Merhaba arkadaşlar 2 buçuk 3 yıla yakın sevgilim var eskiden aşırı hemen hemen hergün buluşurduk bu son 1 yıldır ayda bir 3 haftada bir buluşuyoruz benim okulum var oda çalışıyordu fakat şu an çalışmıyor ve okul olmadigi zamanlar buluşalm diyen hep ben oluyorum ama bakarız falan diyor kavga etmistik neden bulusmak istemiyorsn dedigimde param yoktu falan dedi şöyle bir şey de var diyor hep 3 yıl oldu tabiki hersey eskisi kdr olmaz artk ciddileşti cocuk da deglz bu yuzden tartismayalm cok buyuk birsey degil diyor ama hergun arkadaşlarıyla mahallede oturuyor bana gelince senle cikinca rahat olamıyoruz biryerden senin akraban çıkar insanlar bakıyor sacma sapan diyor şoyle birsey daha soyliyim bulusunca sevgisini hissediyorum hissettiriyor yan yanayken gün icinde msjlasiriz ama cok degil aramalar da çok degil eskiden çoktu eskiden hersey daha ilgili daha güzeldi simdi 3 yil oldu diemi bilmiyorm sizce seviyormu beni ya da sevmiyormu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Triplere girmiş işte hiç anlamıyorum bu tarzları nerden buluyorsunuz kesin onsuz yapamam onsuz hiçim imajı verdiysen normal
peki nasil bu imaji geri cekebilirim beni kaybetmekten korkmasi lazm neler yapmam gerk benj tekrardan cok sevmesi ilgili davranmasi icin
😅 hiç sasmiyor sizin bu tavırlar
yaa yapmayın böyle siz erkekler ztn bu hale dusrdnuz
taktik verin bari
O kadar ergensin ki sevgide taktik maktik olmayacağını bilmen lazım
haklisiniz kesinlikle ama ne yapmam gerektigini sizden bilmek isterim yardimci olsaniz
Biz nerden bilelim hissettirdiği duyguyu? Niye onunla konuşmuyorsun ki açık açık konuş
konustugum zmn soylediklerini yazdm
ilgili olmasi icin ne yapmam grk
Bilemem sizin aranızdaki ilişkiyi belki dedigin gibi insan bişeylerden cabuk sıkılabiliyo
sıkılmaması için tekrardan eskisi gibi olmamiz icin sevmesi icin ne yapabilirim erkeksiniz daha iyi bilirsiniz
Ona karsı biraz ilgili ol eskisi gibi degilde yeni tanışmısınız gibi özlem duy en önemlisi gülümse ona seviyorum seni de
çok yapıyorum asiri ilgiliyim
Acaba cok ilgidenmi sıkıldı istersen biraz fazla degil soguk davran ne teoki verecek diycekmi sana neden soguk davranıyosun diye
olblr tesekkur ederim baska ne yapmam lazm
Şuda var aşırı ilgili olmak ya da fazla kıskanclık olmakta erkegi ürkütür ve uzaklastırır ve afedersin hiç ilişki yasadınızmı peki
cinsel iliski olmadi dokunma öpme vs oldu
Yani cinsel ilişki olan partnerlerde erkeklerde soguma cok olabiliyo ondan sordum hanfendi dedigim gibi denemesi bedava biraz sguk davranın sonuc belli olur zaten
Monotonlaşmış ilişki sıkılmış sanki artık bilemiyorum
esksii gibi ilgili daha cok sevmesi icin ne yapmaliym
Sen de geri Çek kendini biraz
soguk davranaym yani
o sekilde de sogumaz mi benden
Tamamen değil. Ama soğursa zaten kafasında bitirmiştir demektir.
baska neler yapmam lazm bir erkek nasil sevebilir
Sen yapman gerekeni yapıyorsun zaten. İş kişide bitiyor ağzında kuşta tutsan fayda etmez
Odak noktası değilsin
Heyecan gitmiş
Sevgi var mı yok mu bilinmez onu ancak kendisi bilir
nasil eskisi gibi olabiliriz sence
Seviyor neden sevmesin olabilir ilişkilerde böyle şeyler
gercekten mi
Arada böyle şeyler olur erkeklerde biraz sal korkma bişey olmaz
eskisi gibi sevmesi ilgili olması için ne yapmam grk
Seviyor zaten sevmiyor diye düşünmen yanlış
bir erkeğin gercekten sevmesi icin ne yapilir ki
Benimde değil tüh:(
Tamamdır geldi
Buluşunca neler yapıyorsunuz
yemek yiyoruz geziyoruz oturuyoruz biryerlerde o şekilde
Peki evde buluşmalar oluyormu
evet
Erkeklerin en çok aradığı şey cinsellik dir
hayır dokunma öpme gibi şeyler oluyor
Yetmez iste bu yüzden bulusmak istemiyor hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış
ne gibi şeyler yapılir bulusunca
Seviyor
abim olrk soruyorum nasil anladin abi
Hislerim kuvvetlidir bana öyle geldi
peki neden buluşmalar azaldı ben söylemeden kendisi plan kurmaz ayda bir 3 haftada bir görüşürüz
Hep buluşmaktan bıkmış olabilir. Parası olmadığı için olabilir
abi sonucta sende bir erkeksin beni tekrardan sevmesi için ya da daha ilgili olmasi icin ne yapabilirim?
İlişkini bilmiyorum pek bir şey diyemem de karşındaki kişiye ilgi göster bu yeter
çok ilgi gosteriyorum abi baska ne yapabilirim
Test et gor
nasil test edebilirim
Yazili
djmabdjsjd ya