Arabalar hakkında bir şeyler anlatan arabacı terimleri kullanan araba düşkünü erkek 🤝 arabanın a sından anlamayan kız.
Diyebilir miyiz? 😂
Diyebilir miyiz? 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani tutkudan ote bisey araba ailenden bi parca en azindan benim icin oyle off road yapmak kadar eglenceli kafa dinlendirici bisey yok camurun icine batmak 10 yasindaki bi cocuk gibi gulmek birbirimizi egzoz gaziyla bogmaya calismak arazide camlari actikmi bilki birimizden birimiz egzozu cama dayariz bak sen eglencege ondan sonra yani arabayla hikayemiz animiz bitmez alis buna bazen sadece yaninda oturup egzozdan cikan sesi dinlemek huzur verio insana sende oturup aski yasamalisin ki icindeki duygular kipirdasin bence her insanda bir araba aski vardir olmayan az sayida
Cevap
2Cevap
Arabacınız geldii 😅
Bence sorun olmaz çok fazla bahsediyorsa arada bi öyle güzel ya da şöyle güzel olmuş demen yeterli hiç bir erkek arabadan cok anlıyan bir kız beklemiyor. Şahsen
Sürekli onlardan bahsediyor, yeter artık anlamıyorum diyemiyorum da kırmamak için 😂 ööööyyyle o anlatıyor ben dinliyorum anliyomus gibi 🤣
Hıhı adamım süpersin aşkım harikasin bebeğim evet araban çok güzel olmuş hıhı evet muhteşem tebrik ederim ahahahahha boylr geçiyor her gunumuz
Oylesi daha iyi ya ne kadar sevgilini sevsen de araban seni asla terletmez ama sevgili öyle mi meçhul
Terketmez *
Doğru 😂
Yaaa çok sıkıcı ama skshjd neyse fenerli olmasından iyidir 😅
Hahahahahhahaha çok iyi yorum
Diyemeyiz o erkek o kızdan sıkılır
Hayırlısı 😂
Diyebiliriz bence 😂
Her muhabbette mutlaka anlatıyor yetişmeye çalışıyorum ben de hiç anlamam 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?