İmkansız aşkta bugün?

2 aydır bir yerde çalışıyorum part time gelen birisi var ilk gördüğümde beğenmiştim evli olduğunu söylediler çocuğuda varmış tabi bi hayal kırıklığı ve benden yaşça büyük birisi, oldum olası kendimden büyük kişilere ilgi duyarım, 3-4 gün öncesine kadar normal iş arkadaşı gibiydik kendime hakim olup umursamıyor gibi davranıyordum ama pazar günü yanına gittim ve muhabbet etmeye başladık yaşımı sordu beni daha küçük sanıyormuş bu arada 21 yaşındayım o da 32 biliyorum farkındayım ama elimde olan bişey değildi bi saate yakın konuştuk telefon numaramı aldı işten çıkmayı düşündüğümü söyledim o da benim için bi yerle görüşebileceğini söyledi ondan önce burdan uzak bi yere gitmeyi düşünüyordum telefon numaramı aldı ama iş için olduğunu düşündüm sonra konuşmaya başladık ama geceleri istediğim zaman yazamıyorum çünkü eşi görür bu canımı o kadar acıtıyor ki eşinin yerinde asla olmak istemem umarım da olmam çünkü insan elinde sonunda yaptığının karşılığını alır bugün ona olan ilgimi söyledim üstümden koca bi yük kalktı inkar etmesini istedim ama o da bana karşı bişeyler hissettiğini söyledi kendimi o kadar kötü hissettim ki ne yapcaz orta yolu bulalım demeye başladı konuşmayı sürdürmek istedi ama ben karşı çıktım yapamam istesemde olmaz eğer devam edersem bi gün benim başıma gelicek insan yaşattığını yaşamadan ölmez, direnmem ve biran önce burdan gitmem lazım lütfen beni anlamaya çalışın ve yardımcı olun eleştirebilirsiniz bu beni daha iyi yapar böylelikle kendimde kalırım
İmkansız aşkta bugün?