Selam beyler ve bağğyanlar! Ben kilolu ama yüzün çok güzel diye sürekli övülen ama kocasinin begenmedigi aldatilan kadinim... Aldatilma sürecini geç öğrendim. Eşimin uzaklasma durumuna gecerli bir seyler aramaya calismadim zira kilolu oldugum için hep kendimi suçladim. Aldatmanin geçerli bir nedeni olmadigini bile bile hem de... Ama fikirlerinizi merak ediyorum birazcik da olsa kendimi suçlamaktan vazgeçmek için... Bu arada evet görseldeki kadın ile fiziğimiz cok benziyor.
Her aldatmanın bir bahanesi vardır ki kendini savunmak adına kullanılan bir mekanizma görselde ki de zaten bir çok erkeğin özellikle hayat ettiği kalıplardır sende zaten tam istenilen düzeydesin bunun için kendinde hata arama bunu sen değilde aldatan kişi hatasını kabul etsin sen zaten güzelsin görsele göre değil hislerime göre diyorum
Bu bir kusur değil.. sevdikten sonra insan her halini sever. Esiniz kilolu olmanizi sebep sunuyorsa kendisi cok mu kusursuz acaba. Hala evlilik devam ediyor mu?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sebep olarak onu sunmuyor ama ima ediyor. Ediyordu daha doğrusu. Kendisi kusursuz değil hatta çevremdekiler benim ona göre çok daha güzel oldugumu ve yanima yakismadigini söyler. Evlilik devam ediyor ama ayri evlerde.
Seni degersiz hissettiren kim olursa hayatından cikar. Inan bana omuzundan yük atmış olursun. Ve çevreniz oyle yorum yapiyormus. Asla esinizin yaptığı bu kötü sey icin ozguveninizi düşürmeyin.
Yok kalbini ikiye bölemeyen bir insan. Ayni anda iki kişiye ayni ilgiyi gosteremeyenlerden. Ama kandirma yoluna gitmesi de bir nevi aynı şey. Yıkıcı her haliyle yıkıcı...