Biraz karmaşık olsun istedim..
Tatli ama seksi degil
Seksi ama zeki degil
Zeki ama seksi degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, aslında hepsinden biraz biraz isterim yani biraz zeki, biraz tatlı ve biraz da seksi olursa bence daha güzel olur ama tabii ki zekası bu ikisinden de bir tık daha ağır bassın isterim. Eğer çok şey istemiş olmuyorsam bu şekilde bir istek olurdu yani bende. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
4Cevap
Ben erkek olsam zeki kadına aşık olurdum direkt. Zaten zeki kadınların çoğunda ayrı bir güzellik oluyor bence
@Wporkazlm Çevreme sormak lazım
@Wporkazlm nereden biliyorsun çevremi?
@Wporkazlm Doğru :/
@Wporkazlm İstanbul ya sen?
@Wporkazlm Bence çok zeki birisi değilim ama çevrem hep zeki olduğumu söyler
@Wporkazlm Yaaa :D
@Wporkazlm Satrancım iyi oldu hep analitik düşünen birisiyim, mantıksal. Derslerim de iyiydi derece grubundaydım 11. sınıfa kadar sonra s... batırdım o dersleri maalesef :/ düşünce tarzımı falan çok farklıydı zekice buluyorlardı. Sessiz görünmeme rağmen aklım her şeye basıyordu :D sinsi diyorlardı bu yüzden. Mantıksal zekam yüksekti yani
@Wporkazlm Vardı falan hayırdır tanıyor musun beni reis :D
lisede çok çalışmadım çünkü. Hatta son sene üniversite sınavına iki üç ay kalana kadar pek çalışmadım ama son 1 2 ay kala insanlıktan çıkıp tüm konuları bitirdim dershanede en iyi sınıfa geçtim bu da böyle bir zekamdır :D
hikaye çok derken? Yalan mı söylüyorum?
@Wporkazlm Nerede gördün beni?
Ben seni tanımıyorum kardeşim sen kimsin
@Wporkazlm Salladın şu an :D benim sarıyer taraflarında işim yok
@Wporkazlm Tanıdık mı bu kım diye tırstım sadece :d
@Wporkazlm sanane olduğum yerden evet aile Müslüman ama baskıcı olduğu nereden çıktı görüşlerde bununla ilgili bir şey mi yazdım ne diye üstüme geliyorsun
@Wporkazlm kapalı değilim ama ne alaka? Mesela sende de azıcık zeka yok boş konuşuyorsun
@Wporkazlm senı tanmıyorum etmıyorum soruyu soranı da rahatsız edıyoruz burada konusarak daha yazma bb
Zeki olan kadınla her şey daha anlamlı olur En basit örnek empati kurarak hareket eder
Beyni çalışsın kafasını bezle sıkmasın yeter
Seksi olmasin zeki bayanlar favorimdir
Yüzü güzel olsun Zeki olsun benim olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?