Oda arkadaşimin bu tavri?

Merhaba arkadaşlar ben 10 senedir ailemle yasadigim bu şehirde babamin vefatiyla birlikte ailemin taşinmasiyla yurtta yeni yeni kalmaya başladim ve yaşimda çok buyuk sayilmaz diş dunyayla ilk kez tanişiyorum. Her neyse oda arkadaşim başta çok iyidi abisi bana durumumdan dolayi burs falan veriyordu daha sonra anlam veremedigim bir şekilde bana tavir koydu. Bugun ise buzdolabini temizliyordu (buzdolabinda bana ait bir şey yok) neyse daha sonra bugun odayi temizleyelim dedi sular gelince bende tamam dedim ama su iftara dogru geldi ve bende iftara davetliydim baktim bu hemen temizlemeye başladi bende ne yapayim hazidlanmaya başladim sonuçta iftar vakti. Bana birden bagirmaya başladi sen ne yapiyorsunki anca yatiyorsun bilmem ne ( mimarlik okuyorum ve masada çalişmiyorum yatakta çizim yapiyorum ve bu gunlerce suruyor) ( ayrica yurda ait temizlikçi haftada iki kez geliyor temizlik derdi yok ve bulaşik çikarmiyorum plastik kullaniyorum. Çopu atmiyosun falan dedi ben onunda gorevliler tarafindan toplandigini gordum lakin guzel dille soylese halledilirdi her neyse haksizsam bunuda kabul ederim ne yapacagim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Oda arkadaşimin bu tavri?