Çok ağlıyorum ben bunu niye yaşadım arkadaşlar lütfen yardim 😔?

Çoktandır biriyle konuşuyorduk birbirimize açılmamıştık ben bu sessizligi bozup onunda davranışlarından cesaretle ona açıldım ama açılırken benim hatam vardı fevri davranmıştım bir konuda ve artık konusamayabiliriz diye açıldım ona sonrasında belli bir süre konuşmayarak geçirince ben sessizliği bozup onu aradım birbirimize karşı çok sakinlesmistik çok güzel davrandık birbirimize mesajlasirken de konusurkende araya mesafe girmesi bizi kendimize getirdi derken ertesi aksam konu açıldı hâlâ ona karsi bir seyler hissediyor muyum diye sordu açıkladım her şeyi onun hayatına alacağı kisiden farkli beklentileri var ama ben bu beklentileri karsilamam bunu biliyor belli bir yere kadar her sey tamamdi iyiydi bir anda ne olduysa konuşmaları çok değişti söylediği seyler sanki benim tanıdığım kisiden çıkmıyordu o kadar şok oldum ki tam olarak yazmayacagim ama dalga geçer bir tavırla konuştu (benimle de bj yüzden istemiyormus çünkü ben o tarz şeylere kapalıymışım vazgeçmek zorunda kalmış) dalga geçer tavrı tuhaf yaklaşımı sanki karsimda aylardir tanıdığım kişi yoktu da bir serseri vardı ara ara sert çıktım sonea da onun bu yaptığından hakaret etmeden bir kac satir yazdim ona ömür boyu yetmesi için ama cok kötü hissettim o yaptığı şeye ragmen eski olanlari düşününce çok kötü oluyorum bu hale nasil geldi diye ara ara agzimi yoklasa da asla bu kadar iler gitmemisri cok canım yanıyor
Çok ağlıyorum ben bunu niye yaşadım arkadaşlar lütfen yardim 😔?