Kıskanç kadının karşı tarafı altetmek için geliştirdiği stratejiler Napoleon'un bile aklına gelmemiştir haliyle kadının kıskançlığı daha tehlikeli. Erkekler fiziksel güçlerini devreye sokarlar, kadınlar ise beyinlerini ve zeka her zaman daha üstündür bu konu tartışmaya kapalı 🤭
Erkeğin kıskançlığı sinirlerine hakim olamayan erkek için daha tehlikeli fiziksel bir olayla da bitebilir. En büyük kıskançlığım kız arkadaşımın kendi samimi arkadaşıyla arkadaşının aracın da kahve içmesi oldu haberim olmadan o günden sonrada bitti zaten bende bazı şeyler güvenmiyordum yeterince çünkü.
Soruları kadın erkek diye ayırmayalım bu kişilik ve karakter olayıdır bir kişinin karakteri kıskançlar çok yatkındır Onunkisi daha tehlikedir diğeri vardır ki kıskançlığı daha az buradadır yani bu kişilik karakter olay bunun kadını erkeği olamaz ki
@Emoo65 Bu senin düşüncen bir kural değil yani boş falan yapmıyorum, herkes kıskanç olmak zorunda değil ayrıca bir insan sevdiğini zaten biliyorsa kıskançlık sadece çocukluk demektir. en çok kıskananların aldatması da ayrıca komik. isteyen kıskanabilir tabi ki umurumda değil ama bu psikolojik olarak güven eksikliğinden kaynaklanıyor.
@Emoo65 Senin fikrin dostum aynı düşünmek zorunda değiliz. korumak daha çok tehlike anında olur o zaman bende korurum tabi ki ama sırf kıskanıyorsun senin olmalı diye kısıtlamak bana göre değil
Her ikisininki de büyük tehlikedir. Kıskançlığın ortasını bulmak gerekir, aşırı olursa her iki tarafı da yer bitirir ve sonunda ilişkiyi de bitirir. İnsanın kafasında yeni değişik değişik senaryolar kurmasına sebep olur. O sebeple ne az ne fazla herşeyde olduğu gibi orta halde olmalıdır.
Bu cevap tam karşılığı olmayacak ama sorunun bir derece sadece. Kadının kıskançlığı bence daha tehlikeli. Bir erkeğin neler yapabilme ihtimalini az cok kestirebiliersiniz ama bir kadının neler yapabilme ihtimalini kestiremezsiniz.
Kadının daha tehlikelidir sanki çünkü kadın kıskananıca çaktırmadan planlar falan yapıyor, resmen pusuya yatıyor. Erkek gibi söyleyip geçmiyor, açıktan oynamıyor
Senin karşındaki bazı yaptıklarından rahatsız oluyorsa sen onu güvensizlik ile sucalayazsin. İlişki dediğin her iki tarafta mutlu huzurlu olucak kişi huzursuzsa buna çözüm bulacaksın ya da gideceksin
Yaşım küçük ama kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Bence kadının çünkü trip atabiliyor, erkekler triplerden kıskançlıklardan bıkarak ilişkiyi sonlandırıyor bence