SAçı gözü ten rengi saç şekli boyu kesimi kahkülü artık aklınıza ne gelirse ?
tavırlar , suskun , konuşkan , eğitim durumu falan filan cool :D
tavırlar , suskun , konuşkan , eğitim durumu falan filan cool :D
galeri.uludagsozluk.com/.../...zlu-kiz_46905_m.jpg
i.ensonhaber.com/.../1424087206.jpeg
Benzerleri olabilir. Girişken, deli dolu, neşeli, her ortama ayak uydurmasını bilen tiplerden hoşlanıyorum. Kendini sürekli yenileyebilen bir yapısı olmalı ve beni taşımalı diye düşünüyorum.
Not:Gereksiz bunları bulamazsın vs triplerine girmeyin. Mesleğim gereği yurtdışına sürekli gidiyorum. Oldukça hoş insanlar var...
Sadece benim olacak ama bana ait !
33.media.tumblr.com/.../...d2Wnzw1uqfffto1_400.gif
Cevap
20Cevap
oncelıkle sunu dıım tıp dıl karakter onemlı tıp elı yuzu duzgun olsun yeter ha ılla ddetaylı olcaksa.
kısa saclı olcak emo veya gothıc kızlar ıyıdır bence. ınce bellı en onenmlısıde goz yapısı nasıl anblatılır blmıorm ama goz sekılı cok onemlı hanı goze kalem cekerler fark olurya onun kalemsız halı desem belkı bı nebze anlatablmıs olrm
Doğal sarışın ve bembeyaz tenli kızlardan hoşlanırım fiziken. (Bu özellikler olunca renkli göz zaten promosyon olarak geliyor, yazmaya gerek duymadım)
Ama beyni yoksa, iki çift sohbet edemiyorsam soğurum tabi.
Kesinlikle romantik olacak, içten sevicek ve ben de onu içten sevicem birbirimizi her konuda anlayacağız böyle bir sevgilim olsun isterim
bugday tenli ela gozlü uzun ince belli dolgun dudakli geniş kalcali iri gögüslü bakimli egitimli ( böyle bişi varmidir acaba :D ve siparis ne zaman gelir :))
Minyon tipli, saçlar uzun ve düz, küçük burun yuvarlak yüz hatlarına sahip, böyle bıcır bıcır bir tip :) susak olmayacak. Beni benim onu sahiplendiğim kadar sahiplenecek ve saygılı değer kıymet bilen biri :) ama yok nerdeeee öylesi :))
Minyon ama cok zatif olmicak sarisin esmer fsrketmez konuskan olcak cana yakin olcak en onemlisi benim olucak bu kadar:)
Siyah uzun kivircik sac mavi goz beyaz tenli ama cok degil 175 boy her ortamda olmasi gerktigi gibi olan evlenince calismak istemesin :)
aslında sevenı tercih ederızde
öyle biri hiç yok gibi o yüzden sarı saçlı mavi gözlü kilosuna dikkat eden bir hatun iyi olurdu :)
Kız olsun isterse çamurdan olsun diyesim geldi birden :)))
zayıf olsunda gerisini ben zaten kendisine yaparım :D
arabası olsun ehliyeti olmasın, bide suskun olsun, birazda zengin olsun
Çocuğuma bakabilicek kadından.
komik.. gerisi hikaye
çok zayıf , az güzel kızlardan
esmer, zayıf ve uzun saclı :)
özel sipariş alıyosunuz galiba
Dogal tatlimsi
nefes alan
sarışın
Lezmisin
bayanlarda yorum yapabilir