Aşk İlişkileri Kızlar, erkeğin ses tonunun çekici olması sizi etkiler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkeğin ses tonunun çekici olmasından etkilenir misiniz? Güncellemeler+1 yıl görüşlerinizi paylaşın lütfen Güncellemeler+1 yıl görüşlerinizi paylaşır mısınız Kızlar, erkeğin ses tonunun çekici olması sizi etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet ama doğal olmalı. Bazısı çekici olsun diye uğraşıyor o çok itici oluyor 🤦🏻♀️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet çekici olacağım diye kasıntı olanlar var. benim sesimin linkini atsam nasıl olduğunu değerlendirebilir misin? Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Dinledim güzel sesin var:) Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler hanımefendi:) Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Rica ederim beyefendi 🙃 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben daha çok gözlerinden, bakışlarından etkileniyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen de haklısın, gözler kalbin aynasıdır diye boşuna söylememişler :) Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl ay evet cok tahrik edici kalin olmali boyle off 0 24 Yorumla Soran +1 yıl benim sesimin linkini atsam değerlendirir misin? Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl ayy ne munasebet terbiyesiz herif Yorumla Soran +1 yıl olsun sen yine de bir değerlendir alt tarafı sesimin linkini atacağım bunda anormal ne var ki :D Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl ben sadece sevdicegimin sesini dinleyebilirim gerisi haram bana wpwpw Yorumla Soran +1 yıl olsun sen benim sesimi dinlemekle hiçbir şey kaybetmezsin önyargılarından arın ;) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl haram diyorum arin diyo ya hristiyanlarda var o arinma zimbirtisi diger herkes iyi demis iste etkileyici sesin var oldu mu Yorumla Soran +1 yıl tamam arınmak olmasın da müslümanlarda olan versiyonu hangisiyse onu yap işte :D olmadı bir daha :P dinleyip de yorum yapman daha iyi olur :) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl ben kendimden eminim assiri guzel sesin var bulbul gibin masallah dinlemis kadar oldum Yorumla Soran +1 yıl her iddiasına varım ki sen bu linkten sesimi dinleyip yorum yapacak kadar cesursun :Dhttps://vocaroo.com/1miebjg5ZcNq Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl arkadasimi gaza getirmek isterken ben wpwpwp Yorumla Soran +1 yıl sen gazla çalışmıyor muydun yav :D :D Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl calismadim ki temsili caps temasi soyledim sadece wppwpw Yorumla Soran +1 yıl bak parmaklarım yoruluyor gözünün yağını yiyem ben senin linke tıklayıp bir yorum yapacaksın bana :)) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl sen dinlemeyi savundun ahlaksız adam wpwppwp Yorumla Soran +1 yıl tamam işte tıklayıp dinleyeceksin halen de aynı şeyi savunuyorum yalan yok :D :D Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl tamam dinlemeden soyluyorum ben de ayni seyi savunuyorum cok guzel ses cidden az onceki dusuncemi savunuyorum iste bunda da israrciyim accayip iyi ses Yorumla Soran +1 yıl dinledin değil mi doğru söyle dinlemedim ayağı yapıyorsun ama yemezler canım :P :D Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl dinlemediysem eger allah belani versin eger dinlediysem de benim allah belami versin Yorumla Soran +1 yıl ikimiz de biribirimizin belası olduk iyi mi :D Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl senden oturu be ya Yorumla Soran +1 yıl sanki senin payın yok cadı :P Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl olmami bende de accik paycok sacmaladik haydi kib bay Yorumla Soran +1 yıl ok kib bye Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl ;) Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet bayaaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl benim sesimin linkini atsam değerlendirir misin? Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Görüşten dinledim, güzel, hatta reklamlarda konuşan adamların sesi gibi, güzel anlamda söylüyorum. 😃 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim o zaman :) Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 7 Yorumla Soran +1 yıl benim sesimin linkini atsam değerlendirir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya atarsan olur Yorumla Soran +1 yıl tamam buraya atıyorum.https://vocaroo.com/1miebjg5ZcNq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya iyiii çok güzel Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler:) Yorumla Soran +1 yıl etkileyici ses dendiğinde aklınza böyle bir ses mi geliyor yoksa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benim sesimin linkini atsam değerlendirir misin? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet ama doğal olmalı. Bazısı çekici olsun diye uğraşıyor o çok itici oluyor 🤦🏻♀️
evet çekici olacağım diye kasıntı olanlar var. benim sesimin linkini atsam nasıl olduğunu değerlendirebilir misin?
Dinledim güzel sesin var:)
teşekkürler hanımefendi:)
Rica ederim beyefendi 🙃
Ben daha çok gözlerinden, bakışlarından etkileniyorum.
sen de haklısın, gözler kalbin aynasıdır diye boşuna söylememişler :)
ay evet cok tahrik edici kalin olmali boyle off
benim sesimin linkini atsam değerlendirir misin?
ayy ne munasebet terbiyesiz herif
olsun sen yine de bir değerlendir alt tarafı sesimin linkini atacağım bunda anormal ne var ki :D
ben sadece sevdicegimin sesini dinleyebilirim gerisi haram bana wpwpw
olsun sen benim sesimi dinlemekle hiçbir şey kaybetmezsin önyargılarından arın ;)
haram diyorum arin diyo ya hristiyanlarda var o arinma zimbirtisi diger herkes iyi demis iste etkileyici sesin var oldu mu
tamam arınmak olmasın da müslümanlarda olan versiyonu hangisiyse onu yap işte :D olmadı bir daha :P dinleyip de yorum yapman daha iyi olur :)
ben kendimden eminim assiri guzel sesin var bulbul gibin masallah dinlemis kadar oldum
her iddiasına varım ki sen bu linkten sesimi dinleyip yorum yapacak kadar cesursun :D
https://vocaroo.com/1miebjg5ZcNq
arkadasimi gaza getirmek isterken ben wpwpwp
sen gazla çalışmıyor muydun yav :D :D
calismadim ki temsili caps temasi soyledim sadece wppwpw
bak parmaklarım yoruluyor gözünün yağını yiyem ben senin linke tıklayıp bir yorum yapacaksın bana :))
sen dinlemeyi savundun ahlaksız adam wpwppwp
tamam işte tıklayıp dinleyeceksin halen de aynı şeyi savunuyorum yalan yok :D :D
tamam dinlemeden soyluyorum ben de ayni seyi savunuyorum cok guzel ses cidden az onceki dusuncemi savunuyorum iste bunda da israrciyim accayip iyi ses
dinledin değil mi doğru söyle dinlemedim ayağı yapıyorsun ama yemezler canım :P :D
dinlemediysem eger allah belani versin eger dinlediysem de benim allah belami versin
ikimiz de biribirimizin belası olduk iyi mi :D
senden oturu be ya
sanki senin payın yok cadı :P
olmami bende de accik pay
cok sacmaladik haydi kib bay
ok kib bye
;)
Evet bayaaa
Görüşten dinledim, güzel, hatta reklamlarda konuşan adamların sesi gibi, güzel anlamda söylüyorum. 😃
teşekkür ederim o zaman :)
Rica ederimm
Evet
Buraya atarsan olur
tamam buraya atıyorum.
https://vocaroo.com/1miebjg5ZcNq
Baya iyiii çok güzel
teşekkürler:)
etkileyici ses dendiğinde aklınza böyle bir ses mi geliyor yoksa?
Evet
Evet
tabii kiiiiiiiii