Fazla kıskançlık kadının da hoşuna gitmez karınca kararınca..
İyi geceler 🌺

Fazla kıskançlık kadının da hoşuna gitmez karınca kararınca..
İyi geceler 🌺
İyi geceler 🌺 Bence fark yok gibi yani her ikisinin de kıskançlığı tehlikeli olur. ama kızların kıskançlığı genelde daha detaycı olurlar mesela hiç bir şeyi unutmazlar.. ya da kıskandıkları için burnundan getirene kadar bu konuyu kapatmazlar. erkek de daha çok eylem odaklı olduğu için kısıtlamaya gider ya da tartışmaya gider konu. bence güven duygusu mutlaka olmalı
Kıskançlık korkulacak bir durum olmamalı sevdiğinin değer verdiğini göstermeli erkek ve kadın sevdiğini sevdiği için kıskanmalı hayatı dar etmek için değil
Kadının ki inanılmaz iğrenç bir hal alabiliyor.. erkeğin ki cinayetle bile sonuçlanıyor düşünün.. Yani erkeğin kıskançlığı daha öldürücü..🤣🤣🙂
Kadının kıskancı düşman başına. Kadınlar kıskanınca herşeyi yapar o kadar diyeyim sana. Şahsen ben sevdiğim adamı kıskanırsam eğer gözüm kararır. O yüzden kadının kıskancı bence erkeğin kıskançlığından çok daha tehlikeli diye düşünüyorum. Erkekler kıskanır ama o kadar çok kıskanmazlar. Yani onlar genelde dozunda kıskanır biz ise çok fazla abartı bir şekilde.
Cevap
36Cevap
Erkeğin kıskançlığı bezdirir, bıktırır, yaka silktirir. Çenelerine vuruyor.
Biz en fazla küser trip atariz erkekler cinayete kadar gidiyor
Tabiki kadının kıskançlığı daha fena.. Kadın kıskandığı zaman adama dünyayı dar eder.. Burnundan fitil fitil getirir.. 😅
Tabi ki kadın.
Erkek fukara, iki üç cümleyle geçer olayı. Kadın ise erkeğin hayatını karartır.
Tabi ya hepimiz fukarayız :)
Ama normalde de öyle değil mi, çok anlaşılır varlıklarız. Sizin karşınızda bilimi bile çaresiz hala :)
ahahaha
Kadının kıskançlığı daha tehlikeli erkek en fazla kafa göz dalar.
Ama kadın kıskandığı vakit şerrinden Allah korusun çok fenalar çok 😀
Erkekler kıskanırsa hem seni hırpalar hem karşındakini kadınların kıskançlığı daha naif max trip. kıskandım diye saçını başını yolan bir kadına rastlamadım djdkdkxk
Kadının kıskançlığı anca kafa ütüler. Erkeğinki şiddetle, cinsiyetle falan bitebiliyo, dolayısıyla erkeğin kıskançlığı daha tehlikeli. Erkek her zaman tehlike arz eden cinstir (insan cinsinde).
ayarında tutmak lazım ikisi de zararlı ama erkeğinki daha zararlı beyni olmayan erkeklerde şiddet hatta öldürmeye kadar gidebiliyor.
sen yorulma diye yazdım zaten
:D
İkisi de hoş değil
Hele hele bilerek kısdırmak bence hiç hoş değil soğutur şüpheye düşürmeden sevin sevilin
Al birini vur ötekine.
Gerçi bazı ruh hastası erkeklerin kıskançlığı daha tehlikeli. Şiddete, cinayete kadar gidiyor olay..
Erkeğin bence. Bazı erkekler o dozu kaçırıyor ve çok kötü seylere başvuruyor. Böyle ekreklerin beyni yok genelde.
Kadının kıskançlığı tabii ki dicem ama Türkiye'de yaşadığımızı düşününce pek de diyemiyorum. Malûm ben daha erkek öldüren kadın görmedim. Üzücü 😥
Kadın çıldırır en fazla 😂 erkeğin gözü dönüyor direkt 😅 yani erkeğin kıskançlığı daha tehlikeli diye düşünüyorum adamı katil eder o derece
Erkeğin kıskançlık boyutu değişkenlik gösterebilir cinayetle sonuçlanabilir dikkat edin hanımlar
Dozunda olan her şey güzeldir. Ama abartılırsa erkeğinki tehlikeli sanırım. Yaşanan şiddet olaylarında suçlular genelde erkek.
Kıskançlık başlıca tehlikeli bir duygu erkeği kadını yok yani ömür kısaltır o derece
Kadınınki tehlikeli. Kıskanırsam neler yaparım inanamazsınız
Kadınınki, erkek en fazla bağırıp çağırır ama kadın...
Kadinin oldugu yerde erkegin tek basarisi kadini cekmesidir o kadar.
Erkek öldürür. Kadın süründürür. ( Öldürür lafı mecazendir. Uzak durulmalı)
Erkek veya Kadın diye genelleme kalıplama yapılamaz. Cahil insanlar daha tehlikelidir.
Tehlike demeyelim de aşırı kıskançlık ccekilmez dozunda iyidir insanın sevildiğini hissettirir
Kıskanmaya sebebiyet veren şey için ve buna yol açan erkeğim için evet 😒
Erkekler daha kötü kıskanınca sevgililerinin hepsinde yaşadım. Şiddete kadar gidiyor bayanlar yine sözlü şiddetken erkeklerde fiziksel şiddet
biri gerçekten kıskanıyorsa değer veriyordur bence. numaradan kıskanıyorsa kaç. hiç kıskanmıyorsa bir duygusu olduğunu düşünmem açıkçası.
Kıskanılmak güzeldir bir kişi hesap soruyorsa merak ediyorsa soru soruyorsa bil ki seviyor değer veriyordur sevmese önemsiz olursun diğerleri gibi
Erkeğin kıskançlığı hapisle şiddetle biter otamatikmen
Kesinlikle kıskanmam, herkesin aklı fikri var, Ama beni kıskanıyorlar kızyorlar vs.
İki cinsinde kıskançlığı tehlikelidir
Tabiki Kadının ki sjsjs
Kadın kıskanırsa erkeğin de hoşuna gider. Ama erkekle kadının vereceği tepki aynı değil. Erkek daha tehlikeli geliyor bence
Yaziyi birisi aciklayabilir mi sbsbbs aklima bisi geldi ama degildir belki
Kadının kıskançlığı
Kıskanç bir kadının tehlikesi jaguarda yok.
Güç bakımından erkeğin maalesef
Hangisi hastalık derecesindeyse o sıkıntı
benim kıskançlığım daha tehlikeli
Güldüm görsele, baş edilir
Bence erkekler kıskanılmayı seviyor
Erkeğin kıskançlığı daha tehlikeli
Erkeğin daha kötü bence erkeğin bacım kork 😂😂
Kadınların kıskançlığı boğuyor insani
Çevremdeki erkeklerin kıskançlıkları daha zor.
Kadınin gözü karardimi hiçbir şey görmez
Aman aman kadınlar
Kadinin kiskanmasi kotu
Kadının
Erkeğin kıskançlığı aksiyon yaratır.. gerek yok
Evet kadınınki tehlikeli
Erkeğin kan davasına kadar gider sonu
Kadın kıskandığında daha fena olur.
ikiside tehlikeli.
Tabikiiii kadınnnn😂😂💅
Kadın fena 😀
Örmüş soruyu