne biliyim olur gibi hissediyorum ama o da çabalasın istiyorim
Sizce onun gelme gibi bir şansı olamaz mı yani benim ne yapmam lazım onun çabalaması için
Sen yine mesajla ona duygularini soyle. Umarımki muradina erersin.
Sevdiğin kisi sana karsi bi duygu hissetmiyosa ağzinla kis tutsan yaranamiyosun.
Ya ama işte bende o kadar kolay lokma gibi durmak istemiyorum çünkü bazen cepte görünebiliyoruz ve bu yüzden havalanadabiliyorlar
Ben bir erkek ne zamana kadar unutur ya da yani veya erkek ne zaman artık bi adım atması gerektiğini anlar hani kız fazla adım atmıştır yorulmuştur artık vs. anlar onu bilmek istiyorum
2. yorumunuzda haklısınız evet ama ben duygularını hissedebiliyorum
Yani bende ne zmaan bir adim atmam gerektiğini bilmeden yaptim bunu. Sadece kalbim yapmam gerektigini soyeldi bende yaptim.
İşte bu yorum güzeldi beğendim. Kesinlikle kalpten gelmeli zaten o duygu 🙃
6 sene sevdim vazgeçtim sonra
Hiç konuşmadınız mı?
Hayır söylesem reddecekti biliyordum o yüzden söylemedim
Keşke söyleseydiniz ya belki reddetmezdi
Biz kızlarda da mesela şey oluyor bir erkek söyledikten sonra o erkek kafamıza düşüyor zamanla ısınabiliyoruz aslında yani belki bi gün olurdu keşke içinizde kalmasaydı
Adımdan daha fazla emindim reddeceğinden dediğin gibi olacak biride değildi her zamanda gördüğüm biriydi söyleyip reddedince hem ben devamlı görecem bana kötü olacaktı hem de onun bana bakışı değişik olacaktı sevgilisi olduğunu öğrendim 1 sene oldu ama belki daha fazla zamandır vardı sevgilisi
Aynı durum bizdede var aynı sokaktayız bende onun için atamadım ya ama sizde sevgili durumu da varmış üzüldüm kısmet ya inşallah daha iyileri çıkar ama karşınıza 😆
🤷🏼♀️😂
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Pardon klavye yanlış bastı ya sürekli
İlk gördüğüm zamanda sevgili durumu yoktu ama benimde hissettiğim son 1 ya da 2 sene de oldu sevgilisi
Hımm kötü olmuş ya ama siz yinede üzülmeyin ya belki daha iyileri çıkar 🤷🏼♀️
Peki benim size bir sorum olucak müsaitseniz
Üzülmüyorum ama işte akşam annesi geldi eve kapıdan annemle konuştu gitti annesinin sesini bile duyunca içim bir değişik oldu
Ya o kadar mı yakınsınız :(
Çok yakın olmasa akrabanın kızı
Hımm o daha da zor ya baya yakınmışsınız
Öyle yavaş yavaş geçiyor gibi oluyor ama işte bugün olduğu gibi bir şey oluyor sonra en başa dönüyor birden
Yani erkekler de kolay unutamıyor mu? Unuttu zannetseler bile illa ki hatırlıyor musunuz
Aklıma geliyor yani diğer erkekleri bilmem de belkide benim bu kadar uzun seneler sevmem hala unutamam arada aklıma gelmesi hiç sevgilim olmadı o yüzden olabilir
Ya benim hoşlandıkları çocuğun da çevresi geniş degil o kadar birde onunda fazla olmamış ya da belkide hiç olmadı. Birde utangaç bir yapısı var ve bu yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bende utangacim birde ayrıyetten. Ama ben fazlasıyla adım attım yani ama şu an karşı taraf ne durumda unuttu mu unutmadı mı bilmiyorum yani hislerini hiç belli etmiyor. Bu yüzden buraya sordum o soruyu yani.
Bence o da kolay unutmaz ki aynı ortamda bulunmuşluğumuz var anılar var yani
Hoşlandığım çocuğun yazıcaktım
Aynı ben unutmamış olsa bile adım atacağını düşünmüyorum unutmaya çalışıyordur
Son çare sen konuşacan
Ya gerçekten mi off 🥺🥺
Ya aslında bi bakıma iyi yani eğer unutmadıysa zaten yani bilmiyorum aynı sokakta oturuyoruz sürekli karşılaşıyoruz unutması biraz zaman alır ama soğur buna eminim
Ama onu da kaybetmek istemiyorum tabiki seviyorum yani 🥺🙈
2 3 sene gibi olduysa yakında unutur seviyorsan o zaman bence konuş
Evet öyle düşünüyorum unutur maalesef ama siz ne güzel mesela 6 sene sevmişsiniz yani ama unutmak unutmamak mesele değil. Mesele emek, çaba.. ben bunları hiç göremedim hep ben belli ettim hislerimi ben buldum adını araştırdım ettim yaptım. Yani iştee böyle de anlaşılmaz ki sadece bir bakış bir gülüşle ben ne anlıycam yani 🤷🏼♀️🥺
Sizin düşündüğünüz gibi banada nasıl güzel sevmişim diyorum bundan sonrada kimseyi bir daha öyle sevemiyeceğimide biliyorum yani hıçkıra hıçkıra ağladığımı da bilirim sınıftaki kız ona benziyordu her gün onu görmüş gibi oluyordum yüzünü ezberlediydim düşününce karşımda gibi oluyordu hatta sesini ezberlemiştim hatırlayınca yanımda konuşuyor gibi oluyordu ama bu kadarını kimseye söylemedim ama burada 6 sene sevdim deyincede herkes canım dedi
S a l a k sın dedi canım diye düzeltmiş
Size anlatınca göğsüm böyle doldu gözlerim doldu
Evet anlıyorum sizi kesinlikle haklısınız ama bence sevgi böyle olmalı yani çağımızın sevgi anlayışına ben maalesef uyamıyorum. Bende bundan önce sevdiğim insanı 4 sene sevmiştim sonra tabi unuttum yine olmayınca. İnsan çabuk unutmamalı ya birini sevince, gerçek sevgi çabuk unutulmaz çünkü 🥺
Üzülmeyin yani inşallah kıymetinizi bilen biri çıkar karşınıza.
Dediğiniz gibi sevdim ama korkum bir daha o şekilde kimseyi sevemem diye korkuyorum
Aynen bende çok korkuyorum ama işte keşke değerimiz bilinse
Sevgilisi olduğunu aklıma getirip unutmaya çalışıyorum yanyana fotoğraflarını gördüm ikiside belli mutlulardı hatta emin değilim ama evlenmiş bile olabilirler ilçe belediyenin önünde fotoğraflarını gördüm oğlanla yan yana kızın elinde kırmızı evlilik cüzdanı gibi bir şey var kızın instagram hikayesinde gördüm kız ilk aşık olduğum zamanlar istek attım sildi bir kaç defa atınca beni engellemişti bende bu profil gösteren uygulamalardan bakıyordum o zaman gördüm hikayede
Çok seviyorsa etmez bence ben yaşadım
Etmez derken neye etmez dediniz anlamadım?
Atar
Ne zaman peki yani kızın unuttuğunu falan anlarsa mı
Ya da artık bekleyemeyeceğini anlayamayınca mı
Yani kızin hislerine mi bağlı yoksa çocuğun hislerine mi