Aşk İlişkileri Bu ramazan ayında beni terk Edip gitti yüzü güler mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok acı çekiyorum yine deneyelim dedi başladık ve yine gitti olmuyo korkuyorum aldatmandan dedi ve gitti ahımı aldı mı sizce? Güncellemeler+1 yıl Soğusun diye yaptım ama sonra pişman olduğumu söyledim çok çabaladım oda istiyor du ama korktuğunu söylüyor du bı şans daha ver dedim yine yıkıp gitti Bu ramazan ayında beni terk Edip gitti yüzü güler mi sizce? Cevapla Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onlymeow Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hadi ya çok üzüldüm senin adına çok kötü olmuş senin için, şu an nasılsın 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kötü 🥺 Yorumla Onlymeow +1 yıl Şey yapalım vaktin varsa dertlesim mi biraz kafanı dağıtalım senin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim hiçbir şey yapmak istemiyorum Yorumla Onlymeow +1 yıl Ya yok cidden kafamda birkaç bişey var ve bu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum lütfen kırma beni gerçekten bu konuda iyi geleceğime inanıyorum Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla Onlymeow +1 yıl Xper diye bisey var yetersiz diyor Yorumla Onlymeow +1 yıl İnstagramımı vereyim ordan yaz sen Yorumla Soran +1 yıl Peki ver Yorumla Onlymeow +1 yıl Tura. nes Yorumla Onlymeow +1 yıl Yazınca haber ver bakayım Yorumla Onlymeow +1 yıl Yazdın mi Yorumla Onlymeow +1 yıl Tura. nes hesabıım bu Yorumla Onlymeow +1 yıl Noktadan sonra boşluk yok Yorumla Soran +1 yıl Lan yok öyle hesao Yorumla Onlymeow +1 yıl Nasıl yok ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl uzgünüm elimde olmadan kacasım geliyor telafi edecektim aradım ulasılmıyor bidaha yapmıycam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Malmsnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet galiba Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Garibanın yüzü gülür mü 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yine suçlu biziz hem aldat hem af dile te aallam 0 0 Yorumla
delininmekani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Peki önceden aldattın mi 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Hata yaptım ama ihanete giriyor Yorumla delininmekani +1 yıl Hata değil aldattın mi Yorumla Soran +1 yıl Aldatmadim ama ilk tanışmamizda erkekler le konuşmamı görmüştü orada güveni sarsti Yorumla delininmekani +1 yıl Çocuğun gram suçu yok bu arada senin hatan ve bunu hazmedememis Yorumla delininmekani +1 yıl Korku herşeyi yıkar nefesi aşkı dostluğu Yorumla Soran +1 yıl Ne hali varsa görsün Yorumla delininmekani +1 yıl İşte böyle olmalısın korkuyla aşk yurumez Yorumla Soran +1 yıl maalesef ölcem bu gidişle çok seviyorum Yorumla delininmekani +1 yıl Olmuyorsun Yorumla delininmekani +1 yıl 3 kere aldatıldım aynı kadından intahar ettim herşeyi yaptım olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Üç kere lan demekki iki kere affetmişsin Yorumla delininmekani +1 yıl Evet baya baya Yorumla Soran +1 yıl Herşeye asla olmaz demeyin ben her kadın değilim sende her erkek bı şans daha verseydi ben onu öyle severdimki öyle üstüne titrerdim ki Yorumla Soran +1 yıl Niye bana bilmem yürümez diyon Yorumla delininmekani +1 yıl Ben korkmadım çünkü şans verdim korkan insan kaçar korktuğu için yurumez Yorumla Soran +1 yıl O yüzden yine aynı hataya düştün dimi Yorumla delininmekani +1 yıl Evet ben af ettim 3 kere aldattı Yorumla Soran +1 yıl Aferin o yüzden o affetmiyor oysaki onun yolunda ölürüm Yorumla delininmekani +1 yıl Birinin yolunda ölmeyi birakinda zor olanı seçip onunla yaşamayı göze alsanız Yorumla Soran +1 yıl O zor zaten Yorumla delininmekani +1 yıl Zor olanı yap ölmek kolay Yorumla Soran +1 yıl O zordur gitti artık hiçbir şey yapamam Yorumla delininmekani +1 yıl Yapma Yorumla Soran +1 yıl Ne olcak 🥺 Yorumla delininmekani +1 yıl Kendine iyi gelecek birşeyler yapman gerek Şu an Yorumla delininmekani +1 yıl Söz yarın akşam fal bakım sana Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi biliyonmu🥰 Yorumla delininmekani +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İstek attım mesaj atamiyom Yorumla
MrDecline Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ne alaka ya :D saçma buluyorum şöyle saçma şeyleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hadi ya çok üzüldüm senin adına çok kötü olmuş senin için, şu an nasılsın
Kötü 🥺
Şey yapalım vaktin varsa dertlesim mi biraz kafanı dağıtalım senin
Teşekkür ederim hiçbir şey yapmak istemiyorum
Ya yok cidden kafamda birkaç bişey var ve bu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum lütfen kırma beni gerçekten bu konuda iyi geleceğime inanıyorum
İstek attım
Xper diye bisey var yetersiz diyor
İnstagramımı vereyim ordan yaz sen
Peki ver
Tura. nes
Yazınca haber ver bakayım
Yazdın mi
Tura. nes hesabıım bu
Noktadan sonra boşluk yok
Lan yok öyle hesao
Nasıl yok ya
uzgünüm elimde olmadan kacasım geliyor telafi edecektim aradım ulasılmıyor bidaha yapmıycam
Malmsnn
evet galiba
Garibanın yüzü gülür mü
Yine suçlu biziz hem aldat hem af dile te aallam
Peki önceden aldattın mi
Hata yaptım ama ihanete giriyor
Hata değil aldattın mi
Aldatmadim ama ilk tanışmamizda erkekler le konuşmamı görmüştü orada güveni sarsti
Çocuğun gram suçu yok bu arada senin hatan ve bunu hazmedememis
Korku herşeyi yıkar nefesi aşkı dostluğu
Ne hali varsa görsün
İşte böyle olmalısın korkuyla aşk yurumez
maalesef ölcem bu gidişle çok seviyorum
Olmuyorsun
3 kere aldatıldım aynı kadından intahar ettim herşeyi yaptım olmuyor
Üç kere lan demekki iki kere affetmişsin
Evet baya baya
Herşeye asla olmaz demeyin ben her kadın değilim sende her erkek bı şans daha verseydi ben onu öyle severdimki öyle üstüne titrerdim ki
Niye bana bilmem yürümez diyon
Ben korkmadım çünkü şans verdim korkan insan kaçar korktuğu için yurumez
O yüzden yine aynı hataya düştün dimi
Evet ben af ettim 3 kere aldattı
Aferin o yüzden o affetmiyor oysaki onun yolunda ölürüm
Birinin yolunda ölmeyi birakinda zor olanı seçip onunla yaşamayı göze alsanız
O zor zaten
Zor olanı yap ölmek kolay
O zordur gitti artık hiçbir şey yapamam
Yapma
Ne olcak 🥺
Kendine iyi gelecek birşeyler yapman gerek Şu an