Çok acil sevgilimle nerdeyse ayrılıcaz?

Oncelikle meraba cevap veren herkese tesekkur ederim simdiden simdi anlatmaya basliyorum ben biriyle cikiyorum 6. Ayimiz daha lisedeyiz ayni okul ben bunu cok seviyorum ya ama cidden anlatilmicak derecede ve bu yuzden herkesten kiskaniyorum ben olmadan sinifta bile gezemiyo heryere benle gidiyo ben zorluyorum yaz sicaginda hirka giydiriyorum annesiyle havuza girmesine izin vermiyorum o yuzden kavga ediyo annesiyle ben cok uzuluyorum 100 kere denedim kiskanmamayi ama cok asiri kiskaniyorum ona asiri guveniyorum sorun o diil sorun disardakiler bana bir erkek yakinindan gecse bile soyler eminim bundan, ama mesela gecenlerde bir keko buna bakmis bu hemen uzaklasmis ordan, zaten annesiyleymis ama ben bunu duydugumda metrobusteydim bayiliyodum nerdeyse, o kadar sinirlendimki deliriyodum ama ben duzelmek istiyorum artik yoksa cidden ayrilicaz surekli okulda ayni sirada oturtuyorum cok sıkılıyo biliyorum ama asiri kiskaniyorum kendimi cok geri kafali hissediyorum cok uzuluyorum aci cekiyorum, nerdeyse bu yuzden aglamadıgım gun yok lutfen yardim edin
Çok acil sevgilimle nerdeyse ayrılıcaz?