Aşk İlişkileri Bir kızın geçmişi nasıl öğrenilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sor demeyim kimse dürüst olmaz konuştuğum bir kız var zor güvenen biriyim. Devirde bütün pislikleri yiyip geçmişini saklayanlar dolu Güncellemeler+1 yıl Güncel Bir kızın geçmişi nasıl öğrenilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
watsoniadensiflora Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Elbette onu tanıyarak, bol bol zaman geçirerek öğrenebilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vakit kaybetmek istemiyorum Yorumla watsoniadensiflora +1 yıl o halde açık açık onu incitmeden merak ettiklerini sormaya çalış Yorumla watsoniadensiflora +1 yıl hem kuşkularından arınmış olup zamanıda iyi kullanmış olursun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gecmisini arartiracaksan kimseyle sevgili olma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin amacin bakirelikse bakireler temiz mi peki her boku gizli yapiyorlar sonra bu kiz temiz demi cok komik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bakire ne demek senin için ayrıca ben öyleyim öyle istiyorum niye zoruna gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zoruma giden birsey yok ben sadece gercekleri soyluyorum gecmisinde herseyi yapip bakire kalanlar var ve bunu cok iyi gizliyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bakirelik zar değil el değmemişlik demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynisindan bahsediyorum ama sen anlamiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yapıp bakire kalan var diyorsun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam sevisip herseyi yapip bakireyim diye dolasiyor bu mu bakirelik sence Yorumla
Manful34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Geçmişe niye takiliyosun ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal takılmam Yorumla Manful34 +1 yıl IQ seviyen düşük kanka Yorumla Soran +1 yıl Seninki kadar değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elbette onu tanıyarak, bol bol zaman geçirerek öğrenebilirsin
Vakit kaybetmek istemiyorum
o halde açık açık onu incitmeden merak ettiklerini sormaya çalış
hem kuşkularından arınmış olup zamanıda iyi kullanmış olursun
Ogrenemezsin yol ver knk
gecmisini arartiracaksan kimseyle sevgili olma
Ne alaka
senin amacin bakirelikse bakireler temiz mi peki her boku gizli yapiyorlar sonra bu kiz temiz demi cok komik 😂
Bakire ne demek senin için ayrıca ben öyleyim öyle istiyorum niye zoruna gitti
zoruma giden birsey yok ben sadece gercekleri soyluyorum gecmisinde herseyi yapip bakire kalanlar var ve bunu cok iyi gizliyorlar
Bakirelik zar değil el değmemişlik demek
aynisindan bahsediyorum ama sen anlamiyorsun
Yapıp bakire kalan var diyorsun sen
tamam sevisip herseyi yapip bakireyim diye dolasiyor bu mu bakirelik sence
Kendisi demeden zor olur
Geçmişe niye takiliyosun ki
Normal takılmam
IQ seviyen düşük kanka
Seninki kadar değil