Bu adam benim 15 senedir pesimde. Hicbir dogum gunumu atlamadi, her zaman 15 senedir mesaj yazar, eskiden e0osta vardi eposta atardi. Bu adam ben 20 yasindayken evlenme teklif etmisti benden 10 yas buyuk. Suanda 35 yasindayim. Cok zengin, 2 tane arabasi var oyle soyleyeyim, bmw ve tesla. Isvecte yasiyor ve kendine ait buyuk bir yapi marketi var ( koctas buyuklugunde).
2 tane kizu var, kizlari 22 ve 24 yasinda ve evliler cocuklari var. Kizlarina cok duskun. Karisiyla benimle tanismadan once bosanmisti. Sonrasinda hayatina biri girdi, ama kadini sevememesine ragmen kadin bunu cok sevdigi icin ayrilamadi. Gecenlerde cesaret edip ayrilmis, bosanmis. Ve bana evlenme teklif etti. Omrumun kalan kismini seninle gecirmek istiyorum diyor. Adama karsi duygusal elektrik hissedemiyorum , yani yanyanayken elektrik alamiyorum, kel ve gobekli biri. Ama beni seviyor bundan da eminim... Ne yapmaliyim
2 tane kizu var, kizlari 22 ve 24 yasinda ve evliler cocuklari var. Kizlarina cok duskun. Karisiyla benimle tanismadan once bosanmisti. Sonrasinda hayatina biri girdi, ama kadini sevememesine ragmen kadin bunu cok sevdigi icin ayrilamadi. Gecenlerde cesaret edip ayrilmis, bosanmis. Ve bana evlenme teklif etti. Omrumun kalan kismini seninle gecirmek istiyorum diyor. Adama karsi duygusal elektrik hissedemiyorum , yani yanyanayken elektrik alamiyorum, kel ve gobekli biri. Ama beni seviyor bundan da eminim... Ne yapmaliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer