📍 Arkadaşlar biz ayrıyken eski sevgilim evli bir kadınla konuşmuş. Haberim yoktu barıştık. Bugün öğrendim, kendim gördüm yani. Ben şimdi napayım? Bunu barışmak Affetmek için sormuyorum, bu karakterde biri ile işim olmaz asla da. napayım kızının telefon numarasına ulaştım söyleyim mi sizce 🧐
Siz ayrıyken evli biriyle konuşan sevgilinize ne tepki verirdiniz?
Eski sevgili üstelik, yani ayrılmışsınız. Tekrar bir ilişkiniz olmayacağına göre, görüştüğü kişinin evli olması seni ilgilendirmez. Kızına ulaşmak büyük densizlik olur, senin haddin değil burnunu sokmak, kadın evli bile olsa. Siz kadınlar niye başkalarının hayatına burnunuzu sokmayı bu kadar seviyorsunuz? Akşam yatıp sabah kalkıp kötülük mü düşünüyorsunuz? Eski sevgilinin, bırak bir kadını, evli bir erkekle bile ilişkisi olsa seni ilgilendirmez. "Bana ne" demeyi öğrenmelisiniz.
Hadi lan ordan ilgilendirmezmiş, sende aynı b*ksun belli ki, arsız köpekler sizi. Böylelerini yedi ceddine rezil rüsva edin yanlarına kalmasın k*hpelikleri
Şimdi senden önce olan bişeyi senin yargılaman doğru mu helede senden önce olmuş bi olayı diyelim ki aradın ne değişecek ki diyelim ağır sözler söyledin bu konuşmuş olmalarını değiştirir mi sadece şu kararı ver ben bu kişiyle olmalımıyım yoksa bitmişti yeniden başlamasın yoluna gitsin mi Buna karar vermen lazım eleştirdiğin her olayı sende yaşarsın yaşadığın her ilişkiyi de kimse yargılasın istemezsin
Hiç uğraşma bence, devam da etmemelisin, ki etsen dahi zerre güven duayamazsın. Aklında hep bir soru işareti ve şüphe olacak. Kendi kendini yıpratma. Bırak ne yapıyorsa yapsın...
Tepki vermek yerine hayatıma daha giremez. Sırf evli birisi ile konuştu diye dönüp arkama bile bakmam. Karaktersiz ya evli birisi ile konuşacak kadar aptal ve şerefsiz derim.
Biz ayrıyken birileriyle konuşmuş olabilir. Bu normal ama bu kişi evli biriyse nasıl bir adamla birlikte olmuşum/olmaya devam ediyorum ben diyerekten tekrardan ayrılırdım. Bir daha da yüzünü görmek istemezdim.
Bence o kadının ailesine bişey deme. Sevgilin tehdit edebilir seni eğer kadının kocası oğlanı dövmeye kalkarsa falan bulaşma derim. Çocukla yollarını ayır bu yeterli senin için. Ben şahsen ayırırdım.