Kısa keseceğim erkek arkadaşım ile 18-21 yaşlardayken tanıştık 6.5 senedir birlikteyiz
Erkek arkadaşımın eski sevgililerini bir sebeple hep öğrenmiş oldum isim soyad olarak yazdılar gerek ilişkinin ilk ayı kavga ettiğimizde erkek arkadaşım baktı instadan falan şu an güven sorunum yok ona karşı senelerdir en ufak bir problem bile yaşamadık ama ben kendimi onun eski sevgilileri ile çok kıyaslamaya başladım neden böyle oldum güzelim de aksine erkek arkadaşım hep tanıdığım en kusursuz insansın her konuda falan der böyle duygulu gözleri dolu bir şekilde bana çok aşık senden önce 3 ay en uzun ilişkim o da çocukluk zamanları diyor ben kendi kendime bu duruma düştüm yani erkek arkadaşım bir şey hissettirmedi ne yapmalıyım özgüvenim düştü?
Erkek arkadaşımın eski sevgililerini bir sebeple hep öğrenmiş oldum isim soyad olarak yazdılar gerek ilişkinin ilk ayı kavga ettiğimizde erkek arkadaşım baktı instadan falan şu an güven sorunum yok ona karşı senelerdir en ufak bir problem bile yaşamadık ama ben kendimi onun eski sevgilileri ile çok kıyaslamaya başladım neden böyle oldum güzelim de aksine erkek arkadaşım hep tanıdığım en kusursuz insansın her konuda falan der böyle duygulu gözleri dolu bir şekilde bana çok aşık senden önce 3 ay en uzun ilişkim o da çocukluk zamanları diyor ben kendi kendime bu duruma düştüm yani erkek arkadaşım bir şey hissettirmedi ne yapmalıyım özgüvenim düştü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne kadar güzel bir ilişkiniz var işte eminim herkes imrenerek bakıyordur bence hiç kafanı böyle şeylerle meşgul etme ve tadını çıkart
Teşekkür ederim 🙏🏻 evet ilişkimiz güzel telefonda bazen kavga etsekte 6 senedir Yanyana bir kez bile kavga etmedik bazen diyorum iyi olsalardı benimle değil onlarla altı sene sürerdi ama inanılmaz kafama takıyorum bid kilo alsam hemen kıyaslamaya başlıyorum saçma sapan şeylerde gerçekten güzel olduklarını düşünsem tamam diyiceğim ama güzelde değiller benimle alakalı bir durum bu
Aslında seninle alakalı değilde insanın yapısıyla alakalı. İlişkiniz güzel gittiği için beynin bilinçsizce bir kusur hata arıyor bu konuda ki sorununu çözsen emin ol başka bir şey çıkar. Ya da aileniz vesaire ilişkinize karşı olsa kafandan bu tarz şeyler uçup gider
Ben genel olarak özgüvensiz biriyim yani nasıl desem üni sınavına hazırlandım kesin kalıcağım gözüyle baktım okul birincisi oldum ya da kendimi hiç beğenmem ama herkes çok güzel başarılı olduğumu söyler
Ben her konuda kendimi yetersiz görüyorum sadece ilişki içinde değil ama insanlar bana çok yetenekli Zeki başarılı olarak görüyor kendi kendimin düşmanıyım nerdeyse erkek arkadaşım bile bir şey söylediğimde ya akıl küpüm sen benim gibisini çok aradın mı bilim insanı olucak kadınsın falan diyor atomu parçalamışım gibi 😂
Haklı olabilirsin erkek arkadaşımın annesi beni çok seviyor küçük gelinim diye dolaşıyor etrafta 🤣 böyle bid sorun olsa onu kafaya takardım bir süre sonra
Kendime çok kızıyorum mesela adam wp instagrama her yere fotoğrafımızı koyuyor profile sonra bileğine adımı dövme yaptırdı görünen bir yer sonuçta biriyle görüşse bile görür onu ama ben wp açık dursa hemen rahatsız oluyorum ona kızıyorum kimle konuşuyorsun ne yapıyorsun diye p da fotoğraf koydum hayatım niye rahatsız oluyorsun diyor haklı da
Bence kendine başka uğraşlar bulman hayat odağını değiştirmen gerekiyor kendine takıntı noktasına getirmişsin başka uğraşlar hobiler bulabilirsin dizi film kitap gezmek resim çizmek vesaire
Evet bende böyle düşünüyorum sorunum kendimle bu arada erkek arkadaşımla atışmıştık süpriz yaptı aramız iki saatti evime iki dk bir yerde ev tutucak bu ay sık buluşunca sorunumuz kalmaz belki içim rahat olur 🥰
iyi ki kısa kesmişsin knk lsksksksk
Tam onu düşünüyordum He ahahajajjaaj harikasın 😂😂
Nasıl bağladın kendine bize de taktik ver
Hahaha taktik yapmadım aslında olduğum gibiyim kıskancım mesela her şeye karışırım ama o benden sıkılmıyor ne söylesem de hiç kız arkadaşı yok kendisi istemiyor resmen hafta sonları erkek kız arkadaşlarınla dışarı çık hep benimle sıkılıyorsundur belki diyorum yok her hafta sonu iki saat yol geliyor yanıma gelmek için bilmiyorum baya bağlı bana zor biri olmama rağmen baya baskın inatçı biriyim maalesef
Bir ara vitamin düşüklüğümden dolayı kilo aldım boyum 173 o zaman 78 kiloya çıktım bana hiç kendimi kötü hissettirmedi en rezil halimi bile görmüş birisi bazen gözlerime bakarken duygulanıp gözleri doluyor herkes büyü mü yaptın diyor adama 🤣🤣
Allah Mesut etsinnnn
Teşekkür ederim Allah kalbine göre birini verir inşallah sana da 🙏🏻
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!