Bana fazlasıyla çekici geliyor böyle vurdumduymaz kızlar. Cesur geliyorlar. Ahlaken düşük kadınlar çok hoşuma gidiyor neden böyle oluyor

Bana fazlasıyla çekici geliyor böyle vurdumduymaz kızlar. Cesur geliyorlar. Ahlaken düşük kadınlar çok hoşuma gidiyor neden böyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sapıksın çünkü
Desek kabul etmezler ama itiraf etmişsin işte "ahlaken düşük kadınlar" ilgimi çekiyor diye. 😃😃
Ne yapayım. Çok tatlılar. Düz giden şeyi sevmiyorum
Bir şey yap demedim. Aksine, itiraf etmen güzel.
Ulaşılmaz olduğu için falan sanırım
Ahlaken düşük olan nasıl ulaşılmaz oluyor? Mantıken herkes ulaşmıyor mu onlara?
Hayır. Bahsettigim kadın tipi zorlayan kadını seviyorum ben. Bir erkek olarak farklı erkeklerle düşüp kalktığını bildiğim kadın beni cezbetmiyor.
ben bir kadın için biraz çaba gostermeliyim. Her zaman ulasamamaliyim, bana ara sıra arkadaslarimla buluşacağım demeli, bana engel koymalı ara sıra, mesajıma hep erken cevap vermemeli, ara sıra gec yazmalı ki merak edeyim, mesela "sana şunu aldım" yerine "sana gün sonu için güzel bir şey hazırladım" demeli. Merak duygusu bağlar beni.
soruyu böyle sorunca detayi da havada kaldı.
Hep ulaşılmaz olan sonunda yalnız kalır ama biraz ulaşılmaz olan biraz ulaşılır olan daha kıymetli oluyor benim gözümde. Ulaşılmaz olanlar da ahlaken düşük oluyor genelde.
Ha sen kedi ve ciğer meselesi diyorsun. Pardon, ben olayı tamamen farklı algıladım.
Erkeklerde de biraz ben bunu değiştiririm egosu havası var. Sadece kadınlarda değil. Son konuştuğum kıza tutuldum kaldım. Hiç yazmiyordu etmiyordu.
Neyse ki en sonunda beni takipten falan çıktı. Hastalıklı şekilde onu düşünüyordum, hem nefret ediyordum hem de onu çok istiyordum. Ama akillandim.
Ama şunu söyleyeyim sana, hangi insan olursa olsun bana çok çok yüksek gelen kim varsa hayatımdan cikardim ve asla istemedim. Görünüşte ben de insanım çünkü. Beni yüceltmek yerine ezici bir davranış bu. Benim için kıymetli olan beni zamanla tanımak isteyen kadındır. Ulasilmazdan kastım bu.
çünkü onlar ahlaken düşük olduklarını gizlemiyorlar oldukları gibi yaşayıp bunu saklamıyorlar. sıkıntı olan ak pak namuslu gibi görünüpte basitliklerini gizleyenler asıl bunlardan korkmak lazım
Bu tarz çoraplar bana altın günlerindeki teyzeleri hatırlayıyor, o ahırdan çıkmış kilotlu çorap kokusu burnuma kadar geliyor gördükçe 🤢
Hatırlatıyor*
Okuyunca kahkayi bastım
@lordofjungle bence çok dışil enerjisi yüksek kadın bunlar. Gerçekten kadınlığını hissettirir
Hmmm gizemli ve ulaşılmaz olması seni merak ettirip ilgi duymana mi sağlıyor yani
Ben biraz mazoşist biriyim. Böyle gizemli ve ulasilmayan bir kız da bana biraz acı çektirdiği biraz da sevgi verdiği için galiba çekici geliyor.
Bazen çok hanımefendi kızlardan da hoşlanıyorum. Ama böyle bir kadının beni ayartıp ortadan kaybolmasından çok etkilenirdim. Fazlasıyla dişil geliyor böyle kızlar bana
Harika🙂
Bazen yorucu ama daha çok kıymetli benim için böyle kızlar.
Ahlaken düşük? Özgür olmak onlara dayatılan şeyleri yapmak mı ahlaksızlık
anlaması zor reis ya. derin bir psikoloji yatıyordur elbet tıpkı benim keko kızlardan hoşlanmam gibi
Ne bileyim ulaşılmaz olması çekici geliyor sanki
Ben de seviyorum. Ucuz bacım sevmem ama ahlaken düşük güzel tabir, öylelerini seviyorum
Ne olacağız böyle? Ahlaklı kız sevmyorum, k. sarlara bayılıyorum
bunu ben de skrm ama sevgili olmam evlenmem.
Böyle bir kız için neler vermezdim bee. Ama ortamci kızlar fırsat olmuyor böylelerine denk gelmeye
evlenir misin?
S. lagim ben ayartirdi evlenirdik
Ben de öyleyim. Çekici geliyolar. Eleştirilere kulak asma.
Bu kızlar nasıl tavlanir ya? Hep ulaşılmaz bunlar
Hahaha. Eğlenceli biriysen, eğlendirebiliyosan? yakışıklıysan vs. Mucize bekleme
Tamamdır, peki bir kızla nasıl tanışirsin, direkt gidip tanışalım numaranı versene muhabbeti mi yaparsın
Açık giyinmek ahlâken düşük mü yapıyor?
Açık giyinmek değil de biraz zor kadın seviyorum. Citkirildim falan sürüklesin peşinden
Sorunun cevabı bu değil.
Açık giyinmek ahlaksızlık değil.
Mesela bu kız millet ne der diye düşünmeden giyiyor ve internete atabiliyor.
Bu kız hanımefendi olsa yine ilgimi cekmezdi belki ama yollu olmasi sapkın olması, kendini dağıtabilme potansiyeli olması beni cezbediyor açıkçası, böyle kadınları çok seksi buluyorum
İnsanların ne düşüneceğini umursamadan istediğini giyebilmesi güzel bir şey. Açık giyindiği için fotoğraflarını da paylaşabilir. Burada mühim olan nasıl bir fotoğraf paylaştığı. Bunun ayrımını yapman lazım.
Senin de ahlakin yerlerde demek :)
Öyle ben de ahlaksızim
Sen de öyleysen yakın buluyorsundur kendine
Ben de ahlaken zayıf biriyim evet
Oruç başına vurmuş senin, boş ver.
sen kendinde ayni karakterde olduğun için
Öyleyim evet maalesef
Kizlarin hepsi bu sorunu sevecek idir
Neden hepsi mi öyle
senide alacak gvt bulunur elbet ahajajajaja
AA ben djsjsjs boş ver sşko