AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Lan kırıcı olmadan yorum yapın demeseydin burayı 56 yapıcaktım neden duygularımla oynuyorsun 😒
Kaç kızım kac kurtar kendini... Hee bilmiyorum ki kimseyi dinlemeyeceksin ama kaç..
Seni kullanıyor sevseydi böyle bir şeyi senden istemek onun aklının ucundan bile geçmezdi
Gerçekten sevmiş olsa istemes öyle bir resim felan insan sevdiği kızdan öyle şeyler istememeli
şunları nude dağına gömecek bi babayiğit doğurmadı mı analar
Hayır gönderme. Ve direk ayrıl ondan seni zorluyosa olmaz
saklarsa diye düşünmene gerek yok çünkü kesin saklayacak bundan emin ol hele birde yüzün görünürse ya da senin olduğun belli olan bir foto olura şantaj bilr yapar
Seven kişi nude istemez akıl var mantık var seni kullanıp bir köşeye aticak hep böyle olur zaten...
Atma sakın evet seni büyük ihtimalle bunun için seviyor
Sen nude atmasını istemiyorsan ondan. Canım atmak istemiyor. * aşkını nudeni ızdırabını dersin. Yani manipülasyon yapacaksın bacım. Suçlu oymuş gibi davran köpek çek yani.
Göndermek zorunda değilsin
Triplerini çekemem de
Nude göndermesem ayrılacaksın demi de...
Detayı okumadan seni kesinlikle sevmediğini söyleyebilirim
Atmak istemiyorsan izah et üsteler ise bitir bu kadar basit bir aylık ilişki ona mecbur değilsin..
Ben karşı değilim böyle şeylere. Güvenmiyorsan neden sevgilin? Güveniyorsan cinsel lik olması normal değilmi?
Saygsisizn önde gideni
Seni kullanıyor
Geçmiş olsun
Zaten yok. Seni o altındaki elbise parçasının olan uzuvları için sevmiş.
Kusura bakma ama sevgilin tam bir abaza. Sakin öyle birsey yapma
Ya seni kullanıyor, ayrıl, böyle insanlardan hayır gelmez.
1. aydan istemesi doğru değil bence tek isteği cinsellik olabilir
Bu şimdi sevgi mi aşk mı? Birbirinize çıplak fotoğraf göndermek aşk mı oluyo?
Zeka ozurlusu hir tr kzi daha. sana asik kizim asik askindan deli divane
Asıl ona yazıklar olsun zorunda değilsin üstelik 1 aydır sevgilinmiş insan hayırdır demez mi?
Gönderme. Sonra şantaj yapabilir. Çok dosya gördüm bu konu ile ilgili. Bence daha dikkatli olmalisin
Yeni mi fark ediyorsun sana olan sevgisinin sadece kendi çıkarı için olduğunu... yol yakınken bitir.
sevmiyor neyini anlamadın buna rağmen onla. berabersin sanada yazık nude ne daha 1 ay diyosun hic mi aklınız çalışmaz
Gönder mahrum bırakma adamı ileride hepsini görecek vereceksun
Sırf o istiyor de hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Sana karşı saygi ve sevgisi olsa zaten zorlamaz.
Evet sana karşı sevgisi yok.
Malmisin be seven insan nude istemez! Bu bu kadar net ve açıktır!
Bir kaç ay seninle idare eder sonra canı sıkılır seni s*ktir edecek. bunu anlamiycak Kader mi çalışmıyor şu beynin?
Bide trip yapıyormuş aman tribini yesinler.🤪
bana göre seven insan nude falan istemez tamamen sevmiyor demiyorum sana ama bu sevgi gerçek bir sevgi değil bence çünkü seven insan bi gülüşüne bkışına mest olur başka birşeye gerek yok zaten umarım her şey gönlüne göre olur hayırlısı inşallah
Yaşlar kaç ayrıl çünkü yarın tehdit de eder başkalarına da atar 1 aylık ilişki de cinsellik ne yA yaşlar kaç nerden tanıştınız
sevgi hayvansal dürtü ise evet seni seviyor ama sevgi hayvansa dürtü değilse seni kesinlikle sevmiyor
şahsi fikrim bunun doğru olmadığıdır
Canım benim 1 ay olmuş hemen oyle şeyler istenmez. Samimi olmaz bikere. Seven insan ilk önce ruhunu en son bedenini tanır. Normal resim atıyorsan at. Onun dısinda Trip atarsa atsın. Çok abartırsa tripte bellidir niyeti yol ver gitsin.
Hayır ya bu sevgi olamaz bir ayda bune cürret gönderme sonu gelmez bu şeylerin önce nüde ister sonra ev boş gel der bukadar basit yol yakınken dön
Atma kesinlikle. 1 ayda bunu istiyorsa yarın öbür gün ilişki isteyecek, vermeyince bırakıp başkasına gidecek
Benimkide her gun istiyor zorlamiyor gerci ama baska kizlara bakmak da istemiyormus seninki zorluyorsa sıkıntı:(((
Seninki de psikolojik baskı aslında bir farkı yok manipüle ederek algınızla oynuyor
@çilekkafası ne yapmali peki
Cok normal bi seymis gibi soyluyor devamli
Hayır bu normal değil. Kendinizi teşhir etmek zorunda değilsiniz. Açık açık bu tip isteklerini karşılamayı reddedin ve rahatsız olduğunuzu dile getirin. Devam ediyorsa ilişkiyi sonlandırmak en doğrusu.
@çilekkafası zorlayacagini düşünmüyorum haklisiniz kendisini seviyorum ama bu sekilde devam ederse soguyacagim kesin. Daha temkinli davranacagim:((
Sevgi gözünüzü köreltmemeli. Gerçekten bu tip şeyler isteyen insanların fantezi dünyalarının ne kadar geniş olduğunu bilemezsiniz. Fotoğraflarınızı başkaları ile paylaşıyor olabilir. Bana bu hesabı açtığımdan beri kaç kişi karısının fotoğraflarını yolladı bilseniz dudağınız uçuklar. Bu gibi görselleri elde eden insanların yarısı bunu başarı olarak görüyor ve başkalarıyla paylaşma arzusu duyuyor.
Sakın gönderme! Eğer gönderirsende asla yüzün görünmesin ileride tehdit olarak kullanabilir
Yazık değil mi sana. Allah'tan kork be kardeşim. Bedenini göndermek nedir?
Sana karsi yukseliyor ama sen atmayinca küsüyor olabilir acele etmeyin kendini hazır hissetmiyosan ve guvenmiyorsan atma hâla bu durumda tripleniyorsa onda bir sorun vardir
Atma ayrıl diyenler ilk yakışıklıya atmak için sıraya girecek onların tavsiyelerini alma
Oda kişiliğine bağlı. Yani sana ilgi göstermekten çok nude istiyorsa bence işi sevgi değil başka bir şey. Ara sıra istiyorsa çok bir şey olacağını düşünmüyorum.
S. ktiri bas senin yerinde olsam full küfür ederdim hadsizlik
Sende yollusun herhalde atıyorsun, bunu yapan insanın niyeti belli saf olan biri bile anlar. Devam et böyle. Sizi sevmeyenlere tapiyorsunuz siz kızlar bazen
Adam istekli. Bakıp bakıp boşalacak. Yüzün görünmeden atabilirsin.
Ya aradaki güvene bağlı bir şey bana benimki atmaz mesela hoslanmaz pek benden de istemez hiç karşılıklı oluyorsa atilabilir ama guvene bağlı bu
Sana santaj yapacak ve seni zorla cinsel birlikteliği zorlayacak istemesen bile aksi takdirde tehdit edecek en iyi ihtimalle fotona bakıp 31 çeker
1 ay olmus ve atmayinca trip atip sana vicdan yaptiriyor seni sucluyor gec olmadan ayril nude atacak kizlarla ciksin
Seni nude için kullanıyor bence seven bir insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz gelgelelim nude istesin bence hemen bitirmen gerek
Güvenme hep öyle yapıyorlar. Sevdiği yok seven insan bunu yapar mı? Seni zor duruma sokuyor ve bu onu rahatsız etmiyor bile
Bence istemiyosan ne olursa olsun atma eğer kendi attıklarını senin başına kakıyosa atma de.
Baktın olmuyo ayrılırsın çok bişey olmamış zaten
Yol ver seven erkeğin nude la falan işi olmaz seni sevse nasıl hissedeceğini düşünüp zor durumda bırakmazdı
Yok kızım yokkkk. Anlayın şunu. Nude değil normal foto olsa neyse.
Bana kalırsa nude isteyen kız mı kalsın almayım ben.
Ayrıca , iki gün sonra ayrıldığında seni bunlara tehtit edebilir bunuda düşün. Yerinde olsam atamazdım kesin ve net
Alakası yok bence sevdiğini bir de öyle görmek istiyor bu ilgimizi çekiyor acaba o hâlde iken nasıl görünür diye merak etmemiz doğal
Seni sevmiyor , kullanıyor. Zaten sen de atmak istemiyorsun sana zorla yaptıramaz. Bana düşmez ama bence sen ayrıl
Nasıl bir ilişki yaa, sen rahatsız okuyorsan asygi duymalı o da. Trip atmadı falan da kesinlikle rol sen tepkini köy yine uzatirsa yol ver derim ben
Senin istemediğine saygı duyması lazım seni zorlamamalı yaptığı yanlış daha 1 ay çok kısa bir süre böyle şeyler için
Gerçekten seven biri nude istemez... Bizzat test ettim onayladım :D
Asla atma kim olursa olsun bir gün aranız bozulursa ne yapacagi belli olmz
Bence yok niyet ortada
Onun şu an yaptığı sadece seni ateslenditip kendı zevkine bakmak dikkat li ol yer valla seni