Biriyle telefonla konuşurken tanıştık bir uygulamada sohbet muhabbet iyidi. Nummaralarimizi verdik sonra iyi anlaştık baya ilerlettik. Baktım soğuk yapıyor bende istemedim daha. Piskopat gibi rahatsız etmeye başladı. Engelledim. Ablasindan annesinden arkadaşlarından yazmaya başladı bütün numaraları engelledim. Nisanliyim dedim yazmaya devam ediyor. En sonunda seni polise şikayet ederim dedim. Sonra duruldu bi kaç ay. Şimdi gene instagramda beni bulmuş. Aramış beni bütün memleket sayfalarından belki bulurum diye fake hesap açmış bide. 2 sayfa biseyler yazmış yok seni özledim değerini bilemedim... Ss lerimizi atıyor. Fotoğrafın hala kayıtlı diye. Korkmaya başladım rahat bırakmıyor bir türlü. Nummarami silmemis engeli acmami bekliyor. Gene instagramdan engelledim. Kimseye söyleyemiyorum.
Şimdi bana nummarani vermeseydin demeyin olmuş bitmiş geri alamam zamanı. Ailemin duymasını istemiyorum. Napmam lazım.
Şimdi bana nummarani vermeseydin demeyin olmuş bitmiş geri alamam zamanı. Ailemin duymasını istemiyorum. Napmam lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eski sevgilim arayıp beni rahat bırakmasını söyleyecek bakalım işe yarışacak mi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer