Eski sevgilinizin numarasını siliyor musunuz? Silmeyen neden silmiyor
Siliyorum
Silmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgili gerçekten eskide kaldıysa elbette siliyorum. Zaten adı üzerinde eski sevgili eski olduğu için geçmişte bırakılması lazım şu anıma dahil olmaması lazım. Ama eğer bir anlık öfkeyle ayrıldıysak aramızda ciddi bir sorun yoksa ve gerçekten eski sevgili değilsek silmem tabii ki de.
Numarami dahi degistirdigim oldu rahatsiz edildigim icin... o yuzden evlenene kadar sosyal medyadan konusulsa is ciddiye binene kadr daha mantikli zirt pirt numara degis olmuyo engellesen baskasindan arayabiliyo falan güvenmedigim kimseye kiz da dahil numara vermiyorum artıkın tavsiye ederim bunu
Eski sevgililerimin değil de eski flörtümün birinin numarası duruyor. Benim numaram da onda duruyor. Yani herkes benim gibi eminim ki düşünmüyordur ama yazsa, arasa biraz burnunu sürter görüşürüm. Yani birlikte güzel zaman geçiriyorduk. Niye sileyim iyi hatrımda kaldıysa?
Cevap
30Cevap
Napcam numaralarını la koleksiyon mu ya:WEqw:EQWE:ya.
Sadece whatsapp mesajlarını temizleyip, numarasını arşivde bırakıyorum
yazar eder, arar sorarsa açmamak için bvhjfroep
Bir dakika icinde , her seyini siliyorum. Mesajlari, fotoğraflari. Yalniz eski sevgilimle girdik birbirimize, savciliga şikayet etmekle tehtid etti beni. Ona kolpa yaptim. Mesajlarin duruyor et dedim. Sustu, aslinda gene ayrildigimiz dakika silmiştim. Hic bir kizin , hic bir seyi bulundurmam. Aslinda sebep te, telefonda ondan bir hatira, hatirlatacak bir şey kalirsa takinti yapiyorum aklima geliyor. O yüzden hemen silerim.
İletişim kurabileceği her yerden engelledim yine de bir yolunu bulup yazdı namussuz
Ayrıldığımız an silerim. Aramızda ki bağ kopmuş sonuçta durmasının bir anlamı yok
sildim :D lazım olursa olmazda çağrı merkezinde alışan arkadaşlarım var sistemden bakar bana söylerler :) kızın tc sini biliyorum tc sinden numarasını bulurum :D
Bitmiş bir ilişkinin ardından telefon numarasının silinmesi gerekiyor silinmiyorsa o kişinin aklında barışma ihtimali olabilir.
1 yil sonra bile var mıdır bu ihtimal
Evet
eskide kalmışsa unutmak için ilişkiyi kesmelisin o yüzden numara eşya herşeyi silerim
E en doğrusu öyle zatende geçen bi eski sevgilim beni aradı, laf arasında da engel atıp durma dedi, ben tamam dedim. mal miyim neyim niye öyle dediysem onu ilgilendirmiyor ki. Şimdi düşününce saçma geldi
Ben silmedim silemedim çünkü isteyerek ayrılmadım numarasını değiştirmiş ben yine de silemiyorum
Silsem de aklımdan çıkmayacak sayı dizilerinden birisi oldu artık...
Siliyorum tabi ki. Sonuçta bittiyse bitmiştir. Takıntılı ya da stalker olmanın hiç bir anlamı yok.
Ben şuanlık silmiyorum ama Nisan ayının sonunda her yerden sileceğim inşallah
Bu numara olayı bu kadar büyük bir şey değil. Biter bitmez silerim.
Sevmediğim ve ayrıldığım kişinin numarasını ben napayım?
Ben numarasi birak resimlerini mesajlari bile silemedim resimleri mesajlari actigimda canim yaniyordu silemiyordum da yeni telefon aldim resimlerin oldugu telefona sifre koydum celik kasanin icinde sakliyorum
Heryerden engeli basip sonra heryerden siliyorum oldu bitti kim ugrascak eskisiyle yeniler varken
Siliyoruz tabi yoksa ex den next oluyor
Engelleyip sildim zaten evliyim işim olmaz.
Evet silerim eskidiyse eğer rehberimde görüp aklımı karıştırması istemem
Bacım silme belki lazım olur zora düşersin çağırırsın
Sonuncusu duruyor hala
Neden?
@Bosluktaaçılmışhesap bilmem kıyamadım
Seviyor muydun
Ah be çok üzüldüm:( hayırlısı olur umarım.
@Bosluktaaçılmışhesap Böyle daha iyi hayırlısı oldu
:( en kötü iliski bitirme şekli
@Bosluktaaçılmışhesap Evet tabiki ama olmayınca olmuyor
Doğru bir karar bir bakıma evet, daha çok zamanın harcanmasindansaaa...
@Bosluktaaçılmışhesap evet ilerde daha çok üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi :)
:(
Gönlünce olsun 🙏
@Bosluktaaçılmışhesap sagolun sizinde
🙏😇
Ben de htc desire 820 var ve android 4.0.1 :)
Yanlış soruya yazdım yav :)
Silsem. ne olur hepsi aklımda kaliyor
Ben sildim adı üstünde eski
Kalbimde olmayan rehberimde de olmasın
Kesinlikle katılıyorum..
Hayır kalıyor kafam guzelken sövüp saymaya stres atmaya birileri lazım
eski sevgilim yok olsada ayrıldiysak silerim
Silinir tabikide tlf durması saçmalık
Sildim hatta engelledim 😅
Hiç sevgilim olmadıki
Bir süre kalır sonra engeller ve silerim
Hayır duruyor
bir de onların numarasını mı saklıcaktım
engellemeseydi silmezdim
Silerim
Evlenince silmiştim. Sonra tekrar ekledim.
Peki evlenmek , engelmi eskisi ile görüşmek veya paylaşımda bulunmak?
@sonsuzlukalp kişiye bağlı, bence engel değil.
Bencede olmamalı, seni tanıma isteğim gibi.. :)
Mümkünmü?
@sonsuzlukalp konu eski sevgililerdi )))
Ama yeniye odaklansak? :)
@sonsuzlukalp buyurun tanıyın 40 yaşını geçen bir kadın, mini etek giymemeli mi? ↗
O zaman özelden yazman mümkünmü?
@sonsuzlukalp hayır özel yazmıyorum
çekincen?
@sonsuzlukalp çok zamanımı alıyor ve buradaki dedikoduları kaçırıyorum.
Kaçman anlamsız
@sonsuzlukalp bence de birileriyle istemediğim halde nezaketen sohbet etmek zorunda kalmam anlamsız.
Unutmuşsam evet
Yenisi gelince siliyorum
Yo, hayatıma aldığım kişiye duyduğum saygıdan dolayı siliyorum. yoksa benim için bir önemi kalmıyor
Niye orada durunca kendime saygı duymamış mi oluyorum
çok iyi flrılejwwjsjs
herkesin numarasını sildim
Engel atıyolar hıaaa
Ay bosluguma geldi egajsgwkshiwsh geçen bi eski sevgilim beni aradı laf arasında da engel atıp durma dedi, ben tamam dedim. mal miyim neyim niye öyle dediysem onu mu ilgilendiriyor sanki
hahahaha
Evettt
Silip engellerim.
Hatta engelli zaten adı üstünde eski sevgili
Silmeyenler niye silmiyor?
Hiç sevgilim olmadı
Duruyor glb bilmiyorum
Siliyorum
Çoğu engelliyor
Silemedim
Evet siliniler
Useniyorum silmeye