Merhabaaa! Ya düşünüyorum da bence kızlar kibar erkeklerden hoşlanmıyor. Yani böyle entelektüel birikimleri olan, huzurlu, sakin, arabanın kapısını açan erkek cepte görünüyor. Daha sert erkekleri ayartıp onlara sahip olmaktan hoşlanıyorlar. Ben öyleyim yani en azından. :) Sizde durum ne?
Hayır. Sadece kadınlar değil genel olarak bu ülkede ne kadar çirkinleşirsen o kadar saygı görüyorsun. İnsanlar nezaketten anlamıyor.
Kızların yorumlarına şöyle bir baktım, hanzo öküz erkeklerden hoşlandıklarını kendileri de dile getirmişler. O zaman konuyu farklı bir noktaya taşıyorum.
İnsanın psikolojisi davranışlarına yansır. O yüzden, nezaketten anlamayan insanlarla sevgili oluyorsanız, gelip de burada yok eşim bana şiddet uyguladı, yok bana küfür etti, yok kavga ettik bilmem ne diye ağlamayın.
Şu mastercheff murat mıydı neydi, adam saygısızlıklarıyla fenomen olmuştu ülke çapında. Sonra papağana işkence eden bir manyak olduğu ortaya çıkınca nedense herkes çok şaşırdı. Hadi oradan demek istiyorum hepinize. Saygısız birisi insanları ve hayatı sevmiyordur, böyle nefret dolu insanlardan da her şey beklenir.
Birisi aşağıya yazmış mesela kibar olan toptur diye. Zihniyete bak. Ülkenin bir gıdım ilerlememesine şaşırmamalı.
11
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
arthur schopenhauer şöyle söyler; "kadınlara aşırı bir saygı ile davranmak tek kelimeyle gülünçtür ve böyle bir şey bizi onların gözünde küçük düşürür." der. erkeklerin, kadınların kalbini kazanması için onlara tony montana gibi mi davranması gerekir yani? bence evet, çünkü kadınlar nazik ve kibar erkekleri itici bulurlar. masaya yumruğunu vuran maskülen, erkekleri benimserler. şiddet etğilimleri gösteren, cahil hatta kendisini sevmeyen erkeğe bağlanırlar ve daha sonra da bunlardan yakınırlar. yakınmalarına rağmen yine de vazgeçemezler. işte kadınlar bu yüzden hayvani güdülerini harekete geçiren vahşi erkekleri severler. çünkü ilkel duygularını korurlar. sebebi güçtür.
Kaba saba erkekten hoşlanan kız sonra niye bu bana vurdu diye ağlamasın. Başından beri belli zaten o tür tipler olduğu. Sizin ki azraile gidip niye öldürdü diye şikayetlenmek.
Erkek dediğin kibar, efendi, doğru düzgün bir insna olsun ki adam diyebilelim ona.
Ben hep o nazik erkeklersen hoşlandım. Tam tersi bir adama aşık olmuştum ve çok acı çekmiştim, sonra gittim o entelektüel birikimi olan araba kapısı açan dediğiniz adamla evlendim :) mutluluk burada çünkü
Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı.
Kadınlar kibar ve iyi erkeklerden hoşlanmazlar. Onlar kendilerini ağlatan, üzen, sevmeyen p*ç erkeklerden hoşlanırlar.
Kadınlar, kendilerini seven adamlardan hoşlanmazlar. Kadınlar ulaşamadıklarına tutulur, onlar için mücadele eder, elinin altındakini de her ihtimale karşı hazırda tutar, onları bütünüyle kaybetmek istemezler. Ne kadar akıllı olursa olsun, kalbi ve aklı arasında kalan bir kadın, doğruyu bilmesine rağmen yanlışa gider. Düşer dizlerinin üstüne, oturur kendi haline acır... Kadınlar asla iyi adam sevmezler
Bu konuyla ilgli yaşadıklarımla ilgili şunu farkettim, hani erkekler nasıl ki hanımefendi kız seviyoruz deyip , öyle olmayan kızlarla birlikte oluyorlar ya sırf cinsellik için. Hanımefendileri beğenip, öyle olmayanları seçiyorlar. Kadınlar da artık öyle olmaya başladı. Kibar erkekleri beğeniyor ama onlarla cinsellik yaşama ihtimali düşük olduğundan, (erkek kibarlığından ödün vermediği için) daha bir sert erkeklerle takılmayı tercih ediyor bazı kızlar çünkü onlar da artık erkekler gibi sadece cinsellik düşünür olmuşlar. Kibar erkek olmanın bu devirde çok az kızda etki bırakabileceğini düşünüyorum çok ama çok az.
Eskiden öyleydi ama , şu an öyle değil, erkeklerin kadınlara olan tutumu, kadınları da onlar gibi davranmasına sebep oldu. Kadınlar da artık erkekler gibi acımasız düşünmeye başladılar
Bugün adliyeye, haddinden birazcık fazla kibar bir avukat bey geldi. Konuşması o kadar güzel, o kadar narin geliyordu ki, çok hoşuma gitti. Dedim her erkek böyle olsa, ama onun haricinde ağır başlı davranışlarıyla konuşma tarzını şekillendiren erkekler de hoş geliyor.
Bazıları kibar sever bazıları kaba kaba erkek sevenler içgüdüsel falan deniyor ama pek ilgisi yok, genellikle yetiştirilme tarzı, çocukluk tranvaları günümüz şartları insanı biraz mazoşist eylimli yapıyor kaçan kovalanır hesabı bazı kadınların egolarıyla duygularıyla ilgili kendini tanıyamama, kompleksli olma gibi sorunları var belkide bu saydıklarım önemli kesimde var erkeği elde edince tatmin olup sıkılıyor, elde edemezse duygularını tatmin edemediği için peşinde koşuyor, patalojik bağımlılık şeklini alabiliyor sonuçta yine yeterince duygularını tatmin edemezse başkabirinde şansını deniyor çok nazda aşık usandırıyor, her halükarda aynı sonuç oluyor
Kibar, sevecen insanlarla mutlu olan kendini bilen çok kadın var niye olmasın ama yinede herşeyin ortası makbuldür kibarlığıda abartmayacaksın kabalığıda
Birde şu var aslında mesele kibar olmak olmamak değil tutarlı olmakla alakalı kadın dediğinde sonuçta insan kaba seviyor diye işi abartıp ergen tripleri atarsan kadınlar bundanda hoşlanmaz ne istediğini bileceksin sevgilimi olmak istiyorsun, arkadaşmı, veya partnermi net olmaklazım ciddi olmak lazım yeri gelince eğlenceli olmak, yeri gelince kibar olmak, yeri gelince tavrını koymak duruma göre hareket etmek lazım karakter sahibi olmak lazım karakter sahibi erkeği her kadın çekici bulur, baştan tavrı koymak lazım, sınırları çizmek lazım Mesela ben ne istediğimi bilirim arkadaş olmak istersem arkadaşca yaklaşırım, sevgili olmak istiyorsam niyetimi belli ederim güven vermeye çalışırım istemiyorsan hiç yanaşmam kimseyi boş yere oyalamam boş yapmam, tutarlı ne istediğini bilen erkek kadına güven verir elektrik yaratıp çeker, bir kadın ne istiyorsa babada uyuyorsa duygusal olarakta istiyorsam bende onun istediğini veririm mantıklı, özgür ruhlu bir kadınsa sıkmam, sahipenilmek istiyorsa sonuna kadar sahiplenirim ama bocalamamak bunları yaparken de tutarlı olmak lazım
Evet örneğin bir erkek bayanın kapısını açmalı, sigarasını yakmalı, nereye gitmek istiyor fikrini sormalı, üşüyorsa ceketini vermeli, lavaboya gidecekse eşlik etmeli, hesabı ödemeli istediği başka bişi var mi sormalı, gideceği yere kadar bırakmalı vs bunlar en basit olanlar..
Evlenince görürsün anyayı konyayı.. Kocam beni dövüyor diye mahkemelerde sürünürsün. Evet kızlar böyle çünkü çoğu salak. Biri naparsan öteki onu taklit ediyor bu böyle gidiyo.. Moda gibi.. Ben öyle değilim.
bence nerede okuz varsa ona daha fazla istekli davranılıyor sonra kalpler kırılıncada ahlar vahlar cok seviyorum sunu anlamıyorum zaten neden bu kadar canınızın yakan insanların cazip olması türk milleti olarak acı cekmeyi seviyoruz
Hayir hoşlaşmaz önce kaba sapa kişileri severler sonra onlarin bir halt olmadiklarini anladikdan uzun süre sonra fikirlerini degiştirip kibar olanlari severler ama 30 yaşini gecmiş olur o zamana kadar..
Sonra adam öküz, neden bana vurdu, iyi davranmayor. Küfür ediyor. Aferin size ben kibar naif adamın çok güzel ve insan gibi ilişkilerim oldu, paylaşımlarım oldu kezbanlar lütfen sert erkeklere gidin 😁
Ya bende onu anlamıyorum kibarlık yaptığım kiz yuzume bile bakmıyor sert olduğum zaman geçmek için yer verip gülümseyen kızı gördüm kibar olmazsak öküz odun falan dersiniz ama sert olunca da böyle değişik afedersiniz ama böyle
Oduna odun gibi davranmanız lazımdır oduna şekil vermek için testere lazım veya kesici bi alet lazım yani siz bi oduna pamukla şekil vermekten bahsediyorsunuz kimileri de yaş bir dal gibi üstündeki çıkıntıları süngerle halledebilecek şekilde
Senin söylediğin erkek ideal insan kızlara bok çukuruna düşmüş kendisinide aşağı çeken erkek lazım ki premsesimiz onu düzeltmeye çalışıp egosunu tatmin etsin
Sadece kibar değil. Kadınlar nayiftir. Narindir. İncitmeyen, keskin zekalı, eğlendirirken düşündüren erkwklerden oturaklı erkeklerden hoşlanırlar. Onların değerini bil ki onlardan değer goresin. Tek bir etkenle sınırlandırmak doğru olmaz.
Kibar olup erkek gibi olanida var kibarliktan mıy mıy olanida var sert olup öküzü var sert olup adam gibi side var tarz meselesi ama benimki kibar ve erkek gibi adam olsun kılcık olmasın
Ben biraz beni uğraştırıcak biri ve adam akıllı davranan çocuksu olmayan insanlardan hoşlanıyorum. Çok uğraştıranlardan sıkıldım bu zamana kadar hep. Hiç uğraştırmayanlardada sıkıldım çok monoton. Orta derecede uğraştıranlar mutlu ediyo beni. Bana göre keko olmaması ve çocuksu davranmamasıda aşırı önemli
Mesela ben okula gelirken öndeki çocuk kapıyı açtıktan sonra arkadaki için yani benim için birdaha ittirirse bu benim hoşuma gider çünkü centilmenlik kibarlık güzeldir.
Özellikle seçmiyorum. Iyi oldugumda iyi kötü oldugumda kotu birini seviyorum zaten kibarlık ya da kabalık arayan biride degilim ben gibi kafa dengi eğlenceli oda
Dışarıya karşı öküz olan bir insandan kibarlık beklersen yandın. Diğer insanlara nasıl davrandığı çok önemli bir partnerin. Bunu önceden gözlemlersin. İnsanlara karşı düzgün ve iyiyse sana da iyi olma şansı yüksek.
Kızlar çok gariptir. Ne zaman ne düşüneceğini anlayamazsın. Ama senin ne düşündüğünü düşünmeye çalışıp, sana önem veren bir kız, bir anda en 'değerlin' olur.
HAYIR tamamen yanlış. Kızlar kaba saba merhametsiz, kendileriyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanır. Nerde düzgün dibine kadar aşık insan var yarı yolda bırakıyorlar...
Ülkemizde kıro kızlar yoğunlukta olduğu için maçlar daha çok talep görüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kibar erkeği cepte gözüyle görürler sert erkek isterler sonra odunsun öküzsün felan filan.. kibar erkek kadına nasıl davranmasını bilen kadına değer veren erkektir candır😊
En İyi Cevaplar