Varsa sorunuz yanıtlıyayım. Mensa üyeliğim var (130 üstü IQ sahibi olanların girebildiği, üstün zekalılar için kurulmuş bir dernek) 8 sene üstün zekalılar okulunda okudum şu an boğaziçi üniversitesinde mühendislik okumaktayım. Konu troll değildir sorunuz varsa çekinmeyin. Uyku tutmadı bir türlü, bu tarz sitelerde pek takılmam normalde.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMENSA'dansın ve BOUN'de mi okuyorsun? Makina Müh. okuyan biriyle tanıştım Teras Bistro'da, alabildiğine gerizekalıydı. Diğeri PC Müh. okuyordu, neo-kapitalim diye geziyordu ortada. 15 dk konuştuk, fikirlerinden caymaya başladı. "Aa evet haklısınız gaiba ya" falan demeye başladı. BOUN'ü fazla büyütme gözünde. Yazık etmişsin kendine.
13 yaşında üniversitede ders veren çocuklar tanıyorum.
Bu arada dişe değer bi' başarın var mı hayatta? Cidden soruyorum bunu. Yani kanıtlayabileceğin bi' makale, tez, araştırma vs.02 Yorumla
Soran+1 yılBen bilgisayardayım hocam. Evet bazı ciddi başarılarım oldu bilgisayar bilimi üzerine. Onun dışında 2 tane çok satan uygulamam var app store'da. Mezun olunca doktoramıyı iyi bir yerde yapacağım. Boğaziçi'ne 16 yaşında girdim.
Makalem, paperlarım var ama burada paylaşmak uygun olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBilgisayar bilimi üzerine başarılar güzel. XCode kullanman çok önemli değil. Yani onun IQ ile ilgisi yok. Ben çok akıllı biri değilim ama ben de yazıyorum bazen bir şeyler.
Makale ve paper'lar daha güzel ve önemli. Özellikle MSc ve PhD için.
Başarılar dilerim.
En İyi Cevaplar
Üstün zekalı bir insan olarak, mühendislik okuyacak kadar aptal olmana şaşırdım açıkçası.. Birilerinin şirketinde, birilerinin hesabını kabartmak için mühendislik yapacağına, kendi hesabına mühendis çalıştırmanı beklerdim.. Neden Steve Jobs olmak yerine kıytırık bir Wozniak olmayı seçtin, beni aydınlatır mısın..
13 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar mühendisliği okuyorum bu yurt dışında computer science (bilgisayar bilimi) diye geçer. Tam olarak bir mühendislik değil. Mezun olduktan sonra doktora yapmaya amerikaya gideceğim, yapay zeka üzerine çalışmalar yapan bir bilim adamı olmayı hedefliyorum, birinin şirketine girme gibi bir hedefim hiç olmadı. Bu arada jobs kod yazmayı bile bilmiyordu; apple'ı apple yapan diğer stevedir :)
- +1 yıl
Bunlar çok vasat hayaller.. Bahsettiğim tam olarak kod yazmayı bile bilmeden dünyanın en değerli şirketini yaratabilecek zekaya sahip olmaktır.. Bu, üstün zekalılıktır.. Wozniak'ı iyi yönetememiş olsa, Atarı'de mühendis olarak kalacaktı.. İnce çizgiyi gör, zeka bilim insanlığında değil, milyarlar kazanmakta aranır, bol şans..
Soran+1 yılÇok parada gözüm yok.
Big bang teorisini acikla bakalim ayni zamanda sicim kuraminin ispati ne getirir bilime?
23 Yorumla
Soran+1 yılGoogle'da bulabileceğin şeyleri neden bana soruyorsun :)
Bende yüksek IQ'ya sahibim ama hiç bununla hava atmayı düşünmedim.
24 Yorumla
Soran+1 yılEminim öylesin
Soran+1 yılTesti internetten mi yaptın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
Merhaba. Umarım bu mesajı görürsünüz, çünkü benim için çok önemli. Mensa kavramını ilk olarak yurtdışından bir arkadaşımdan duydum. Ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var, ki, internette çok az bulabildim. Türkiye'de hala faaliyetleri devam ediyor mu? Sanırım internet sitelerini kapatmışlar. Daha IQ testi yaptırmadım, bilemiyorum, o kadar yüksek bir iq'ya sahip miyim, ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Ama IQ testini nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum. Hangi kurumlar Mensa'da geçerli IQ testi yapıyor? Bu arada İstanbul'da yaşıyorum ve 15 yaşındayım. Peki, test sonucu 130'un yukarısında çıkarsa ne yapmam gerek? Mensa'ya nereden ulaşabilirim? Cevaplarsanız çok memnun olurum, çünkü gerçekten benim için önemli.
00 Yorumlabenimde wısc 156 senin kadar aptalın görmedim ayrıca testten yüksek almak nadir değil o kadar kolay ki wais gibi testler herkes yapar. 2. iq-başarı ilişkisi diye bir şey yok benim adhdim var şu an yerlerdeyim. 3. wısc testini fulleyen çocuklar var disleksi vs. yüzünden 3 yıl yksye hazırlanan birini tanıyorum senin kadar boş egolusunu görmedim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılkalın mercekli gözluklerin ve yanaginda kocaman sivilcelerin, uzamış sakallarinda var mı ...
010 Yorumla
Soran+1 yılGözlerim sağlam. 19 yaşında olmama rağmen pek sakalım çıkmıyor. Sivilce de yok
- +1 yıl
Beyninin %de kaçını kullanirsn
Soran+1 yılİnsanlar (ve muhtemelen beyni olan hayvanların tümü), beyinlerinin %100'üne yakınını kullanmaktadırlar. Beynimizin kullanılmayan hiçbir noktası yoktur. Kimi koşulda, bazı bölgeler daha fazla, bazı bölgeler daha az çalışıyor olabilir. Ancak bu, beynin herhangi bir noktasının "kullanılmadığı" ya da "işlevsiz" olduğu anlamına gelmemektedir.
- +1 yıl
lucy adinda bir film var.. izle. gel konusalim😉
Soran+1 yılAdı üstünde film. Kadın kendini usb'ye dönüştürdü; mantıklı mı geliyor. Bilimsel argümanlarla geliyorum sen lucy izle gel diyorsun
- +1 yıl
Bence gayet mantikli. Simdi bir seye karar verdim. Ciddi bir asagilik komleksi var sende. Zekamla herkesi yenerim. bu benim. ben supermanim gibi dusuncelerinide al git...😉
Soran+1 yılAşağılık kompleksinin tersi; biraz ego var
- +1 yıl
Bildirim alma isarwtliyorm. Ne yazarsan yaz gormiycem byeee aptal velet.
Soran+1 yılBir filmi örnek veren cahil bir canım ile muhattap olmak benim suçumdu kusura bakma. Sizin gibilerin içindeyken tanrı gibi hissediyorum bazı zamanlar, iyiki varsınız
- +1 yıl
O egonu lego yapip oynarlar...😂😂
+1 yılVay canına insanlarda zaten üstün zekalı birisini görsekte ona sorular sorsak diyorlardı. 😁
112 Yorumla- +1 yıl
Aptal değilim doğru birşey söyledim. Madem o kadar üstün zekalısın terbiye öğren bence.
- +1 yıl
Çakma sarışınlık nedir pardon? Bir sarışında koyu rengi sevip boyayabilir ne alaka?
Soran+1 yıl1-2 istisna dışında Hiç dediğin gibi bir şey yapanı görmedim
- +1 yıl
Ben bir kadınım ve senden daha iyi biliyorum. ;)
Soran+1 yılTürkiye'deki gerçek sarışın sayısı, üstün zekalı insan sayısından az :)
- +1 yıl
İnsanların kendilerine yakışanı yapması kadar doğal birşey yok. Bakımdan da bir habersin ıyyy.
- +1 yıl
Ayrıca konu Türkiye'deki gerçek sarışın sayısı değil saç boyatmak alakalı cevaplar ver lütfen
Soran+1 yılBanane yahu
- +1 yıl
Sanane ise o zaman ilk baştan laf atmayacaksın bu şekilde. Cidden sen yüksek zekalıysan herkes için ümit var.
Soran+1 yılKafayı yemişsin
- +1 yıl
Bence sen yemişsin. Böyle bir soru cidden çok komik. 😁
- +1 yıl
Her neyse hatalısın ama yine de kabalaştıysam kusura bakma :)
+1 yılne zaman keşfettin böyle olduğunu ya da nasıl farkına vardınız
018 Yorumla
Soran+1 yılAilem keşfetti. 3 yaşındayken çok karmaşık konuşabiliyordum ve zengin bir kelime dağarcığım vardı. 4 yaşında okuma yazmayı öğrendim. 6 yaşında kendi kendime ingilizce öğrendim ve ortaokul matematiğine hakimdim. 8 yaşında, avustralya'da ailem doktora götürdü.
Soran+1 yılOrada mensa testi falan yaptılar iq seviyem dahi derecesinde çıktı
- +1 yıl
yalanın bu kadarı işte arkadaşım 130 üstüyse girebiliyormuşuz :D % 2 lik bir kısımın dünya üzerinde dahi olduğu düşünülüyor sınava giriyorsun ve 18 yaşından küçükler sınava dahi giremiyor eğer ana dili ingilizce değilse çünkü çok ileri düzeyde bir ingilizceyle karşılaşıyorlar kendini burada tatmin etmeye çalışan ileri canım bir arkadaş kendisi ego yapmaya çalışıyor :D
- +1 yıl
kardeşim 156 üstü dahi geçer yalan atıyorsan araştırma yap :D
Soran+1 yıl130 üstü dahi mi dedim?
- +1 yıl
benimle yaptığı konuşmasına bakın sadece başka bir şeye gerek yok 3 sene Avusturya da kalıyor 1,2,3. sınıfları orada okuyor bu yüzden ama ne hikmetse 6 yaşında ingilizce öğreniyor daha avusturalyaya gitmemişken :D
- +1 yıl
teşekkürler benimde 6 yaşında yeğenim var onun için merak etmiştim bizim aileye göre fazla zeki diyordum bir yıl önce tüzderi keşfettim ona götürmeyi düşündüm ama yüksek maliyetli bir test yapacakları için vazgeçmiştim
Soran+1 yılBenim girdiğim sınava 16 yaşından büyükler giremiyordu. 130lık kısım %2lik dilim içinde, 150 üstü olan dahi kesim çok çok daha az. İngilizcem anadil seviyesindedir aynı zamanda akıcı fransızca orta seviye japonca biliyorum. Anonim olduğum bir ortamda neden ego kasıyım. 1 saat sonra uyumaya gideceğim ondan sonra bir daha bu siteye gireceğimi sanmıyorum. Neden bir daha karşılaşamayacağım kişilere yalan söyleme gibi bir amacım olsun?
Soran+1 yıl6 yaşında kendi kendime öğrendiğim zaman akademik makaleleri anlayabilecek düzeyde bir ingilizcem vardı ç, akıcı da konuşabiliyordum ama aksağan berbattı orada anadil seviyesine geldi
- +1 yıl
kardeş boşa uğraşma işte % 2 lik kısma girebilmen için 156 ıq seviyesinin üstüne çıkman gerekli ya 156 yı geçeceksin ya da alım yok bu derneğe aynı zamanda mensa derneği alanında uzmanlaşmış kişilerin bir biri ile fikir alış verişi yapması için kurulmuş bir dernek senin her hangi bir ünvanın yok kim seni o dernekde bulundurmak istedi bana onu söyle
Soran+1 yılMensa 130 üstünü alıyor hatta 128 olan biride duydum. Benim ki 152 çıktı. Ailemin götürdüğü psikiyatri uzmanı başka bir doktora o da mensa merkezine yönlendirdi
Soran+1 yıl%2 çok abartı bir rakam dünyada o kadar dahi yok
- +1 yıl
yemin ediyorum senin bu egon daha ne kadar ileri gidecek onu görmek için açıklarını buluyorum söylüyorum 16 yaşından büyükler giremiyo diyosun İstanbul Şişlide giriş için ön sınav gar 75 tl karşılığı sınavı geçersen asıl sınava girebiliyosun 18 yaşından büyüksen eğer akıcı bir şekilde ingilizce konuşulmayan bir yerde kendi kendine ingilizce öğrenmen bilimsel olarak imkansız çünkü beyinin sağ pareatal cortexinde yaş ilerledikçe körelme oluyo daha nasıl yalanlasam seni bilemedim bunun üzerine hala savunuyorsan kendini dünyanın en çok yalan atan % 2 lik kısmına girersin :D gecen güzel olsun
Soran+1 yılBen 2005 yılında girdim mensa türkiye 2009'da kuruldu. şu an 19 yaşındayım dediğim gibi ingilizceyi kendi başıma öğrendim fakat aksağan yoktu. 18 yaşında biri neden ingilizce öğrenemiyormuş? 20 yaşında boğaziçi üniversitesine giren oda arkadaşım hazırlığa başladığında renkleri bilmiyordu şu an, ileri seviyede bir ingilizcesi var. Öyle süperzeka falan da değil.
Soran+1 yıl"weschler intelligence scale for children-revised".
Soran+1 yılTestin adı bu
- +1 yıl
kardeş çok güzel her şeyi biliyorsun sen kazandın ben tartışmayı bitirmek istiyorum alim edebinden susar cahil ben susturdum sanır derler sadece öğretilmesi ayrı bir şey kendiliğinden öğrenmek ayrı bunu bil bana yeter :D
Soran+1 yılBoğaziçi kampüsüne gelirsen tanışmak isterim seninle, bu konulara meraklısın sanırım. Aydınlanmış olursun
Soruyorum kardesim
Kadınların hergün yaptığı , erkeklerin yılda bir defa yaptığı şey nedir?04 Yorumla
Soran+1 yılİmza
Soran+1 yılBilim insanları da tüm gün bilmece çözüyor drğil mi çomarcık
Neden bu kadar egoist ve saygısızsınız acaba üstün zekalı beyefendi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhocam 150 IQ için özel sınıf var mı :D konu cidden trol değildir. Cambridge master diplomam vardır...
13 Yorumla
Soran+1 yılNe için sınıf?
Cevap sahibi+1 yılmensa derneğine benzer dernek. benim bildiğim 120-140 arası bir seviye 140-160 arası başka seviye.
Soran+1 yılBelli kriterlere göre sınıflar çeşitlilik gösteriyordu
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna bakarsan Einstein'ın IQ'sü 108 olmuş. IQ ile zekilik ölçülmez
06 Yorumla
Soran+1 yılEinstein'ın IQsu 160dır. Bundan daha fazlasına sahip insanlar var ama onu özel kılan yaratıcı zekası ve hayal gücü. Iq seviyesi zekanın bir ölçütüdür bunu inkar etmek yobazlık olur biraz
- +1 yıl
Kaynak göster 160 ile ilgili? ona bakarsan çocuklarınki de 130-140 olur ama bilimsel bir şey bilirler mi hayır
Soran+1 yılşu an mobilim akademik kaynaklara göre 160-190 arasında bir IQ'ya sahipmiş. Biraz ufak atın 130 üstü IQ 10.000'de bir görülür. Türkiye ortalaması 80 küsür gibi bir şey. Yüksek zeka sahibi insanlara bilgi hazır gelmiyor siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
- +1 yıl
Kardeşim, tamam da 11 yaşında çocuğun bile IQ'sü 162 çıkabiliyor. İnsanların zeka seviyesini testle ölçülmesi saçma değil mi? Dünyada her konuya hakim kaç kişi var?
Abim de boğaziçi mezunu sizler niye bu kadar egoist oluyorsunuz anlamam.
bu arada Yobaz kelimesinin türk dil kurumundan karşılığına bak.
Soran+1 yılSiz galiba ıq testini internette yapılan bulmacalardan ibaret sanıyorsunuz? :) yazdıklarınız baştan aşağı saçmalık. Zeka doğuştan gelen bir şey ama öğrenmek, keşfetmek için dahi olmak gerekli
değil. Cehalet kadar kötü bir şey yoktur. O yüzden konuşamımızı burada sonlandıralım, iyi günler.- +1 yıl
IQ testine girmedim, ama kafa yapısını buna göre ölçüyorsan bence kendini sorgula çünkü binlerce bilim adamı ve buluşu yapanların hiç birinin IQ'sü bu durumda değil. Einstein gibi adam bile Nükleer enerjiyi bulduktan sonra insanlar onu kötü şey için kullanacağını düşünemedim diyorsa demek ki bazen IQ da yetmiyor. Ego'ndan arınıp ayağının yere basmasını dilerim.
+1 yılnasıl üye oldun merak ettim ben? istesek bizde üye olurmuyuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılIQ testi yapıyorlar öyle girebiliyorsun. 130 üstü ise alıyorlar, ben çocukken girmiştim.
- +1 yıl
nasıl bir test oluyor bu test
- +1 yıl
kardeş seni zor durumda bırakmak istemem ama algısal muhakeme , hafıza , hızlı anlama, sözel kavrama soruları var hepside İngilizce hepside ilerlemiş seviyede çocukken nasıl anladın en çok onu merak ettim ben :D
Soran+1 yılKomplike bir test. Düşünce tarzını, algılama yeteneğini ve olaylara yaklaşımını, hafızanı ve sayısal işlemlere yatkınlığını ölçüyor. Eğer dahi derecesinde zekiyseniz çocuklukta farkedilirdi
Soran+1 yılAkıcı ingilizce biliyordum. Testi avusturalya'da yaptılar ailem 3 seneliğine oraya gitmişti iş için. ilkokul 1-2-3ü orada okudum, zaten çabuk öğrenen bir insanım
- +1 yıl
tabi kardeş sen en iyisisin bu işte ben fark ettim yalnız bence böyle saçma şeylerle uğraşacağına git biraz daha ufkunu genişlet böyle saçma yerler seni harcayacak insanlarla dolu...
üzüldüm senin adına geçmiş olsun
20 Yorumla
+1 yılIQ mü bilmiyorum belki de üstün zekalıyımdır
04 Yorumla
Soran+1 yıl10.000'de bir ihtimal var. Çocukken fark ediliyor zaten.
- +1 yıl
çalışmadan üniversiteyi kazandım bu kadarı yeterli bana 😂😂
Soran+1 yılNereyi kazandın
- +1 yıl
Ordu Üniversitesi Gıda Mühendisliği
Vaay yirim ben seni zeki çocuk 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekanı neye borçlusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan gelen bir özellik
Cevap sahibi+1 yılZekan olduğu kadar akıllı mısın peki? Burcun nedir? İnsanların genelinden farkın var mı? (Ateist, panteist vs gibi) Görüşler, düşünceler, inançlar?
Soran+1 yılAgnostiğim, başak burcuyum ama inanmıyorum bu tarz şeylere, vicdani duygularım yok, günde 3-4 saat uyuyabiliyorum en önemli özelliğim; beynimde yaptıklarına eleştirel gözle bakan biri daha var.
Cevap sahibi+1 yılVegan mısın?
Soran+1 yılHayır. Doğal seçilimi savunuyorum. O yüzden veganlık ve vejeteryanlık saçma geliyor
Cevap sahibi+1 yılTamam işte. Hepimizin atası aynı. Sen de hayvansın, inek de hayvan. Onlar ölümden korkup, kaçıyorlar bunu görüyorsun. Yaşamak istiyorlar bizler gibi. Niye yiyorsun onları?
+1 yılBende deliyim havan kime
02 Yorumla
Soran+1 yılDeha ile delilik arasında ince bir cizgi vardır :)
- +1 yıl
Deli olarak kalmayı tercih ederim
üstün zekalı insanlar sçar mı
00 Yorumla
+1 yılen sevdıgın pokemon
10 YorumlaDuyguları hiç var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel performansın nasıl?
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç deneyimim yok
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılNeden eksilemişler anlamadım. Zeki birinin cinsel performansını merak edemez miyim?
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilal ERDOGAN
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavana sokuyum benimki 175
08 Yorumla
Soran+1 yılEminim öyledir: hava atma gibi bir amacım yok tamamen uykusuzluk ve can sıkıntısından açılmış bir konu
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben de ciddi söylememiştim 143 çıkmıştı iyi mi
Cevap sahibi+1 yıl143'te ciddiyim sayın üstün zekalı insan
Soran+1 yılİnternettekini yaptıysan yanlış.
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun ;)
Soran+1 yılZaten doktorlar her önüne gelene yapmaz bu testi. Ailem, çocukluğumda farklı olduğumu anlayıp doktora götürmüş. Orada ortaya çıktı ilk
Cevap sahibi+1 yılHıı çok çekici geldin bana
Soran+1 yılTamam şimdi gidebilirsin.
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Üstün zekalı bir insan hakkında merak ettiğiniz bir şey var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler