Ben göndermek istemiyorum çünkü çıkmaya başlayalı daha 1 ay oldu. Tamam komple nude istemiyor ama azıcık oranı azıcık buranı diye diye her gün bir yerimi görmek istiyor. Ben hem utanıyorum hemde saklarsa diye korkuyorum. O bana ben sana atıyorum ama diyor… atması hoşuma gidiyor ama atmasa da olur mesela ben istemedim hiç hep kendi attı… bilmiyorum ya bazen de göndermiyorum diye trip atmasına kızıyorum beni bunun için mi seviyosun diyorum o zamanda kızıyor küsüyor hemen yazıklar olsun sana felan diyor kendi düşüncemden beni utandırıyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi Herhangi bir şey söylemek yanlıştır Bazı insanlar var hele ki şu an yeni nesilin bir çoğusu belki Bazıları için geçerli değil ama bir çoğusu daha buluştu ilk dakikadan bile seviniyor ve Bunun Adına aşk diyor kaldı ki nude istemek yani şimdi ilişkinin şu kadar ayında şu kadar zamanı da bunları istiyor gibi bir söylem yanlış yani Onu söylemek istiyorum aranızda bir çekim oluşur Daha doğrusu birbirinize bir Güven oluşur bunu ilk ayda isteyebilir 2 ayda da isteyebilir Bir sene sonra da isteyebilir yani bu seni seviyor ya da sevmiyor anlamına gelmez başka şeylerini gözlemlemek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
O bayrak ne mkajsna
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgisi yok gibi görünüyor. Öncelikle ben atıyorum deme olayı erkeğin böyle durumda pekte rezil olma imkanı yok. Erkeğin ifşası olsa kim bakar? 2 elin parmağını geçmez. Kız ifşası olursa milyonlar bakar. 1 aylık süre bu tür şeyler için çok kısa. 1 aylık süreçte bu tür konuyu açmaya çekinir insan. Bana kalırsa bu konuları kızlar kendileri açmalı çünkü kendilerini hazır hissettiğinde sevgilisine tamamen güvendiğinde olmalı eğer evlilik öncesi bu tür şeyler düşünüyorsa. Sevgilinle ayrılma ya da dediğini yapmama durumunda seni ifşa edebilir ya da şantaj yapabilir böyle gösteriyor karakteri ön yargılı olmayalım ama seni sevse anlayış gösterir ve kararına da saygı duyardı.
10 Yorumla
+1 yılGönderme kızım gönderme kim görmüş azla yetinen erkeği? Azını isteyen verdikçe çoğunu da ister bu böyledir. Seni sevse senin yüzünle, sesinle, kokunla da hatta hepsini geçtim hayâlinle bile idare eder. 4 yıllık ilişkimde bırak istemeyi ima bile etmedi. Ne demek nude yollamayınca trip atmak ya. Bu ne açlık? Açsın film izlesin o kadar görüntü bağımlısıysa. Bir kere istersin yollamıyorsa karşı taraf bir daha lafını bile etmezsin. Rahatsız olduğunu bildiği bir şeyi senden ısrarla istemesi çok çirkin. Ben böyle insanları asla iyi niyetli bulmuyorum. Zaafın olmadan, iyice bağlanmadan ayrıl derim. Böyle insanlar sadece hormonları için yaşıyor. Aşkla falan işleri yok.
82 Yorumla
Soran+1 yıltamamen aynı fikirdeyim asla azla yetineceğine ve göndersem de bakıp sileceğine inanmıyorum o kadar farklı bir insan hayal etmiştim ki inan ağlayarak yazdım bu soruyu. Bazen bildiğimiz gerçekleri bize başkalarının tokat gibi çarpıp söylemesi gerekiyormuş cidden. Teşekkür ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Ee onun atması senin hoşuna gittiyse sen niye ona atmıyorsun?
+1 yılManipülatif bir sevgilin var. Lütfen ayrıl şu şahsiyetten. Bu düzedüz manipülasyon. Baksana, daha şimdiden neredeyse kendini suçlu hissetmeye başlamışsın. Neden? Çünkü zorundaymışsın gibi seni suçlu hissettirmiş. Yazıklar olsun ne yaa? Bunun için mi? Ayrıl, lütfen 🙏
34 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten hep bunu yapıyor günün sonunda bir bakıyorum ben onun gönlünü alıyorum arıyorum barışmaya çalışıyorum filan ama dün gece de aynısı oldu artık dedim tamam ya normal bişi değil bu yani
- +1 yıl
Kuzum bak sana çok dostane bir şekilde söylüyorum ki bu manipülasyon ve zerre kadar bile suçun yok. Baksana haline, sana manipülasyon yapa yapa sindirmiş. Bu iğrenç bir şey 🤦♀️ Seni haketmiyor, ayrılman lazım. Böyleleri kanını da ruhunu da emer, kalan posayla da hayat enerjin kalamaz. Böylelerini haketmiyoruz biz, boş ver gitsin. Manipülatif biri kayıp değildir 🙂💖
- +1 yıl
%100 haklı
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNude istiyen birisi sevmez.
Sadece sizi kullanır.
Trip atmasının sebebi de size olan sevgisinden değil.
Doyumsuzluğundandır.
Böyle biriyle sevgili olunmaz.
Size fayda getirmez.
Akıllıca davranın ve en kısa zamanda bu işi noktalayın.
Yazık etmeyin kendinize ve öz benliğinize...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yok sen sadece kullanıyor ve ilişkilerin ömrü genelde yedi ay falan sürüyor daha fazla
10 Yorumla
+1 yıl"Ama ben sana atıyorum" nedir ya ondan bişey istedin mi sen? Hayır. Saçma sapan tripler. Koşarak uzaklaşamanı tavsiye ederim bu kişiden. Bazı erkeklerin bunları saklayıp erkek ortamında paylaştığına şahit oldum. Bu kişiden de o vibe ı aldım açıkçası. Seven insan bu yüzden trip atmaz saygı duyar. Seven insanı geçtim karşısındakine saygısı yok bu kişinin. Kendi isteğin olmadan sana bir şeyler yaptırmaya çalışıyor. Daha önce ben de yaşadım bu tarz bir durum ve çok güzel manipüle edildim. Bu tuzağa düşmezsin umarım.
20 Yorumla
+1 yılSevgi böyle bir şey değil. Seven insan sevdiğinin rahatsız olduğunu bildiği ve öğrendiği bir şeyi ondan ısrarla istemez. Yapamayacağı şeyleri ondan beklemez. Örneğin asgari ücretle çalışan bir adamdan seni her akşam boğada yemeğe götürmesini istemek ve beklemek sevginin yapmayacağı bir şeydir. Aynı şekilde senin kendini teşhir etmekten hoşlanmaman ve çok normal olarak 1 aydır hayatında olan insana güvenmemen normal olan zaten. Anormal olan bunu senden ısrarla istemesi ve hatta manipüle ederek sana kendini suçlu hissetirmesi. Bunlar içinde sevgi olmayan bir kişinin yapacağı şeyler. Üzgünüm ama sevilmediğin bir ilişki içindesin. Umarım kısa sürede ondan kurtulursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı sevgisi olsa idi zaten anlayışlı olur idi. Trip atmak nedir ya? Küsmek hele ki bir de. Atmak istemiyor isen anlayışlı olmalı lazım. Bir de daha bir aylık ilişki. Bunlar sevgiden anlamaz. Sevgi yerine her şey "yatak" olmuş. Sevginin anlamını dahi bilmeyen birisi ile birliktesin resmen. Ayrıl, gitsin bundan. Çocuk gibi küsmek nedir ya?
21 Yorumla
+1 yılSen hiç çıplak cam temizliği yapar mısın. İşte bir parça sana ait özel bölge veya vücudunu namahremini koruman veya koruya bilmen senin elinde. Burası internet 1Milyar insan senin vücudunu görse ne olur. Sevgili diyor 1 ay diyorsun. Sevgili bugün var belki yarın yok. O zaman bu resimlerini orada burada paylaşsa ve seninle hakikaten evlenecek insan bir gün bunları gerdek önce görünce ne yapacak. Hiç bir zaman vitrini açma. Eğer seni seviyorsa önce nikah ve sana aldığı gelinlik. Sonra sen ona canlı sunarsın vitrini. Dikkat et kanma her adamın fantezisine.
00 Yorumlabenim de zamanında vardı böyle bir sevgilim. göndermek istemiyorum deyince bana güvenmiyorsun, ben sadece seni özledim falan filan diyordu kendini savunmaya çalışıyordu yani resmen manipüle ediyordu. ben duygusal bir ilişki kurmak isterken kendisi duyguyu tamamen geri plana itiyordu. bu diretmeleri nedeniyle ondan ayrıldım ve bir hafta bile geçmeden başka biriyle çıkmaya başladı. bunu öğrenince tamamiyle kullanılmış gibi hissettim yani kısa süreli bir ihtiyacını karşılamış gibi. bu nedenle bu konudaki fazla ısrar bende hep kullanılıyormuş hissini doğuruyor. senin yazdıkların da benim yaşadığıma benzer. direkt reddet bence yeniden ısrar ederse de bitir takma kafana boşuna da uğraşma
00 Yorumla
+1 yılHiç taviz verme seni gerçekten seven erkek böyle şeyler istemez. Amaç sadece o anlık cinsel açlığını gidermek. O nedenle kendine olan saygın için isteklerini reddet kusura bakmasın. Kızıyorsa küsüyorsa hiç takma bile bırak küssün bunun için küsecekse. Gerçekten adam olan seven istemez bu tarz şeyler. Kal sağlıcakla mutlulukla :))
30 YorumlaAtma! Bunu ayı yılı mı var? Kendine olan saygını koru
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bana gore amaci belli insan sevdigine bunu yapamaz bilmiyorum ister geri kafali de ister sen yaslanmisin de ama bana ters nisanli olsamda ters zati evlilik oncesi elizabethe mahkumken nude bide sevdigin kiz yazik bea
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne geri kafalı olması bende aynı fikirdeyim ve ayrılıcam bugün
- +1 yıl
Bilmiyorum bizlermi fazla saf kaldik yoksa insanlarmi cok ac cozemedim evlenmeden ayni evde yasayanlar nude isteyenler herkesin kendi yasami buna karisamam ama karsindakide buna uygunsa o zaman bu birliktelik devam eder birbirinize ait deilseniz nude değil yatsanda sadece birbirinizin isini gormus olursunuz bu durumu herkesi bir tutmak bana cok garip gelio bazen sen nasil izmirlisin diolar ama izmirdeki her kiz her erkekte ayni değil zati malum yasantinin cogu farkli sehirlerden gelen once ogrenci sonra burada calisip kalan insanlar
Soran+1 yılEvet çok doğru bizim isteklerimiz farklı gitsin kendi kadar rahat birini bulsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyle birisiyle beraberdim bir ara ve şu an halen daha ceremesini çekiyorum yahu ayrılalı 1 seneden fazla olmuş halen daha tehditler ediyor görüşelim diyor gider sevgilinle ayırırım babana söylerim annene söylerim evinizi biliyorum seni rezil ederim diyor nereden engellesem engelliyim illa ki ulaşcak bir yer arıyo ben bunun yüzünden artık dayanamayıp intihar ettim 30 dan fazla ilaç içip derece psikolojimi bozmuştu en başta normal geliyo ama sonrasında gerçekten psikopatlaşıyorlar lütfen uzak durun şöyle erkeklerden eline tehdit edebileceği bir şey verme. Her kıza tavsiyem bu tip erkeklerden uzak durun hayatınız boyunca diken üstünde yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha sanki soruyu ben sormuşum. O kadar bensin ki... Aynı mevzudan ben de muzdaribim ama tek farkı benimki sevgilim falan değil öyle dış kapının dış mandalı internetten tanıştığım bir adam. Adam ama ne adam, cidden (her ne kadar vurdumduymaz ve duygusuz olsa da) pırlanta. Kendisi bana istediği her fotoyu atıyor ama ben yine de tereddütlüyüm bu konuda. Çünkü sonuçta yabancı biri belki sohbetimizde bir anlaşmazlık çıkacak ve beni rezil edecek. Sen de ileride başının ağrıyacağından endişe ediyorsan sakın atma. Ama yine de sana kalmış bir şey.
00 YorumlaBunun 1 ay olması ile alakası yok zaten dinimizde vücudunun haram kısımlarını bir başkasının görmesi haram olarak belirtilmiş dinimizde bunu sen istersen karşısında soyun göster ister fotoğraf veya video at da göster yine haram yine haram yani her halükarda haram senin helalin olmayan birisine bu şekilde vücudunun herhangi bir yerini göstermezsin
20 YorumlaSeni sevmiyor bu tarz zihniyete sahip insanların sevgisi çıkar menfaat üzerine kendinizi kandırmayı bırakın kendinize saygınız olsun değeriniz olsun nude internet ortaminda bir dünya var sevgi demek bu değil şayet olur diyenler varsa böyle sevgi olmaz olsun bu devirde ne ilişki yaşanır nede evlilik yapılır
10 YorumlaOna güvenmiyorsan ayrıl ya da ben istemiyorum daha ilişkinin başındayken böyle şeyler isteyeceksen bitsin ben böyle biri değilim de ama öte yandan onun açısından düşünecek olursak erkekler kadınlardan daha düşkün böyle şeylere sana sadık kalmak için başkalarına bakmamak için istiyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden bedeninden duygundan önemli hiçbir şey yok vücudunu göstermek istemiyorsan sırf o trip atıyor diye nude atma bu sistemde sınırı çizersen doğru insanı bulursun yanlışlar kendiliğinden elenirler zaten. seni seven senin istemediğin şeyi yapmamana ragmen seninle olur merak etme. Eğer gidiyorsa o zaten ilerde de gidecek olan kişidir erkenden gitmesi daha iyi olur. Mesela bu bahsettiğin kişi yi dene atma bekle o seni eskisi gibi aramayacak gibime geldi. Bana sorarsa. boş ver bence sen bu çocuğu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil 1 ay isterse 1 2 yıl olsun sen istemediğin sürece hiçkimse sana zorla nude attiramaz. Ya sınır koyarsın ya da ayrılırsın. Sevgi, aşk cinsellikten ibaret değildir. Benim yakın bir arkadaşım şu an 2 senelik eski sevgilisi tarafından tehdit ediliyor. Cinsel görüntülerini ailene, her yere yayarım senin nasıl biri olduğunu anlarlar sana karşı bakış açıları değişir diye o yüzden nude falan atmaman daha iyi olur kesinlikle.
01 Yorumla- +1 yıl
Küsüp sana yazıklar olsun diyerek de seni manipüle ediyor. Acilen ayrıl ve uzak dur bu şahıstan derim.
Bedeninle oynayıp hevesini atıp kaldırıp kenara atar. Duygusal bir bağ yokki bunda. Çıkar ilişkisi. Bak ramazan ayındayız. İmana gelelim güzel kardeşim. Sevdiğine dokunmadan ölenler var. Sen onun ilk nude istediği kiz misin bilmiyorum. Ama böyle giderse son olmayacagina eminim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYa 25-30 yaşlarındasın yaşında küçük değil daha 1 ay tanıdığın birine neden güveniyorsun bir şey yaşanacaksa yeri ve zamanında yaşanır. Ayrıca o şahsın sana şantaj yapmayacağını da bilemezsin 1 aylık her hangi biri işe insan yıllarca görüştüğü kişiyi tanıyamıyor buna mı güvenecek. Sözde nice dostlarım vardı, nice beni terk etmeyecek aldatmayacak sevgilim oldu ne oldu hepsi oldu şimdi hiç biri yok. Güzel seveni sev, sakın hataya düşme illa ki seni gerçekten seven biri çıkar karşına...
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar.
Sevgilinizin size karşı bir sevgisi olduğunu hiç düşünmüyorum. Sizinle sadece vücudunuz için beraber bence. Daha fazla uzatmadan ayrılın çünkü aşk ve sevgi olmayan bir ilişki sizi ileride üzebilir ve canınızı yakabilir. Hatta sevgiliniz sizi aldatıyor bile olabilir. Sizin mutluluğunuz için uzatmadan direk ayrılın derim. Bir gelişme olursa sorunuzu güncelleyin.
İyi günler :)00 Yorumla
+1 yılMantıklı düşün seni baskı altında bırakan bir insan var burada. İlişki içerisinde diğelim ki sonraki aylarınızda da senin seçimlerinde baskısıyla böyle manipüle etmeye çalışan bir insana iltimas göstermemeni tavsiye ederim. Artı yapmak istemediğin bir şeye saygı duymalı. Tavsiyem bunu onunla çok ciddi bir şekilde konuş eğerki açıklamaları seni tatmin etmiyorsa ayrıl derim.
00 Yorumla
+1 yılbak bu bütün kadınlar alemine ders olsun
SEVEN ADAM NUDE İSTEMEZ
sevişmek bile isteyebilir ama nude istemez sanal istemez resmen seni kullanmaya ve manipüle etmeye çalışıyor ve duygu sömürüsünün de kralını yapıyor y4vşak
bu daha henüz ADAM değil ki sen buna daha nude dediği vakit tekmeyi koymalıydın ya neyse hatanın neresinden dönülse kar diyelim bu hıyardan bi cacık olmaz01 Yorumla- +1 yıl
kaldı ki daha 1 ay olmuş bu ne hız yiğidim derler insana o kadar klasik bi sırtlan ki gülesim geldi bu kadar belli etmesine mi gülsem senin daha anlamamış olmana mı üzülsem bilemedim
Sevgilim nude istiyor diye yazmışsın
Göndermiyor ise trip atıyor falan
Otur bir düşün bakalım.
Sana göre sevgi ne anlam ifade ediyor diye.
Sonra da bir kendine bak bir de karşın daki seçtiğin partnerine
İkiniz den sence olur mu yok sa olmaz mı diye.
Söyleyeceklerim bu kadar. İyi akşamlar
Ve lütfen yorumumun altına yorum yazmayın. 🤐00 Yorumla
+1 yılŞahsi fikrim şu ki bu laflar boş laflar. Sevgisi ağır basan insan kolay kolay cinsellik istemez, cinselliği de bu düzeyde o kişiyle yaşamaz. İstisnalar olabilir tabii ama genelde durum budur. Kendisi bu konuda trip atıyorsa sana uygun biri olmayabilir. İşin doğrusu bence cinselliği artık daha az konuşun. Aranızdaki ilgi ve sevgiyi başka şekillerde yaşamaya çalışın. Bu konuda sana trip atıp küsmekte haklı değil.
00 YorumlaProfil tam olarak saklamıyorum deyip nude fotolarını saklayacak gibi geliyor. Sürekli nude isteyen biri ise menfaat için senle birlikte gibi görünüyor. Sert bir şekilde reddet hatta senin yerinde olsam sert bir şekilde red ederim. Eğer trip atarsa kız gibi de ağlayacak mısın diye sorarım. Baktım devam ediyor. Kısadan yol verirdim
00 Yorumla
+1 yılböyle insanlar gerçekten midemi bulandırıyor benzer modeli benimde karşıma çıktı atmayınca aldattı iyi gibi görünüyorlar tatlı dilliler ama aldanma içlerinde iğrenç bir insan yatar attığın o resimleri de saklar kesinlikle atma ve uzaklaş bitir içinde senin iyiliğin için
00 Yorumla
+1 yılSaana bu kadar mobbing yapmasi cok kotu. Bende istekli bir adamim. Bende konusurken atesimiz cikar azarim isterim. Ama allahin hergunude sevgiliden nude istenmez. Ha arada derede konu acilir konusursun ama yapmak icin yapmazsin. Konusmak icin de konusmazsin. Bence sana ne saygisi nede sevgisi var. Tavrini net olarak ortaya koy. Yok isine gelmiyorsa gulegule de.
00 YorumlaKızlar, nude bataklığına lütfen düşmeyin. O fotolariniz siz sildiğinizi sansanız bile asla silinmeyecek, internette sonsuza kadar kalacak. Ben sizi seven birinin bunu yapacağına inanmıyorum. Lütfen bu tuzağa düşmeyin. 'sen beni sevmiyor musun?' gibi manipülatif sözlere kanmayın. Bu ergenlerin hepsi gelip geçici. Böyleleri için kendinizi heba etmeyin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılNe ergen insanlarsınız ya hergün redditte eski sevgililerinin çıplak fotolarını videolarını paylaşıp kızları tüm ülkeye meze yapıyorlar. Sevgilinize güvenip çıplak resimlerinizi atıp ayrıldıktan sonra ifşa olunca ağlamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmadım zaten benim sorum bambaşka farkındaysan bu kadar kırıcı olmanıza gerek yok soruya da yazmıştım!
- +1 yıl
Atmadıysan üzerine alınmana gerek yok atanlara söylüyorum. Bir de isteyenlere... Kırıcı olurum bu kadar zekasız olan insanlara az bile söylüyorum. Sen atmadıysan üstüne alınma.
+1 yılerkek arkadaşın manipülatif biri acilen terk etmelisin. bu tarz insanlarla sevgi paylaşılmaz. sadece kendi çıkarlarını, isteklerini kovalarlar. arada sevgi olduğunu düşünemedim sadece cinsel açlık var gibi.
10 Yorumla
+1 yılNude atmak tamamen şahsi karardır trip atma ısrar etme gibi etkiler içermez eğer ısrar varsa hiç atmam sende öyle yap. Hayır dediğinde neden diyen canım yol var gitsin.
20 Yorumla
+1 yılSevgisi yok seni mastürbasyon malzemesi olarak kullanmak istiyor resmine bakarak bosaldiktan sonra iki sey olacak gel seks yapalim ya da ayrilalim
Kendine dikkat et herkese nude atilmaz hele yuzun gorunur sekilde annene bile atilmaz akilli olun00 Yorumla
+1 yılHoşlanan veya seven insan böyle bir şeyi ister. Cinsel çekim oluşmuş ki istiyor. Saçma sapan seven insan istemez gibi yorumlara söylenecek laf yok. burada ki tek sorun güvenle alakalıdır. Zaten güvenmiyorsan ilişkiyi sürdürmek de anlamsız olmalı
00 Yorumla
+1 yılDaha 1 ay olmuş ve böyle isteklerde bulunuyor. Sizin yerinizde olsam durumu açıklar ve rahatsız olduğumu belirtirdim. Buna rağmen ısrar ediyorsa ben olsam uzatmadan ilişkiyi bitirirdim. Sonuçta ileride o fotolar ile ne yapacağı belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYaptigi dogru degil yaşiniz kaç bilmiyorum küçükse daha akli başinda degil ondan böyle ama en azindan 20lerdeyseniz ya da erkek 20lerindeyse bu kişiden ayril bence ve sen ona sakın atma derim foto saklarsa ilerde tehdit ederse başin agrir
00 Yorumla
+1 yıl📍Böyle davranış sergileyen insanların niyetleri asla evlilik değildir. Sen yüzünü çekmeden oranı buranı yolladıysan (geçmiş olsun, el fatiha) bu kişi o resimleri kullanır birgün. Yavaş yavaş ondan uzaklaş, bahaneler bul. Seni girçekten seven oranı buranı at bakayım demez. Foto dışında birde yatarsan ilişkiye girersen büyük (GEÇMİŞ OLSUN , EL FATİHA)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda nude nedir Ya… gerçekten devir BÖyle mi oldu? Sanırım ben en iyisi evlenmiyim
10 Yorumla Bu gün yarım nude yarın tam diğer günleri düşünemiyorum seni kullanıyor :)
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu dedim dün gece tartıştık dedimki daha önce şuran diyordun şimdi buramı istiyorsun felan e sen de nereni istesem atmıyorsun diyo yapamıyorum bakmadan falan diyor beni suçluyo
+1 yılAtma, ben bir insanı sevdiğim zaman cinsellikten öte şeyler hissederim. Cinsellik olur veya olmaz orasi kişiye bağlı ancak sevgi sadece seksten alinan zevk ve buna bağli şeyler değil bana göre. Şuana kadar kimseden nude istemedim mesela çünkü bana aşırı saçma geliyor, ayrica kendimde atmam. Senin bakış açına uymuyor bu yüzden bence yol yakinken ayrıl
00 YorumlaSenin düşüncen hislerin onun düşünce ve hislerinden önemli. Atmak istemiyor bu konuda tepkisinden ve ısrarından da rahatsız hissediyorsan bunu önemsemelisin. Unutma sadece senin hislerin seni ilgilendirir. O seni çok seviyorsa ağlayarak günlüğüne yazabilir. Ve son olarak unutma ki ısrar da tacizdir.
00 YorumlaBen evli kaldığım kişi şu an eşim sevgiliyken nude attik eğlencesine yani saçma seven nude istemez sürekli istemez ve tripde atmaz haftada bir veya 2 haftada bir. Seversin hem arzularsin hem görmek istersin seven herşeyi yapar ama ölçülü derecede ve şu an benim eşim ;)
00 Yorumla
+1 yılYa ayrıl gerçekten seni sevseydi böyle bir şey istemezdi sakın gönderme bak aslaaa seni arkadaş çevresine gösterir iki güne senden ayrılır ve her zaman senin hakkında bu fotoğraflar üzerinden iğrenç biçimde konuşur ayrıl ondan çünkü sen göndermedikçe sıkılacak ve sana yol vericek ulan biraz akıllı ol bir insan seviyorsa böyle Bir şey ister mi ayrıl bak ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılSevgi denen o yüce duygu bu pis heriflerin kararmış çükleri olalı daha çok değerini yitirecek bu sevgi ve daha pek çok insan sevfiye dair inancini yitirecek.
Oysa sevgiye olan inancin yitirilmesi yerine bu mahlukatlar yuzunden; bu uçkur sevdalisi kararmiş çukluler yitirseler bir şeylerini bence daha yasanilabilir bir dunyaya sahip olurduk.00 Yorumla
+1 yılerkek arkadasınınn yaptıgı hem ayıp hemde gercekler erkek olmak zor sımdı mastürbasyon yapcak napsın senı hayat edıp cekmek ıstıyo belkıde :) dogrusuda bu baskasınımı hayal etsın ıstersın.. yuzun olmadan bolge bolge atabılırsın ucundan kıyısından sonucta denız kenarında bıkını gıyıp dolasabılıyosunuz. resıım cekcek olsalar ınsanlar bıkınılı resımlerını ceker dıe korkmazmıydın .. bence okadar takılma onun atmasıda hosuna gıtmesı normal erkegını merak edıyosun sende hayal kurabılırsın sonucta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Amacı belli seven adam bunu istemez seni cinsel tatmini için kullanıyor 😑 bugün yarim nude yarın tam obür gün seksting böyle böyle gider kendini kaybedersin
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi tahmin mi
- +1 yıl
😂😂
+1 yılKendi de haksız olduğunu biliyor üste çıkıp seni bastırmaya çalışıyor. Kanma tepkini koy trip atmaya devam eder kendine çeki düzen vermezse de engelle geç başka insan mı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumu bir aralar yaşamış biri olarak sakin atma ve söylediklerine güvenme derim. Böyle şeyler isteyen bir insan asla ama asla sevmiyor sadece seni kullanmak istiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Karşıyım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sekter la de boyle sevgimi olur sokuk de bak incittim onu yok abicim boyle bi sevgi safmısın m. a. lmisin ya tokatla kendini cinsellik uzerine iliski olmaz 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bunu yapmayı istemediğini, ona ne kadar değer versen bile bunu yapmanın senin kendine olan saygına zarar vereceğini anlat nve bir daha tsklif bile etmemesini işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık sevgilim göndermiyor ilişkiye girdiğimiz halde
22 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sonuç olarak bu bir ihtiyac her iki taraf içinde fakat istemiyorsan saygı duymalı dediğin gibi erken henüz
10 YorumlaSen at nudeleri sonra sana santaj yapsın. Tehdit edin yatarım desin. Sen bide birlikte ol. Zorla bana sahip oldu de. Mahkemeler sürsün. sonra o çıksın. Almış alacağını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Gönderme arkadaşım birini tanıman için bir ay çok kısa bir süre ve ne çıkacağını bilemezsin yapma derim gerekirse ilişkini gözden geçir yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılNiyet etmiş abazaligi icin o nudeyi almaya. Sen bir objesin onun için. Seks objesi.. kendinden bu kadar ödün verme.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Seven erkek nude atmadın diye küsmez kaldı ki nude bile istemez sevgilin seni kullanıyor
20 Yorumla
+1 yılAtmamalısın şimdiden böyle davranan biri ilerde ayrılık olunca başını ağrıtır. Ayrıca nude konusuna nasıl geliniyor tuhaf. Veba haline geldi
00 Yorumla
+1 yılSevgisi olsa nude istemez zaten manipülasyon yapıyor büyük ihtimalle de saklıyordur ayrılınca tehdit edebilir o yüzden atma
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma. Seninle sevgi aşk gibi duyguları taşımıyor bnce. Nedemek ya atmayınca yazıklar olsun demek? Çok ayıp etmiş çok.
00 Yorumla
+1 yılBir ayda bı insanı ne kadar tanıyabilirsin ki birde anlık gönder bakalım ekran görüntüsü alıyor mu alırsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılOlmama ihtimali çok yüksek ne atarsa atsın sakın gönderme
11 Yorumla- +1 yıl
Bebiş bunlar yamyam güvenilmez tekrar söylüyorum kesinlikle ATMA
- Devamını Gör (184)
Devamını Gör(229)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim nude istiyor göndermeyince trip atıyor, sevgisi yok mu bana karşı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler