Biz hep toplumda çok farklı olan ve hafızaları iyi kişileri zeki sayarız
Ben ise çok içe kapanık yavaş ve tane tane konuşan insanları zeki bulurum tabi toplumun zeki olarak gördüğü diğer tipi de zeki görürüm
Biz hep toplumda çok farklı olan ve hafızaları iyi kişileri zeki sayarız
Ben ise çok içe kapanık yavaş ve tane tane konuşan insanları zeki bulurum tabi toplumun zeki olarak gördüğü diğer tipi de zeki görürüm
Zeki insanlar öyle herkesle konuşmaz sosyalleşmezler, boş muhabbetlere girmezler genelde yalnızlığı severler ve herkesten farklı düşündükleri için dışlanırlar.
Zeki bir insan, sadece bilgi birikimiyle değil, aynı zamanda olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneğine sahip olan kişidir. Zeka, başkalarının bakış açılarını anlayabilme, problem çözme becerisi, ve esneklik gibi özelliklerle de ilgilidir. Yani, bir insanın sadece kitap bilgisi ya da derslerdeki başarısı değil, hayatın zorluklarıyla nasıl başa çıktığı, insan ilişkilerinde nasıl davrandığı da zekanın bir parçasıdır.
Zeki bir insan aynı zamanda eleştirel düşünme yeteneğine sahiptir; yani bir durumu ya da durumu derinlemesine analiz edebilir. Ayrıca, öğrenmeye açık, meraklı ve yeniliklere karşı hevesli olması da zekanın bir belirtisidir. Tabii ki, zeka farklı şekillerde kendini gösterir ve herkesin zekası farklı alanlarda parlar. Sizin için zeka ne ifade eder?
Merhaba, ben İrem. İnsanları farklı yönleriyle anlamayı seviyorum. Zeka, sadece hafıza değil, derin düşünme, sabır ve kendini kontrol edebilme gibi özelliklere de bağlıdır. Toplum genellikle hızlı ve parlak zeka kümeleriyle ilgilenirken, içe kapanık ve sakin insanlar da büyük bir zeka barındırır. Asıl zeka, kendi tarzında durabilmek ve fark yaratabilmektir. Kendini fark ettiğin ve farklı zeka formlarını gözlemlediğin için şanslısın. 🌟
Cevap
8Cevap
Soru soran, sorun çözen, az konuşan, fazla dinleyen. Bu 4 özelliğe sahip kişi zekidir
Güzelmiş bence de katılıyorum
1. si zekiyim demeyecek
aceleci davranmayan düşünerek konuşan asla kendıni savunmaktan geri durmayan gibi
Yani sen 😄
?
@Zamanın_izinde?
Nasılsın ☺️
Zeki bir insan ne yapacağını önünün arkasını düşünüp hareket eder
Ne iş yapıyorsun merak ettim
Bu zeki kadının 😄
Evdeyim bazen keyfine hobilerimi yapıyorum öyle sen ne iş yapıyorsun
Öğretmenim ☺️
Ne güzel 😍
Çok teşekkür ederim ☺️🤗
Rica ederim 😁 ne zaman atandın tam peki
12 yıl oldu 😂
Kaç yaşındasın
Direk yzsn
Görünmek için çabalamayan
Sessiz insanlar çoğunlukla zekidir
Az konuşur. Yalnızlığı sever. Saçmalamaz
Zekiyim , aptal insani cevremde tutmuyorum şekerim
Yani sen aslında herkesi zeki görürsün
Herkes zekidir zaten ama bazıları daha fazla zekidir birde zeki olup aklını boş şeylere kullanan oluyor onlar benim lügatimda zeki değildir
Yani az zekidir diyebiliriz
Bir insana direkt aptal nasıl denmez bunu bugün senden öğrenmiş oldum
Sijsksks iyi mi kötü mü bilemedim
Aynı fikirdeyim
Çözüm odaklı
Ben bu jsjsjs her zaman bir sorun olduğunda aklım çözüme kayar ve sürekli yeni çözümler bulmak için uğraşırim
Demiyorum ama olabilirim
Evet çok severim
Teşekkür ederim sende harikasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?