Bu kıza güvenmeli miyim yardım?

Arkadaşlar, kız arkadaşımla ilişkiye başlamadan önce bana göre tasvip etmediğim hareketleri vardı ve kendisi de bana geçmişinden bahsederek değişmek istediğini söyleyerek birlikte olduk. Ve beni kaybetmek istemiyordu önceden çok güçsüz birisiydi benle beraber olunca çok güçlü bir kişiliğe büründü neyse bir ay önce beni 10 yıllık arkadaşımla aldattığını öğrendim ve o an çok kötü hissettim fakat bunu söyleyemedim kendine zarar verir diye aramızın bozulması için uğraştım uygun ortamı hazırladım ama o 10 gün önce aniden benden ayrılmak istediğini böyle bir gelecek düşünmediğini vs söyledi şaşırdım ben tabii ki daha sonra kavgamız büyüdü ben de ona bunu söyledim aldattığını o bişey bile diyemedi kaldı öyle ondan sonra çok saçma bir hal aldı ben ona bu yarayı açtın madem ben yaşananlara saygımdan sabrettim sende bana destek ol dedim o da benim böyle yazmamdan rahatsız olup başkalarına açtım kalbimi dedi ben çok zor duruma girdim aklımda ona zarar gelmesin varken birden bana zarar verecek bir hale büründü. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir anda böyle olur insan bunun sebebi sizce ne aldatan o ama kaçanda o çelişki var gibi geliyo.
Bu kıza güvenmeli miyim yardım?