4 senelik sevgilim beni bırakır bırakmaz hemen başka kızla nişanlandı, psikolojim bozuldu. Ne yapacağım ben?

Bana evlenmek istediğini söyledi aylarca söyledi askerden geldiğinden beri ben zaman istedim o da zamanı geldi yüzükleri takıcaz en kısa zamanda hadi acele et annenlere söyle dedi bende işe girsem kendi yuvamızı kendimiz kurarız falan dedim zaman ver okul derslerimi de vereyim dedim zaman istedim gerçekten zamana ihtiyacım var gibi hissediyordum sonra bana ısrar etti birde dedi ki ara verelim sende düşün bende dedi 3 gün yazmadı bana bende yazmadım 3. günün akşamı bitti dedi bana yalvardım bitirme gitme nolur dedim yalvardım bana yazmadın dedi ağladım yapma nolur dedim hastayım elim ayağım titriyordu yapma dedim bitti dedi heryerden mesaj attım geriye dönmedi anlamadı ardına bakmadı bir hafta sonra zorla karşısına çıktım elini tutmaya çalıştım seni seviyorum nolur yapma tamam dediğin gibi olsun takalım yüzükleri dedim bitti dedi bana istemiyorum dedi bitti dedi ve öğrendim ki başkasıyla yola girmiş başka bir kızla hemen beni bırakır bırakmaz şok oldum travma yaşadım atlatamıyorum kendime gelemiyorum başkasıyla olmasını hazmedemiyorum napıcam?
4 senelik sevgilim beni bırakır bırakmaz hemen başka kızla nişanlandı, psikolojim bozuldu. Ne yapacağım ben?