Uzun saçlı küpeli aşırı kibar konuşan mı yoksa sert erkeksi mi?
Uzun saçlı küpeli aşırı kibar konuşan
Sert erkeksi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre ikiside değil çünkü ne kadar küpe taksan ne kadar saçın uzun olsa ne kadar sert erkeksi biri de olsan bunlar sadece dış görünüş dur asıl önemli olan tek şey kalp ini temiz olmasıdır kalp ne kadar temiz olursa o kadar başarılı ve hayatın da ki engeller tek tek kayıp olur ama şunu asla unutma hepsi değil sadece bir kısmı kayıp hepsi kayıp olması için kalp inin değil arkadaş ailen anne baba vb bunlar iyi ve saygı ve hoşgörülü olman gerek onu için 《C kalp inin temiz olması ve içi görünüş onemli》 seciyorum dış görünüş sadece bir numara asıl iç önemli onu için soru sorken mutlaka sordun soruyoru bir oku yoksa (benim gibi insan sana vaziyet verir ) bunu sana abi tavsiyesi olarak kabul et dostum (abi dedim kusura kalma belki benden. Büyüksün ama şunu bil ki yaş ne kadar büyük olursa olsun yine anne gözünde sen cocuksun bunu bil ) dostum by
《halbuki bugun uzun cümle yazmicaktim bak gördüm yine tutamadım kendimi :(》
Cevap
0Cevap
İkisi de leş ama nonoştansa sert olanı tercih ederim. Aslında en iyisi leonardo’nun karakteri, esprili sıcak güleryüzlü
Erkeksi olması için illa sert olması gerekmiyor. uzun saç küpe çok itici geliyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?