Oda arkadaşım gece ses kaydı almış?

Geçtiğimiz gün oda arkadaşımı namaza kaldırırken alakasız konuşup kahkaha attı. sabah bunu söylediğimde ses kaydı almıştım bakıyım ne demişim dedi ve birkaç saat kaydı dinledi.
buradaki mevzu ne niyetle ses kaydı aldığı? kendini güvende mi hissetmiyor ya da başka başka işler mi var işin içinde (1 gece de ben uyanıkken duvara vurma sesi duyup uyanmış sabah ezanında ama öyle bir ses yoktu. bundan sonra annesiyle konuşurken anne beni namaza kaldırdılar buraya da geldiler falan dedi ama çok ciddi değil gibiydi bilemedim)
namaz kılıp oruç tutan bir kız antidepresan kullandığı falan da olmuş zamanında
dün gece de ben yine sabahladım ve bu sefer de ben aslında olmadığını düşündüğüm bi ses duydum seccademin olduğu yerden ve tam o an onu namaza kaldıracağım aklıma geldi. ve onun üstüne yukarda anlattığım mevzular yaşandı kahkaha atması falan
bu gece de yine sabah ezanından sonra yattığımda uyku uyanıklık arası olduğum yerde kabus görüp çığlık attım (tam o anki gibi yatağımda yatıyodum kabusta da )
yani olaylar birbiriyle bağlantılı mıdır bilemem ama arka arkaya olunca ne düşüneceğimi bilemedim yorum yapabilecek olan var mı?
ikimizde namaz kılan insanlarız kız temiz de bir kız
Güncellemeler
+1 yıl
kendisine de sordum az önce her gece onu kaldırdığımda tamam deyip yatıyordu başka bir şey demiş miyim diye merak ettim dedi belki de basit olarak onu kaldırıp kaldırmadığımı da merak etmiş olabilir bilemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bu gece de diğer oda arkadaşıma karabasan gelmiş, ben de bir şeyler yaşadım ama benimki kara basan değildi, yine çığlık atmışım
Oda arkadaşım gece ses kaydı almış?