1 yıllık ilişkimde son zamanlarda problem oldu, benimde sorunlarım var ve hiç yanımda olmadı. Daha doğrusu kendi halime bıraktı beni, tam da ona ihtiyacım olduğu zamanda. Bende buna bayağı üzüldüm, çekmek zorunda değilim diyerekten şehir değiştirmeye karar verdim. 2 gün boyunca kavga ettik, en son dayanamayıp engelledim çünkü çok üzerime geliyordu. 1 saat sonra engeli kaldırdım. Dediği şeyler de bunlar ama beni seviyor. Ben de onu seviyorum. Sizce gitsem mi?
Yanımda olmadı zor zamanlarımda demişsin sonra düzeltmişsin kendi halime bıraktı diye.
Bak bunlar ayrı kavramlar yanında olmaması sana değer vermediği anlamına gelir.
Ama kendi haline bıraktıysa belki eli kolu bağlıdır belki de yaşadığın şeyler ona çok çocuksu ya da saçma gelmiştir o yüzden biraz geri çekilmiştir. Eğer ki geri çekildiyse sebebinin önemi yok sen ondan herhangi konuda herhangi bir yardım isteseydin kesinlikle sana yardımcı olurdu ne yapabiliyorsa yapardı diye düşünüyorum
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçen hafta bunu yazmıştı. Şimdi doğru bir şey mi oluyor bu?
Yazdıklarında samimi tabii ki. Bazen destan yazıyor, neler neler var. Cidden ağzı iyi laf yapıyor :D ama evet, ona güvenebilirim sanırım değil mi? Erkek olarak sen daha iyi anlayabilirsin
Şimdi burda seninle çok güzel bir konuşma yaptık :) içine de su serptiğimi düşünüyorum bir nebze de olsa :)
Özürünü nasıl ifade edersin bilmem bir kaç tavsiye verebilirim sadece
Şimdi şunu anla bence erkeklerle kızların özürden bekledikleri farklı olur.
Mesela aranızda cinsel anlamda bir şeyler varsa onun aklını başından alabilirsin detay vermeye gerek yok :)
Yoksa öyle bir durum onun yanında olduğunda acayip pozitif ol gül eğlen öp sarıl onun hoşuna gidceğini düşündüğün her şeyi yap aslında bunun için çok çaba sarf etmene gerek yok biliyor musun bak içimde sevgi kelebekleri uçuşmaya başladı hayalini bile kurunca :)
Örneğin bir korku filmine gidin ve korktuğunda gir onun içine sanki her şey geçecekmiş gibi saklan onun içine o kadar hoşuna gider ki anlatamam sana aslında bu kadar basit.
Sen mutlu olursan oda mutlu olur sen gülersen oda güler özürü kelimelerle dile getirmene çokta gerek yok
Millet de ne merakliymis ayirmaya ayrilmaya. Cocuk sadece "bu cektiklerimin bir odulu olmali" demek isterken yanlis kelime kullanmis. Ablacim sen de cik git su sacma siteden ya da iliskini danisma burda. Ergen misin dicem, tahminim -18sin burda bunu paylasip danistigina gore...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnanır mısın danışabileceğim kimse yok, çevremdeki fitneciler beni doldurmaya çalışıyor. Belki burası daha samimi yaklaşır diye buraya sordum, nerden bileydim böyle olacağını. Ayrıca evet ödül olarak istiyor kelime anlamıyla da ben 25 yaşındayım. Kusuruma bakmayın
Ben ki iliski konusunda net ve hatalara acimasiz yaklasan bir insanken bunlari diyorsam var sen dusun nasil bir yanlis yaptigini. Kusuruna ben degil, arkadas bakmasin. Ve cocugun sevdigi bariz ortada, bir sansi hakediyor. Yaninda olamadiysa da illa ki gecerli sebepleri vardir. Insanlari yargilamadan once dinlemek lazim...
İnanılmaz kindar bir insan olduğum için sevgilime çok çektirdim. Anlamayıp, dinlemeden. O da benimle bayağı uğraştı, katlandı, emek verdi. Şimdi de sana emek verdim, bırakmam diyor. Sanırım ona bir özür borcum var ve bir hata daha yapmış oldum. Üzüldüm şu an
bir yıllık ilişkinin özeti, kilit noktası olarak şu üç beş mesajı numune gösteriyorsan zaten sizinki olmamış anacım. ayrıl
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sen görsele bakma, birbirimize çok emek verdik ama bu adam biraz değişik, bunu toparlayana kadar canım çıktı. Üstelik bu yaz nikah var. Nasıl bırakayım ben şimdi
En İyi Cevaplar