Bugün bir arkadaşımı davasında yalnız bırakmamak için beraber gittim valla bir avukatlar vardı. Resmen otur saatlerce izle yani. Takım elbise yakışıklılık boy pos. Özellikle bir tanesi vardı ki ona çok eridim ama öylesini sahipsiz bırakmazlar vardır biri
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar diş hekimliğinde okuyorum 2. sınıfım ve be bizim fakültede ne de tıpta bu kadar iyilerini görmedim
Yok ya olmazdı. Yani birkaç kere göz göze geldik ama bundan bir şey çıkmaz. Hem ne diyeceğim ki avukata? Zaten soğuk bir tip öyle kimseye pas vermiyor. Nasip değilmiş be
qhaha konusmak isteyen buyursun illaki bi bahane unutma 😇😇 lavaboyu sorar birisine benzettim der duruşma salonunu sorar neden var söylemek işte yeter ki sen
Ya aramızda yaş farkı var biraz. Ben 19’um o 26 27 falan vardır. Avukat kadınlar daha bir dişi daha bir olgun duruyor. Ben kumral, kot ceket kot pantolon üniversiteli bir kızım işte. Bu işin oluru olmazdı yani
tarif edebilir misin acaba rica etsem diye sorabilirsin ilk defa biraya geliyorum kusura bakmayın lütfen dersin oda önemli değil der ve sende ona branşını sorarsın zaten o konusmak istediğini anlar ve ya devam eder ya da tarif edip gider ama en azından denemiş olursun 😇 yaşın küçük büyük fark etmez ki seni sevsin yeter bence
biyle deme işte bazen çok güzel bir hanimefendi görürsün ama sevgilisi yoktur neden çünkü herkes senin gibi düşünür yakışıklı bana bakmaz der ve o kişinin sevgilisi olmaz anladin mi
Ya şey aslında davadan çıktı mesela müvekkiliyle birlikte gitmedi onu yolladı. Koridor da boştu zaten birkaç kişi kalmıştı tek avukat oydu. Cübbesini çıkardı çantasıyla uğraştı sonra bir bakayım dedim göz göze geldik direkt sonra kafamı çevirdim ve o da önümden geçti adliyeden çıktı. Bilmiyorum ki ya aslında o an konuşmak için çok uygun bir andı ama yürüdüğümü anlardı. Bu sorun değil ama bozuk atsa bayağı bozulurdum. Bunu kaldıramayacağım için konuşmadım yani.
resmen fırsat hile varmış koridorda ikiniz tek olduğunuz için soracak kimse de yok mecburen sormuş olacaktın he baktın reddetti ya da ters mi yaptı zaten ömrü hayatında bir daha nerede göreceksin ki mantıklı düşünsen aslında sen kazanırsın konuşsan en azından içinde ubde kalmazdı eminim şu an keşke diyorsun 😇
Arkadaşım vardı yanımda ya. Bir de bir saattir oturuyorduk demez mi şimdi mi aklına geldi diye. Neyse ya muhtemelen çocuk benim varlığımı bile fark etmedi. Ben kendi kendime düşünüyorum. Sana da teşekkür ederim hakkını helal et düşüncelerini paylaştın o kadar
Daha önce dedim ama hüsran oldu. Yani şöyle diyeyim aylarca sürekli göz göze geldiğimiz beni gördüğünde gülümseyen çekinen biri vardı ve sadece ben değil herkes emindi hoşlandığına. Gittim çok nazik bir şekilde neden bakıyorsun falan dedim çocuk seni tanımıyorum bile dedi yani düşün artık. O yüzden artık inanmıyorum böyle şeylere pek. Nasip değilmiş ne yapalım bende bu şans varken çocuk kesin evli falan çıkar
Öyle düşünme olur mu nasip bu hiç ummadığın yerden bile çıkar yeter ki biz inanmaktan ve aramaktan vazgecmiyelim bini de bir biri de bir elbet bir yerden çıkacaktır
Yani dinimize göre tesadüf diye bir şey yok tevafuk var yani karşılaşmamız kaderde planlıymış da o kadarmış işte. Ötesi yokmuş. Yani itiraz edecek değilim de üzüldüm biraz. Bir daha denk gelme ihtimalimiz yok neredeyse. Adını öğrenebilseydim bari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
konuşsaydın keşke belki olurdu
Yok ya olmazdı. Yani birkaç kere göz göze geldik ama bundan bir şey çıkmaz. Hem ne diyeceğim ki avukata? Zaten soğuk bir tip öyle kimseye pas vermiyor. Nasip değilmiş be
qhaha konusmak isteyen buyursun illaki bi bahane unutma 😇😇
lavaboyu sorar
birisine benzettim der
duruşma salonunu sorar
neden var söylemek işte yeter ki sen
Ya aramızda yaş farkı var biraz. Ben 19’um o 26 27 falan vardır. Avukat kadınlar daha bir dişi daha bir olgun duruyor. Ben kumral, kot ceket kot pantolon üniversiteli bir kızım işte. Bu işin oluru olmazdı yani
Bir de hadi sordum diyelim o da söyledi ee sonra konu gene kilit. Aga be hep imkansız aşklar düşüyor payımıza
tarif edebilir misin acaba rica etsem diye sorabilirsin ilk defa biraya geliyorum kusura bakmayın lütfen dersin oda önemli değil der ve sende ona branşını sorarsın zaten o konusmak istediğini anlar ve ya devam eder ya da tarif edip gider ama en azından denemiş olursun 😇
yaşın küçük büyük fark etmez ki seni sevsin yeter bence
Bilmiyorum ki belki denerdim ama soğuktu biraz yalnızca bana değil kimseye yüz verecek bir tip değildi
biyle deme işte bazen çok güzel bir hanimefendi görürsün ama sevgilisi yoktur neden çünkü herkes senin gibi düşünür yakışıklı bana bakmaz der ve o kişinin sevgilisi olmaz anladin mi
Ya şey aslında davadan çıktı mesela müvekkiliyle birlikte gitmedi onu yolladı. Koridor da boştu zaten birkaç kişi kalmıştı tek avukat oydu. Cübbesini çıkardı çantasıyla uğraştı sonra bir bakayım dedim göz göze geldik direkt sonra kafamı çevirdim ve o da önümden geçti adliyeden çıktı. Bilmiyorum ki ya aslında o an konuşmak için çok uygun bir andı ama yürüdüğümü anlardı. Bu sorun değil ama bozuk atsa bayağı bozulurdum. Bunu kaldıramayacağım için konuşmadım yani.
resmen fırsat hile varmış koridorda ikiniz tek olduğunuz için soracak kimse de yok mecburen sormuş olacaktın he baktın reddetti ya da ters mi yaptı zaten ömrü hayatında bir daha nerede göreceksin ki mantıklı düşünsen aslında sen kazanırsın konuşsan en azından içinde ubde kalmazdı eminim şu an keşke diyorsun 😇
Arkadaşım vardı yanımda ya. Bir de bir saattir oturuyorduk demez mi şimdi mi aklına geldi diye. Neyse ya muhtemelen çocuk benim varlığımı bile fark etmedi. Ben kendi kendime düşünüyorum. Sana da teşekkür ederim hakkını helal et düşüncelerini paylaştın o kadar
rica ederik ne demek olur mu oyle sey gene olsa gene saatlerce yardim ederim soyledim dinlerim
Git konuş bence
Kaybettim artık bir daha göremem ki
Dua et yine gör daha etkileyici olanı
Umarım skfkaksk
Bayıldın mı
Hayır
Şansını kaybetme derim bir daha git
Yok be nerden görücem bir daha? Hem görsem ne olacak çocuk soğuk biraz. Zaten öylesini yalnız bırakmazlar vardır bir sahibi
Sahibi vardır diyerekten hep kaybediyoruz zaten neden ben olmayayım diye bir kere olsun dedin mi yok
Daha önce dedim ama hüsran oldu. Yani şöyle diyeyim aylarca sürekli göz göze geldiğimiz beni gördüğünde gülümseyen çekinen biri vardı ve sadece ben değil herkes emindi hoşlandığına. Gittim çok nazik bir şekilde neden bakıyorsun falan dedim çocuk seni tanımıyorum bile dedi yani düşün artık.
O yüzden artık inanmıyorum böyle şeylere pek. Nasip değilmiş ne yapalım bende bu şans varken çocuk kesin evli falan çıkar
Öyle düşünme olur mu nasip bu hiç ummadığın yerden bile çıkar yeter ki biz inanmaktan ve aramaktan vazgecmiyelim bini de bir biri de bir elbet bir yerden çıkacaktır
Yani dinimize göre tesadüf diye bir şey yok tevafuk var yani karşılaşmamız kaderde planlıymış da o kadarmış işte. Ötesi yokmuş. Yani itiraz edecek değilim de üzüldüm biraz. Bir daha denk gelme ihtimalimiz yok neredeyse. Adını öğrenebilseydim bari