Yalandan oynamadım yazanları sahneye almıyoruz, indiriyoruz. Oynayınca elinize ne geçti? Şunu ciddi anlamda merak ettim. Sorum sadece bir şey gördüğüm için soruldu üzerine kimse alınmasın. Hiç karşı tarafın duyguları ile oynadınız mı?
Başlarda bir şeyler hissettiğimi düşündüğüm biriyle tanıma aşamasında aslında o kişiye bir şey hissetmediğimi anladım ve ayrıldım. Asla ve asla Pişman değilim. Bende aşk ve mantık paralel gitmeli kimse kimsenin önüne geçmesin isterim 😅 ancak o yaşadığım şeyde ne aşk vardı ne mantık onun için uzatmanın pek bir anlamı yoktu. uzatmadan bitirmek en güzeli oldu. Çok mutluyum, çok huzurluyum ama yalnızım 😄 Bu arada soru bal gibi 🌺❤️
Benimle ilgilenilmesi çok ilgimi çeken bir konu değil, beni sevip sevmemesi de öyle ki zaten ben sevilmeye karşı bir inançsızlık içindeyim. Duygular ile oynama faslına gelince, duygusal boşlukta olduğum dönemler bir şey hissetmediğim kişilerle görüşmüşlüğûm oldu. Flört aşamasında kalan şeyler işte. İleri seviye değil. Muhakkak sonunda da gerçek sebebini öğrenmiş oldular. Herhangi bir amaç güttum mu? Sanırım desteğe ihtiyacım vardı.
Hiç bir zaman kimsenin duyguları ile oynamadım o kadar karaktersiz, vicdansız ve bencil olmadım. Sevmeden seviyorum demedim, umut filanda vermedim. Ozguveni eksik karaktersiz merhametten yoksun olmadım şükür...
Böyle bir şeyi asla yapmadım. Yalanda değil. Bu konuda vicdanım o kadar rahat ki.. Belki kalp kırmışımdır ama olmayan duygularımı var gösterip, kimsenin duygularıyla asla oynamadım.
Hayır bir çok kötü şey yapabilirim ama terk edilmediğim sürece kimsenin duygularıyla oynamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben yaşadım acısını da başkalarından çıkarttım. sırf ben iyi olayım gönlümü eğlendireyim diye başkalarına öyle oldu maalesef ama böyle şeyleri tek taraflı düşünmemek lazım çünkü dediğim gibi benimde başıma geldi çok sevdiğim bir çocuk tarafından ama ben onu çok fazla takıntı yaptığım için sanırım bir kez göklere kaldırıp yere çaktı yani beni o yüzden bazı şeyleri unutmam gerekiyordu. ben o kişileri bulmadım onlar beni buldu ben ne kadar istemesem de zorla zorla benimle çıkmak istediler bende onlara ' öyle mi, o zaman böyle ' diyerekten bir ders vermek istedim ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki asla ama asla kimseye bana yapılan kadar zorbalık yapmadım ben onlarin duygularıyla oynamak istemedim ne kadar reddettiysem o kadar daha çok peşime takildilar yemin ederim ki taaa ilişkinin başında istemiyorum diyorum onlarda akillanmiyor bende haliyle bari biraz takilayim kafam dağılsın moduna geçiyorum 🤐 yapacak bir şey yok
hayır, bilmeyerek olduysa yanlış anlaşıldımsa bilemem ama bunu bile bile hiç yapmadım ve yapmam da. Cunku aynı şekilde bana da yapılmasını istemem. Çok kötü bir durum bu.
Oynamak degilde hisleri olan birini kırmiş olabilirm ortaokuldayken yan sıniftan birisi mektup yazmisti cocuk aklı okumadan yirtmistim. Çok sonra yaptigim seyin kotü oldugunu anladım yas 34 hala bu olayın vicdan azabini duyuyorum. Çünkü muhtemelen o zamanlar özgüven problemine bile sebep olmus olabilirim.
Hayır oynamadım bizim niyetimiz belliydi zaten ömür boyu birlikte olamıcağımızı biliyorduk herşeyin bir sonu olucağınıda birbirimizi kırarak ilişkimizi bitirdik sonradan düşündüm yanlış yaptım o bana iyilik yaptı aslında bende ona hakaret ettim sadece korumak sahiplenmek istedim keske rahat bıraksaymışım hiç bir şey olmamış gibi davransaydım diyom bazen kendime
Ben buna çok karşıyım. Bir zevk uğruna ya da sebebi ne olursa olsun bir insanın duyguları ile oynamak çok bencilce. Çıkar ilişkisi. Aslında sadece aşk adı altında duygular ile oynamak yok. Dini açıdan da duygular sömürülebilir. Bilmem anlatabildim mi?
İlk başlarda aşık olduğumu sanıp, oysa ki aşk veya başka hiç bir şey değilmiş. Çok uzatmadan ayrılıp ne onun nede kendi zamanımı çaldım. Duygular gerçekten çok önemli ve vicdanım hiç rahat etmiyor. Karşı tarafı kırmak üzmek bana göre değil. İstemeden belki olmuştur. Ama kasıtlı olarak asla yapmadım, yapmam da.
Bir şey kazandırdığını sanmıyorum. Ancak yaptıkları ile kalırlar. Valla bize bir şey olmaz. Bir şerefsiz kayıp ettin der, susarsın ve izleme sırası sana gelir. Bak bu daha keyifli oluyor.
Ben karşı cinsin duygularıyla oynamadım da, yanlış anlayarak hayallere kapılan erkekler oldu. - Bir baktım ilişki teklifleri evlilik teklifleri. Yüzüne karşı bir gülümsemeyle bu kadar şeyi anlayan insan çok.
Oynamadım Fazla vicdanıyım Bu yüzden sonradan hoşlandığım kişileri de kaybettim En başta bu kadar vicdanlı olmasaydım benimdiler Ama pişman değilim Zulmeden olmaktansa kaybeden olmak eyidir
Hiç oynamadım şu ana kadar karşı tarafla da işim olacağını sanmıyorum bu devirin insanından dolayı oynayanları ise tebrik ediyorum iyi ki oynamışlar bu devirin insanı hak ediyor 😅
Evet ama öyle kötü değil. Yani bana aşık olan ama benim aşık olmadığım insanlarla ilişkilerim oldu. Ama onlara şans verdim onlar da zaten aşık olmadığımı biliyorsu. Yani bir kandırma veya kötü niyet yok. Tamtersi beni kandırıp dolandırmaya çalışan çok oldu. O çok sinir bozucu.
Aynen öyle çok doğru diyorsun. Mesela biri senle ortak olmak ister ya da arkadaş ya da sevgili. Sen de işte şans verirsin. Çünkü şans verilmeden de bilinmez. Ya da işte birlikte yaşamak ister vs. Sonra bakarsın o kişinin amaçlı farklı sözü ve davranışı tutmuyor. Seni kullanmaya ya da manipüle etmeye çalışıyor. O zaman zaten mesafe koyar ve bitirirsin. Bu hep böyle. Cinsiyeti yaşı yok bunun.
Ve hep demişler ya insanlara güç verin ve izleyin diye. Hani gücü ve fırsatı varken karakteri bozuluyor mu bozulmuyor mu çok iyi anlarsın. Mesela ezik fakir ve çirkin bir erkek çok aşık ve iyi sadık rolü yapabilir ama yalandan iki kadın tutsan ona sarkan. Direk seni aldatmaya Melik eder çoğu. Ya da ahlaklıyım diyen bir adama kolay yoldan para söyle hırsızlıkla. Yöneliyorsa direk kes at. Bence insanları hep test etmek lazım. Ya da birini böyle başlarda sinirlendir. Böyle mesela beklet ya da yanlış iş yap vs. Bak bakalım sinirleniyor mu. Mesela benim öyle elediğim çok insan oldu. Erkek bana yalaka mesela böyle canım cicim bık bık ama işte ben arabasına biniyorum ya da araba kullanırken benle telefonda konuşuyor. Nasıl millete ana avrat bağırıp küfür ediyor. Acayip tiksindim ve soğudum.
Ah ah rahmetli anneannemin sözü. Çok teşekkürler yorum için. Valla ben hep yaşıma göre fazla olgun ve bilinçli oldum. Çok nadir insan var iyi kaliteli ve nazik şu hayatta. Tabii ki hayatımda var öyle insanlar ama çok azlar maalesef. Genel sokakta ya da günlük hayatta hafta akraba ailede bile çoğu toksik. Ama şükür kendi paramı kazanıyorum evime de çıktım ondan kendi dünyamı kurdum. O nedenle de sınırımı çekiyorum. Ama insanın kendi tek evi yoksa ve o insanlara katlanmak zorunda ise hani aile akraba koca sevgili vs çok çok zor. Ben yaşadım ondan biliyorum. Yani arkadaş da olabilir fark etmez. Her zaman sizin kendi yeriniz eviniz ve paranız olmalı bence. Yoksa karşı taraf zorbalık yapıp hayatı size zindan ediyor hani köleleştirmek için. Bu çoğu evlilik ve evde var. Aileler de çocuklarına yapıyor bunu. Yok bunu ye bu okula git bu saatte uyu gibi.
O hep derdi bana kazım çok güzelsin kuzum çok akıllısın maşallah diye. Hep derdi nazar değmesin nazar değmesin. Bi de hep derdi işte kendini sıkma yorma stres yapma diye. Benim anne babam iblisti çünkü. Hep bana hakaret eder aşağılar ve üç kurul vermezler hep böyle sefil yaşatırlardı. Anneannemde hep beni koruyup kollamaya çalışır ama o da baş edemezdi onlarla. O destek olurdu bana psikolojik.
Bi de ben çok başarılıydım ve kariyerde de yükseldikçe diyordu işte şimdi iyice imkansız oldun diye. Hani erkekler için… cidden de öyle oldu. Kendimi çok geliştirdim ve hiçbir erkeği beğenmiyorum ya da bemi beğenenler o kadar kötü kalıyor ki. Hani kariyeri iyi olsa tipi çok kötü. Tipi iyi olsa cahil okumamış tipler. Ondan hiçbiriyle olmuyor.
Aynen öyle. Ya zaten baştan hiç beğenmiyorsam tabii ki şans vermiyorum ama birkaç ortak nokta varsa da bi buluşup sohbet ediyorum hani direk böyle yıldırım aşkı beklemiyorum. Çoğu zaman da zaten bir buluşma ya da birkaç buluşma yetiyor soğumama. Şuana kadar zaten birkaç haftadan fazla aşık olmadım birine. Direk kötü özellikleri çok öne geçti ve benim de huzurumu mutluluğumu bozduğu için bitirdim. Hani pis olması yalancı olması bencil olması gibi.
İşte keşke böyle doğru insanı bulsam güzel bir arkadaşlık eş sevgililik yaşasam. Aile de kurmak isterim. Ama sırf sevgilim olsun ya da evleneyim diye saçma sapan insanlarla zorlamak asla olmaz. Ya da o beni seviyor diye de olunmaz.
Buna benzer bir durum başıma geldi aşık olduğum kadın senin düşüncelerinde idi hep şüphe hep şüphe bir insan neden aşık olduğu birini kandırmaya dolandırmaya çalışsın ki ne menfaati olsun? Siz kadınlar bazen çok abartıyorsunuz ve genelliyorsunuz bazen en uygun kişi yanı başınızda oluyor sırf bu kuruntular yüzünden kaybediyorsunuz sonra doğru olduğunu düşündüğünüz yanlış seçim yapıyorsunuz zaman geçtikten sonra anlıyorsunuz ama iş işten geçmiş oluyor.
Adam mesela millete asabidir sana aşık olduğu için kıyamıyordur sende onu yalakalık olarak algılıyorsundur veya herşeyi düz mantıkla genelleme hatasına düşüyorsundur bazen her şey göründüğü gibi değildir durumsallık olması lazım
Sırf kız arkadaşım olsun diye, güzel kızlar bana bakmıyor diye bir kızla sevgili olmuştum. Yalan söylemeye gerek yok. Sonrasında yattığımız için, birde bana sürekli para verdiği için devam ettirdim. Fakat 3 sene dayandım. Ayrıldım, bitirdim. Biliyorum yanlış ama oldu işte.
Farkında olmadan bir erkek arkadaşımın duygularıyla oynuyormuşum. Onu sadece arkadaşım olarak görüyordum. Sevgilisiyle ayrıldığı zaman merak etme ben seni alırım tontik diye şakalaşırdım ama bunu ciddiye aldığını sevgili yaptığımda o an sinir krizi geçirdiğinde farkettim.
Hayir bilerek bir şey yapmadım gereksiz yere umutlanan birisi olmuştu sadece, sesimi bile duymadan küçücük yaşta onunla evleneceğimi sanmıştı. Ki bu sayılmaz bence.
Yapıştı kaldı ne yapayım. Ben de yalandan seviyor gibi yaptım ama katlanamadım ayrıldım. Elime bir sey geçmedi. Kendisi cok yalvarıyordu birlikte olmak için.
Yok hevesti ama bana göre pahaluya patladı bana bence halada devam ediyor bence bunu kimse yapmamalı bedeli ağır oluyor ı an anlamaSan bile sonra acısı çıkıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
birinden hoşlanmaya başladım ve aldattım. Sonra aldattğım kişi için ondan ayrıldım ki beni gerçekten seven biriydi. Sonra onu aldattığım çocuk beni bıraktı böyle saçma sapan bir şey için beni seven birini kaybettim. Pişman değilim ama kimse hak etmez
Farkında olmadan oynamış olabilirim, sonuçta erkekleri iyi anladığımı söyleyemeyecem. Başkaların duyguları (kadın - erkek farketmez) oynamamak için gayret gösteriyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oynamadım. Ama benim duygularımla oynandı. Çok ah ettim umarım ulaşıyodur 😅