AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Normalde Japon kadınları güzel bulurum ama bu kişi pek güzel gelmedi.
Ama sen kimden hoşlanıyorsan hoşlan ne diyelim yani.
Böyle kızlar varken erkekler neden senden hoşlansın?
😂😂 yapıştır
nobody asked
Yanlışmı
Soru başlığına kesinlikle katılıyorum ama detaydaki karı tırt moruk.
Böyle kızlar varken ben de erkeklerden hoşlanmam ki zaten 🤭
Bazen ben de bunu diyorum
bu ne zayıflıktan ölecek. 45 kilo mu ne bu
benim abartma seviyesi
erkeklerde sızı beklıyordu
Tipe bak @mk sjdjslşdk
Bunun tip 10 da 1 bile değil bence
hep böyle egolu musun
Yorumum bu
yoo
Bari güzel bi kızı koysaydın
bundan güzeli yok
Sen erkek görmemişsin
erkekler çekici değil
Ben kız olsam lez olurdum sende haklisin
ben erkek olsam gay olurdum
Değişik bir fantezi bak ahahah ben kzi sen erkek ol sjshsjjs
Harun olmadığın kesindir umarım dsaf
Mantıklı
Bu ne la böyle böcek gibi
bence bu erkek
?
Kanki ama kız o …
?
yani? kızı sevemez mi
@Barış_LonelyForever yani sorun çıkartmak isteyen biri. Evet Müslümansa sevemez kardeşim var mı?
Belki ateist sanane? herkes inançlı olmak zorunda mı kendi bedeni kendi cinsel yönelimi sizleri ilgilendirmiyor anlatabildim mi?
@Barış_LonelyForever Müslümansa dedim. Müsilüman hayır asla demedim. Bazı şeyleri biz normalleştiriyoruz.
Bazı belki de zaten normal, sadece düşünceleriniz dar olamaz mı? ayrıca bu kişi inançlıyım demedi yani senin özellikle bunu söylemene gerek yok. öylseyse bile yine kendi kararı
@Barış_LonelyForever bu kişi ben lezbiyenim de demedi. Burada duyar kasacağım diye boş yorum yapma benim sinirimi hoplatma. Sizin gibi hırdolar varken koz belki de haklıdır ya. Boş yorumcu seni
Burada duyar kasıp boş yapan sensin, hoşlanabilir ve lezbiyen olmayabilir buda normal insanları bir kalıba koyan ve yargılayan senin gibiler boş yapma şimdi beni konuşturma kalbini kırarım.. ilk önce insan olmayı öğren sonra da zeka seviyene ait insanlarla konuşursun
@Barış_LonelyForever pek zeka seviyeme uyduğun söylenemez. Herkes kendinden düşüklerle konuşmuyor dimi barış. Ayrıca neden bu hırzolar yuttuk dondan çıkar gibi benim yorumlarıma üşüşüyor anlamıyorum.
Senin gibi zeka seviyesi düşünlere haddini bildirmek gerekiyor o yüzden. erkek gibi konuşan kadına bile benzemeyen tipler maalesef her yerde var senin gibi. senin düşüncelerin kokuşmuş. yazık yalnız olmana şaşmamalı
zeka seviyesi olarak son konuşacak kişi sensin daha bilimden haberin yok geri düşünceli
@Barış_LonelyForever her yorumumdan fırlama. Benim yorumuma gelen sensin. Ayrıca kendini asla beğenmeyen, sürekli kendini paylaşıp yakışıklı değil miyim diye soran birinin bana erkeğe benziyor demesi de gülünç oldu. Sanane benim fikrim benim düşüncem ama size şey denmeli dimi. Ay barış sen çok haklısın benim düşüncem yanlış. Hahaha
@Barış_LonelyForever burada bana malav okuma ya. Bilimsel bilgiyi bende biliyorum fakat bazı düşünceler herkes onu yaptığı için yapılıyor. Senin gibiler mesela. Özentilikten ya da toplumda farklılaşmadan dolayı lezbiyen, hay olan birçok insan var. Tabi gel de bunu boş tenekeye anlat.
Seni tanımıyorum bile sen yer yorumdan fırlama düşüncelerini kendine sakla, ayrıca ben hiç bir zaman nasılım sorusu sormadım kafan mı güzel? sorulama bak istersen senin gibi bir şeye benzemeyen kızların fikirlerini ne yapıyım
Ayrıca buda benim düşüncem o zaman sanane?
Kafan boş olduktan sonra anlamayacaksın yazık.. bu insanların kendi tercihi kendi seçimi özentilik diyorsan ergen olmalısın. bu özentilik değil bu bir cinsel seçimdir. önce bunu anla kezbanlara laf anlatmak ne kadar zor ya
ayrıca bilimden o kadar uzaksın ki sadece inanca göre konuşuyorsun insanların düşüncelerine saygı duymuyorsun.
Yaşın daha küçük belki de herkesin tuhaf bulduğu şeye karşı çıkmak havalı falan zannediyorsun ama gerçek çok farklı sizin gibi kalın kafalar bunu anlamıyor
@Barış_LonelyForever ay bana bir de Kezban diyor ya kskdkdkdk senin görüşlerine katılmış olsaydım şu an ağlıyor olurdum herhalde. “Arkadaşlar sizce yakışıklı mıyım” diyip kendini birilerine beğendirmeye çalışan bir aptal mı bana Kezban diyor? Kddklslsslöf ayrıca kaç yalındasın bilmiyorum ama biraz oku. İnanmıyor olabilirsin fakat burada bana dediğin şey karşı tarafın görüşüne saygı duymuyor diyorsun mesela. Benim görüşüme saygılı mısın? İnsan ilk önce kendi lafının arkasında durmalı.
Tekrar söylüyorum ben yakışıklı mıyım sorusu sormadım ne yaşıyosun sen kezban sdfsdfsd şuna bak seni kız olarak bile görmüyorlardır gerçekten kendini bir şey mi sanıyorsun dfgdfg ay yesinler seni tipe gel :D :D ayrıca sen biraz bilimi araştırmalısın. insanlara saygı duymayan sensin. burada lezbiyen olabilir ve kızdan hoşlanabilir bunda yalnış bir şey yok inancınız dışındaki şeyler sizi yemez kormkmayın bunu desteklediğin için inancın da gitmez rahat ol
Ayrıca senin kezban ve ergeni ciddiye alıp görüşlerime mi katacağım? dfgdfgdfg çirkin düşüncelerin yüzüne bile vurmuş
Saygı ve empati sözcüklerinin anlamını araştır istersen hani pek bilmiyorsun ya. sizin gibiler laf anlatmak bile işkence ya yazık gelişemediğiniz gibi her yerde toksik yorumlarınızla insanları rahatsız ediyorsunuz
@Barış_LonelyForever Ay yazma o zaman ya.
Bence de söylediğin tek mantıklı cümle buydu düşüncelerinle yalnız kal
@Barış_LonelyForever senin de biraz düşünmeye ihtiyacın var.
Ben ne düşüneceğimi biliyorum, senin saygıya ve insan seçimlerine karışmamaya ihtiyacın var.
Kızlar Bir Adım Öne bu ne la
Çok iyiymiş senin vücudun da benziyor mu buna
Oyuncak gibi
Haklı 😂
Haklısın bizde :)
sen de kendince haklısın
Yalnız cok haklı
Biseyede benzese
10/10 luk kız işte
Sana göre kime gore
çogu kişiye göre
Hiç birşeye benzemiyor bana göre