Merhaba arkadaşlar ben 10 senedir ailemle yasadigim bu şehirde babamin vefatiyla birlikte ailemin taşinmasiyla yurtta yeni yeni kalmaya başladim ve yaşimda çok buyuk sayilmaz diş dunyayla ilk kez tanişiyorum. Her neyse oda arkadaşim başta çok iyidi abisi bana durumumdan dolayi burs falan veriyordu daha sonra anlam veremedigim bir şekilde bana tavir koydu. Bugun ise buzdolabini temizliyordu (buzdolabinda bana ait bir şey yok) neyse daha sonra bugun odayi temizleyelim dedi sular gelince bende tamam dedim ama su iftara dogru geldi ve bende iftara davetliydim baktim bu hemen temizlemeye başladi bende ne yapayim hazidlanmaya başladim sonuçta iftar vakti. Bana birden bagirmaya başladi sen ne yapiyorsunki anca yatiyorsun bilmem ne ( mimarlik okuyorum ve masada çalişmiyorum yatakta çizim yapiyorum ve bu gunlerce suruyor) ( ayrica yurda ait temizlikçi haftada iki kez geliyor temizlik derdi yok ve bulaşik çikarmiyorum plastik kullaniyorum. Çopu atmiyosun falan dedi ben onunda gorevliler tarafindan toplandigini gordum lakin guzel dille soylese halledilirdi her neyse haksizsam bunuda kabul ederim ne yapacagim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
G*tü kalkmış olabilir, burada yazdıklarını konuş bence
Daha once soedum bir sorun mu var diye bana dediki senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar meşgulum
O zaman net kendi b b*k sanıyor, özel yurtta mı kalıyorsun bilmiyorum uzaklaşmayı denemeni öneririm
Devlet yurdu ama 1 ay sonra mezun oluyor ben eşyalarimi eve goturcem diye odami degiştirmiyorum ama çekilcek bi insanda değil
Konuşmaya çalış, yani alındığını belirtmen gerekiyor.
Ben daha once sordum bi sorun varsa ne yaptim diye bana dediki senin ne yaptiginla ilgilenemeycek kadar meşgulum halbuki soylese temizlik konusunda hallolucak ben cenaze ders aile falan derken gerçekten kafam orada değil
Şimdi sizin ortamınızda olmadığım için bazı tahminlerde bulunayım. Seni hoşlandığı insanlardan kıskanmış olabilir.
Yok sanmam aramizda 6 yaş var birde nişanli ve hiç gormedimki
Knk eğer çok fazla beraber kalmicaksaniz çok fazla umursama artık onu gider ayak bir şeyler yapmaya çalışıyor gibi
1 ay kaldi ama ne yapmaya çalişiyorki
Hiç birbirinizle sohbet edip vakit geçirmiyor musunuz
Eskiden geçiriyorduk ama son 1 ay tavir koydu sebebini sordum ben senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar mesgulum dedi bugun sebebinin temizlik oldugunu anladim zaten 1 aydir hiç konuşmadik başta guzellikle soylese hallolucakti benden 6 7 yaş buyuk biri
Üzülme arada olur böyle durumlar eğer durumun yoksa da maddi destek olabilirim
Kanka kız haklı. biraz yardımcı ol hatta özür dile
Odaya temizlikçi geliyor?
Ben niye ekstra temizliyim ustelik alanima karişamaz
Bana bagircak ben ozur dileyecem gurursuz musun
Geliyorda demekki yeterince temizlenmiyor.. birde ortak alanlar var lavabo gibi..
Lavaboda temizleniyor ayrica boooklu mu birskiyorum orayi ne munasebet
Zaten temizlenen bi yerde para veriyorum ustelik temizlik parasimi vericem ee ne diye var bunlar
Ya herneyse işte idare ediceksiniz hepi topu 2 kişisiniz.. neyi payalasamiyorsunus
3 kişiyiz savunman çok saçma bin tane derdim var temizlik derdindmi duşcem sence bide o kadar para veriyorum allah aşkina
Bak iyi geçinmeye bak sonuçta abisi burs veriyor sana
Öpeyim bursunu ben onlara muhtacim zaten vermeyide kestiler ben allah rizasidir diyip kabul ettim şu an sence allah rizasi kaldi mi yetimin kalbini kirmiş
Bak işte bursuda kestirmisler..
Her şey para değil az kendine saygin olsun para nasibinse her yerden gelir iki kuruş verdiler diye beni satin almadilar
Sende haklisinda kanka ne bilim belki çok ihtiyacın vardır diye dedim.. ama otur konuş yani sonuçta oda arkadaşın öyle hayat gecmez
Ben başta sordum ona bi sorun varsa halledelim farketmedim diye oda senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar mesgulum dedi iki kez sordum o oyleyse ben ne yapabilirim kimsenin parasinada ihtiyacim yok çok şukur
O zaman senin suçun degil kanka. öyle kızı sikmk sevaptir
Anlamana sevindim
Haklısın kanka valla zaten mezun oluyormuş 1 ay sonra canı cehenneme.. bide senin meslek güzel belki kiskanmistir filan seni
Bir insan birini kiskanmamali bence ben arkadaşlarimin başarisiyla gurur duyuyorum
Kanka bosverde. sen onun instasini versene özelden patlatiyim hesabını onun😂
boş ver ben allah rizasina bakiyorum kalp kirmadiysamda allah için kirmadim
Aynen
Sen ondan gizli bi iş çeviriyonmu orada
Hayir ne alaka
Ben onun arkasindan tek kotu kelime bile etmedim hep iyi konuştun
Ne bileyim yani
Hiçmi o odada olmadığı zamanlar falan
Hayir zaten oluruda yok çunku ortak arkadaşimiz yok benim arkadaşlarim hep siniftan ve eskiler
Hayirrrr ne kastediyorsun
Yani ne bileyim
Yoksa her hangi bişeş o haksız
Yok yapmadim o işte açildi hep ben temizliyom masalari siliyom (ben kendi masaminkullanmiyorum bana lazim degil diye) zaten odaya temizlikçiler geliyor sorun bu yani ben size bişiler veriyorum ikram ediyorumda bilmem ne benim kendime yiyecek bir şeyim yok olmayan şeyi nasil ikram edeyim
Nasıl durumun çokmu kötü
Öyle boyle geciniyorum kimseye muhtac olmadan
Allah yardımcın olsun
Sana yardımcı olmak isterdim
Teşekkür ederim ama inan ben agzimin payini aldim
Ö konuşmak istrmisin
burada mısınız
Ksıkanmış seni
Neden
Kıskanıyor ve sana kötü davranıyor. Senin yapacağın tek şey ;iletişimi kesip muhattap olmamak. Abim burs veriyor tarzı üste çıkarsa abin veriyor sen değil deyip çenesini kapatabilirisn
Abiside vermiyorki artik keşke almasaydim babam olsaydi bu tarz insanlarla muhattap olmayacaktim
O zaman hiç onla muhattap olma. Kıskanç fesatın teki. Kim bilir neyi kıskandı da kendince cephe almış. Uzak dur bişeyini anlatma hiç
Yok konuşmuyorum coktandirda gerçekten anlamiyorum tek yaotigim şey ders çalişmak ve o bana anca yatiyorsun diyor
Seni ilgilendirmez yatıp yatmadığım. Sen katılamazsın bana de.
Bu insanlara noluyor anlamiyorum ya
Anlam vermeye çalışma. böyle kötü davranan insanlar sadece kötüdür. bakma bile yüzüne kendin varmışsın gibi davran
Teşekkür ederim yardımcı oldugun için 🌹