Çok sevdiğim halde ayrıldım sevdiğim adamdan çünkü onun beni sevdiğine inanmıyorum sizce iyi yapmış miyim?

Bana daha ilişkinin ilk başında 3 kere eski kız arkadaşının adıyla seslendi ki kız güya bunu aldatmış. Daha sonra biz konuşurken instagram hesabını açmış herkese bir de guzelinden Efkar müziği koymuş aşk acısı çeker gibi sözler koymuş falan ben bunu görünce taa o zaman ayrıldım. Neyse 7 ay sonra geldi bizimki ne olduysa artık ben de konuştum tekrar ( kendime çok kızıyorum gurursuzca davrandım ) geçenlerde ayağım kırıldı adam 3 saat sonra yazmış derken ben baktım ve cok sevsem de bir daha konuşmak istemediğimi anladım. Ona da söyledim önüme bakacağım karşıma çıkan iyi biri olursa tanırım dedim ki benden uzak dursun diye. SEVİYOR OLMAM GURURSUZ OLACAĞIM ANLAMINA GELMEZ, sürekli bizimle olan biri var diğer sevgilin dedim. Hayatımda radikal değişimler istiyordu benden benim çok fazla zorlanacağım. İlgisiz sevgisiz biriydi ve ben en nihayetinde ayrıldım kimse vazgeçilmez değil çünkü ve ben sadece sevmek değil gerçekten sevilmek de istiyorum. İyi yapmış miyim sizce ayrıldım bir daha da konuşmak vs istemiyorum zaten.
Çok sevdiğim halde ayrıldım sevdiğim adamdan çünkü onun beni sevdiğine inanmıyorum sizce iyi yapmış miyim?