Eşim bana hiç yardımcı olmuyor, tüm erkekler böyle mi?

Gizli Üye
2 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var ve eşimde bende bankaciyiz evden çalışıyoruz. Kızımıza evimize gelen bakicimiz var o bakıyor. Eşim ayrı ben ayrı odalarda home ofis olarak çalışıyoruz buraya kadar her şey güzel ama eşim o kadar hımbıl o kadar yavaş o kadar pineklemeyi seven bir adam ki. Evden çalışmaya başlayınca evin tüm düzeni değişti oturma odasını iptal edip çalışma odası yaptık kızımızın odası yok daha küçük diye orayı da bana çalışma odası yaptık. Olsa ki evde bı şeyi değiştirmek istiyorum desem ya da şununla şunu yer değiştirelim desem eşim hemen hasta yorgun bitkin mahvolmuş gibi dolanıyor evde , bana dokunma ne yaparsan yap diyor. Çok trip atınca gelip ucundan tutuyo bitti mi ben biraz uzanayim diyor. Milletin kocası karısı ile evi dizayn ediyor hevesli benim ki bırak ben yatayım diyor hele şimdi ramazan sanki tek kendi oruç tutuyor gibi sınırlı agresif her şeyden nem kapıyor saat 12.30 hala uyuyor ben 8 de uyandım kalktım evi derledim topladım şimdi odayı degisicem tek başına yapamıyorum. Yaz geldi büyük odaya geçelim dedim sırf bu yüzden uyanmiyor. Markete gitsek gelince daha kapıda sen kızı al ben biraz uzanayim diyor, elinde telefon otobüs oyunu oynuyor karşısında TV YouTube dan kurtlar Vadisi'nin ilk bölümünden başladı izliyor iftar saati gelince de sanki ben 5 te işten cikmamisim gibi yemek yapmadin mi diyor , sen gece çalışıyosun gündüz hoşsun yemeği sen yap birlikte yiyelim dedim 2 gün boyunca onun kavgasını yaptı benle. Biz 2 yılda nasıl bu hale geldik aklım almıyor. Konuşuyorum tavır yapıyorum o anda değişiyor ertesi gün yine aynı napacm ben bunla. Dizinde kocalariniz öyle mi yoksa benim ki mi böyle sadece?
Eşim bana hiç yardımcı olmuyor, tüm erkekler böyle mi?
49 Cevap