Mantık evliliği yapmak üzereyim yardım edin?

Son 4 senede 2 kere nişan attıktan sonra ailem bir kere de bizim bulduğumuz biriyle görüş diye ısrar ederek beni şu anki nişanlımla tanıştırdı, görucü usulü de diyebiliriz. İlk başta çok ön yargılı olsamda beklediğimden çok daha iyi biri çıktı. Ben 24 o 29 yaşında, yakışıklı olmasada boyu posu yerinde, bana ve çevresine karşılı iyi, saygılı bir insan, ayrıca kendisinin maddi durumu da çok iyi, o yaşta lüks bir arabası var ve evlilik olayı olursa hiç borçlanmadan ev alacak kadar birikmişi mevcut. Fakat sorun şu, ben kendisine hiç bir şekilde aşık değilim, iyi bir insan saygı duyuyorum fakat sadece o kadar, ona karşı herhangi bir duygum yok çünkü kafa olarak farklı insanlarız. En büyük problem ise fazlasıyla asosyal biri. Bir kaç kere arkadaşlarımla tanıştırdım, sıkılıyor öylece sessizce oturuyor neredeyse hiç konuşmuyor, genel olarak pek insan sevmiyor. Sırf bu sebepten ayrılırsam ailemin gözünde 4/4 lük bir adayı bıraktığım için hem ailemden çok ciddi tepki görücem hem de bu yaştan sonra başka birini ne kadar bulabilirim emin değilim ayrıca maddi durumu işi gücü yerinde biriyle evlenirsem hayat boyu rahat ederim fakat bir yandan da mantık evliliği yapmak istemiyorum, karşımdakine de bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Mantık evliliği yapmak üzereyim yardım edin?