Güncellemeler
+1 yıl
Antakya araplarina bir kız kıllı falan demis görgüsüz kız bunlar cok yıllar önce geldiler buraya ve çoğu erkek kumral uzun boylu. Aralarında esmer yok denilecek kadar az. Hayatında hatay arabı mı gördün konuşuyorsun. Bilmeden konuşmak aptallıktır
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Arap seviyorsun sanırım ondan yakışıklı geliyor olabilirler. Orada yaşayanların çoğu Arap
Bende yakışıklıyım hataya yakın olduğum içindir belki 😀
Knk Hataylıyım yakışıklı erkek görmedim bulursan haber ver birlikte şaşıralım
Sen körsün ben adanaliyim hatayda okuyorum erkek izlemeye gidiyorum merkeze gel birlikte gidelim
Onlar da senin gibi başka yerden okumaya gelmiş olmasınlar Hataya 😂
🙂🙂😊
Kocaelininde kızları çok güzel, ama güzellikle hiçbir şey yürümüyor. Bir süre sonra kavgalar başlıyor
kızları çok güzel erkekleri araplara benziyor biraz
Kızlar uzun
uzun vardır bana denk gelmedi o kadarı
Hiç yakışıklı hataylı görmedim
Körsün
Evet o yüzden şu an buraya yorum yazabiliyorum
dskfkdkfkksakkfakfdpfpksakdskaksdappksdapk
Kusura bakmayinda araplara benziyor hepsi.
Arap zaten ordakiler ama cok yakışıklılar turklerden daha cok ve uzun boylular
Arap oldukları için
Araplar yakışıklı değilki
Her Türk yakışıklı mı? Bizim burda modellik yapan bir sürü cocuk var. Ve bizim köken Lubnana dayaniyor. Lubnanlilari bilirsindir belki. Buradaki erkeklerde genelde kumral ve uzun boylu oluyorlar.
Her Türk yakışıklı demedim ki? Her milletten güzel/çirkin çıkar fakat araplar gerçekten çirkin. Sırf arapsın diye övme bence. Ne olduğunuz ortada.
Yahu o cümlem genelleme yapma, herkes bir degil anlamında. Yemin ediyorum bu sitede aklî dengesi yerinde olan bir insan yok, neden bu kadar saldırgansınız? Hayatinda kac defa Antakyaya geldin de buradaki Arap Alevilerine durum ortada diyorsun? Ön yargılarınız midemi bulandırıyor. Iyi günler
@gamosvla cahilllllll senin o dediklerin arap ülkelerinde yaşayan araplar burdakiler cok eskiden buraya geldiler bir sürü sevgilim oldu orada okurken çoğu kumral ve uzun boyluydu bilmiyorsan sus konuşma
Ya bir susun midem bulandı muhabbetten
Buradakilere kalsa Alevilerin hepsi türk de. Ne içiyorlarsa artık
@gamosvla laf edip edip engellemekte ne? :D tam sana mesaj atacaktim derdin neyse anlat diye profiline bir girdim "engelli" yazıyor. :D bir yorumuma burası türk vatanı, siz gidin demissin ya, çıkartabiliyorsan gel çıkart sevgili medeni, human TÜRK ;)
Yaz arapcık bekliyorum
Saygılı ol bana karşı edepsizlesme. Tartisacaksan saygınla tartış hadsizlige gelemem bu altın kural unutma simdi mesaja gir
kendi milletinden istiyorsun yani dimi
Teşekkürler hayye 😂
Hayee
Arap çoğu
Ankaralı olmazmı?