Benim akrabam oluyor kadınla düğünde karşılaştım orada tanıştık sonra yolda annemle tanıştı bikeresinde numaraları verdik kadın beni aradı oğluma alcam seni espiri şeklinde dedi bende espiri olarak algıladım tabi sonra oğluna numaramı vermiş vatsaptan oğlu bana merhaba seni gördüm hoşlandım falan yazdı ben görüldü attım cevap vermedim annesinin vatsapindan foto atmaya başladı annesi ekli olduğu için annesiyle durumlarımizi görüyoruz oğlunu bilerek rehbere bu sebepten eklemedim sürekli çevrimiçi beni takip ediyorlar her an vatsaptalar foto atiyolar benim onlara yazmam için her yolu deniyorlar diyebilirim sizce ne bu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Klasik Türk ailesi oğluna tavsiye ediyor oda değelerndiriyor ancak sende birşeyler hissedersen olur onun dışında hiç bulaşma
Ben bulasmiyomki sanki evet desem hemen gelcekler gibiler
Evet kadın seni beğenmiş onun için Oğlanı da zorluyor
Oğlanın aklı yokmu ya oda kit ben ne yapsam aynısını yapiyo mac paylaşıyom oda maç paylasio herşeyi aynı yapıp duruma atiyo bjde bunlar köyde yaşıyor genelde ben sehirde öyle degerlendir
Ozaman mantıklı düşünmek gerekir sen köyde bi yaşam nekadar sürdürebilirsin alıştığın bi hayat var kafana yatıyorsa konuş
Köyde yaşamayız belki dicemde durumu da yok gibi çocuğun
Yani alıştığın standardı veremez diye düşünüyorum
Hmm
Ilgilenmiyorsan söyle heleki akraba dile dusersin valla bilemiyorum tabi ama konuşulur
Evet bende onun için korkuyorum akraba olduğu için duyulur heryrrde ben demiştim okulum var erken falan seni bekleriz diyolar okul bitene kadar
Eger ilgilenmiyorsan direkt soyle su an evlenmeyi dusunmuyorum aklimda yok diye.
Ben demiştim kadın beni aradığında erken okulum var falan bana dediki seni beklriz okulunu
Bırak öyle insanları yav yolu geçene kadar ayıya dayı diyolar sonra pişman olursun
Nedenki
Bunu soruyormusun heryer de görüyorsun oğlan adına karar veren biri yuva kurduğun da yuvana karışmaz mı?
Karışırmiki yaa hiç bilmiyom bide köyde yaşıyorlar genelde ben sehirde
Ben söyleyim arkadaşın biri söylemişti dersin ileri de bence hiç bulaşma
Anladım annesi istiyorsa çocuk neden istiyor peki oda kendi fotolarıni atiyo annesinin durumuna benim yaptığım şeyleri yapiyo maç paylasiyorum diyelim oda aynısını atiyor anında bu çocuğun aklı yokmu ya annesine düşkün süt kuzusu gibi sanki
Büyük ihtimal kimseyi bulamadılar sana yöneldiler oğlan da annesinin lafından çıkamıyor böyle aileler zaten gelini köle olarak görürler hayatı dar eder annesi
Benle konuşmuştu yüz yüze ben diğer gelinlerimi hiç darlamiyorum falan filan demişti yok söyle karışmam onlara yok böyle diyodu diğer oğullarına baktım karilariyla nasıl falan diye çokta özel günleri onemsemeselerde cahil gibiler cozemedim
Sana dedim işte.
demekki çok güzel bir kızsın kör etmişsin gözlerini
İdare ederim
Ben istemiyorum de engelle geç bitti.
Akrabam yüz yüze bakıyoruz yazın ayıp olur diye düşünüyorum
sen adamı beğenmedin mi
Ya tip olarak hoşuma gitti çokta olmasa hiç tanismadim bide akrabam bişey diyemiyom ağızdan ağza düşerim diye
çok beğenmediysen boş ver ozaman salla
Evet öyle bı tanisayim öyle karar vericem
Anne oğul ikiside sapık
Nasıl ckkdks
Sapık işte ikisinide engelle zorla sana sahip olmak istiyorlar
Sevgilin yokmu senin
Sevgilim yok
Ozaman niye kabul etmedin onu
Yüz yüze hiç konusmadimki bide akraba guvenemiyom ağızdan ağza düşerim sonra
Yaşlar kaç ve çocuk yakışıklı mı
İdare eder iste benden 3 yaş falan buyuk
Senin hiç sevgilin olmadı mı ve kaç yaşındasın