Bı piskolog uzmanı gibi diyelim çoğu insanlar abaza ve saçma sapan fikirler veriyor yokmu akıllı biri kız erkek farketmez yoksa doktora gitcem konu ilişkim?
Güncellemeler
+1 yıl
Konu aşk ve bı yillik ilişkim buyur derseniz yazın şimdiden teşekkürler herkese
Merhaba ben nasıl desem böyle akıllı zeki üstün zekalı bir kişiye bir derdimi anlatmak istiyorum nerde bulabilirim?
hadi diyelim ben o kisiyim.. ama bu kadinlarin aptalliklarini dinlemek sıktı biri az once gereksiz bi tribe girdi gitti.. en guzeli ugrasmayin bunlarla beyler..😆😂😂yazik edersiniz huzurunuzu kacirmayin
Ben elimden geleni yaptım bı gün aklıma gelse o adam ben elimden geleni yaptım derim ama onun aklına gelsem ben o elinden geleni yaptı ben hep yıkıp gittim diye diye ah çekecek bundan eminim ve bin pişman olsun diye hep Allah'a yalvaracam
Kisadan burdan anlatacam İki kişi birbirini çok severse geçmişte her ne olursa olsun geçmişi silip geleceğe bakarlarsa mutlu olabilirlermi? O kadar çok severler ki ilerde biri hiç hata yaptınız mı derse direk düşünmeden hayır derseler.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Merhaba ben nasıl desem böyle akıllı zeki üstün zekalı bir kişiye bir derdimi anlatmak istiyorum nerde bulabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nasıl seçeceksin öyle birini burada?
Soruları görüşlerinimi kontrol edeceksin
Seni seçtim 😇
Sor anlat bakalım
teşekkür
Teşekkür ederim hallettim diyelim
Dilersen yardımcı olmaya çalışabilirim. Dinlerim, anlamaya çalışırım sohbet ederiz. Yapabileceğimiz bir şey varsa da değerlendiririz.
Teşekkür ederim hiçbir şey içimi soğutmuyor
Bir ayrılık mı söz konusu?
Evet
Anladım. Dediğim gibi spesifik olarak bilmediğim bir konuya genelden faydalı olamam. Ancak anlatırsan da saygıyla dinlerim.
İstk attım
19 yaşında olan sen misin? Çünkü iki istek geldi aynı anda. Xper seviyesi 1 olan.
Evet
hadi diyelim ben o kisiyim.. ama bu kadinlarin aptalliklarini dinlemek sıktı biri az once gereksiz bi tribe girdi gitti.. en guzeli ugrasmayin bunlarla beyler..😆😂😂yazik edersiniz huzurunuzu kacirmayin
Aman çokta tın 😏
isime gelir😆
Psikoloji ile ilgileniyorum
Dilimden döndügunve anlatırım
Merhaba öncelikle derdini anlatabilirsin yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Oyş teşekkür ederim 😇
Rica ederim siniz dinliyorum
İnsan severse herşeye rağmen affeder mi?
Ediyor aslında ettim 3 kere
Noldu sonuç peki
Sonuç hep aynı şöyle düşün bir hikaye basliyorsun ortasında sonunu goruyorsun devam edesin geliyor sonu değişir mi
Her insan için değil bazı insanlar değiştirir
Tabikide değişir ama sana ne yaptigina bağlı
Ben yaptım 🤦🏻♀️
Ne yaptın
Aman boş ver ölmüş ile olmuşa çare olmazmış
Olur aslında ölüm yoksa cagre var
Biliyor musun her şey Rabbim o ol derse olur
Tabikide öyle ama sende elinden geleni yapmalisin
Ben elimden geleni yaptım bı gün aklıma gelse o adam ben elimden geleni yaptım derim ama onun aklına gelsem ben o elinden geleni yaptı ben hep yıkıp gittim diye diye ah çekecek bundan eminim ve bin pişman olsun diye hep Allah'a yalvaracam
Tam anlatacak mısın
Anladın az çok teşekkür ederim dinlediğin için Allah gönlüne göre versin
Her zaman anlatabilirsin
Teşekkür ederim tekrar Allah'a emanet
Sende
Konu aşk ise dinlemem. Mantıklı sorun var ise sor.
Hm peki o zaman mantık ile ilgili bir sorum var
Dinle
Bir yıl kaç saniye, kaç dakika, kaç saat, kaç gün , kaç hafta, kaç ay... Ediyor?
Valla 18 yaşındayım evli ablam ve çoğu arkadaşım benden tavsiye alır... nedenini ben de anlamadım, galiba mantıklı tavsiyeler veriyorum.
Bende öyleyim aslında kendi kararlarimi yaparım da güzel bir fikre çok ihtiyacım var
zeki degilim ama anlayabilirsin
Estağfrullah ya öyle de deme kendine 🙏
@Nobdymr hahdhaha değilim napim
Genelde zeki olmadığını söyleyenlerde zeka parıltısı oluyor ama hadi neyse :) 🙏
@Nobdymr ahahaha tesekkür ederim:))
Herkes anlıyor ama hep kötü yönden bakıyor
anlatabilirsin yazmak istemiştim ask ahadf
Kisadan burdan anlatacam
İki kişi birbirini çok severse geçmişte her ne olursa olsun geçmişi silip geleceğe bakarlarsa mutlu olabilirlermi?
O kadar çok severler ki ilerde biri hiç hata yaptınız mı derse direk düşünmeden hayır derseler.
iki kisi birbirini gercekten o kadar seviyorsa unutulmayacak bi sey olması mümkün değil
Peki teşekkür ederim 😇
O lanet gurur inat izin verse tabi.
Konu insani bir durum mu?
Aşk 🤦🏻♀️
Buradan mı soracaksınız?
HBHHAH neden olmasın anlattım zaten kisadan
Buradan her soru sorulmaz her cevapta alınmaz diye söyledim sana iyi geceler.
Owwww peki kaybettik albayım
Soru ile verilen cevaplar uyuşmuyor ondan.
Peki teşkurrrr yinede
Paylaşmak istersen buradayım
Teşekkür ederim destan olur ama sağol yinede 🦋
O kadar vaktim yok özet geçerim dersen dinlerim
O yüzden sağol yinede dedim teşekkür ederim söylemen bile mutlu etti yorumlarda belirttim kisadan fikrini yazmak istersen yazarsın
buyrun?
yardımcı olayım zekam yeterse özelde yazarsan
Zeki olmakla alakası yok ki
Birinin seni anlaması için
Var anlamıyor kimse beni anlatamıyorum derdimi
Bulamazsın
Burada değil 🙄
Nerde
Sosyal hayatinda