Flörtüm vardı otuzlu yaşlarda free bir insandı, salt eğlence anlayışına dayalı bir haysti vardı. Kafa yapisi da farklı epey aynı frekansı yakalamıştık ki bunu da defalarca dile getirdi.. Her neyse biz bir süre konuştuk, ilişki istemiyor eski kız arkadaşını aşamıyor bende konuşmayı kestim. Benden sonda hayatına bir baskasini almış sonra aylar sonra bana tekrar döndü psikolojik sorunlarını aştığını, benimle yakaladığı enerjiyi özlediğini söyleyerek birliktelik düşüncesi olduğunu ekledi bende bayağı çok hoşlanmıştım ikinci bir şans verdim. Baktım hâlâ dengesiz, aynı zihniyete sahip bende kendi kişiliğime seninle konuşarak saygısızlık edemem deyip konuşmayı bitirdim yeniden. Her yerden de sildim kendisini muhatap olmamak adına. O hala numaramı falan silmemiş bu arada. Ben bunu yaptıktan bir hafta sonra benden sonra konuştuğu kıza tekrar geri dönmüş, ciddi ilişki istemeyen adam sevgili olmuş hemde bu kadar kısa sürede.. Bundan daha çok gurur kırıcı çok az şey var resmen ya. Ne düşüneyim, sorun ben de mi? Bu kız da mı öylesine vakit geçirdiklerinden? Yoksa seviyor mu? Yorumunuz nedir hadi yoruma..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun karşı tarafta, gereksiz yere kendini suçlamak istiyorsan yanlış insana verdiğin değer ve kendine yaptığın haksızlık için suçla çünkü tek kabahatin bu. Adam da seni sevmiyor ama gönül eğlencesinde öyle bir tutku vardır ki bazen aşkın dahi önüne geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi suçlamaya çalışmıyorum ama sonuçtan ötürü sinirimin bozulduğunu saklayamayacağım. Tutku çok şiddetli bir duygu ki şu an bu konumda olmama sebep.. Karşı tarafın niyetini görüp benimde bir noktadan sonra hoşlandığımdan ona ikinci kez hayır, dur demek için gecikmiş olmam da kendime öfke duymama sebebiyet veriyor..
En İyi Cevaplar
+1 yılSen ikinci bir şansı vermene rağmen bunu değerlendirememiş ve haddini aşarak diğer kadına dönmüş burada denilecek tek şey var, Reşat Nuri Güntekinin dediği gibi; ''O kadar emeğe rağmen bırakıp gidiyorsa o kayıp değil yüktür'' . Kaybettiğin hiçbir şey yok belinde kambur olan bir yükü çöpe atmışsın, şimdi daha dik durup yoluna bakabilirsin :D Bu arada ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. Bu soytarıya bir daha sahne şansı verme :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYoruma gel.. müthiş. Daha şans yok zaten 😄
Bu insan seni gerçekten sevmiyor net ! Seninle zaman gecirme derdinde diğer kız ile de böyle çünkü aidiyet duygusu yok Free takılması enteresan değil böyle duygusu olmayan birisi için boş ver ya her şey gönlünce olsun #
07 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya bu yorum için.. Kesinlikle bazen bazı duygulara dur diyemiyoruz ve sonuç bu oluyor. Konuşmayı en kısa vadede bitiren taraf olduğum için iyi hissediyorum lakin bir şeyleri göre göre konuşmayı ikinci kez kabul ettiğim için kendime öfkeliyim.. Sağol ya
Soran+1 yılÜzülmüyorum da dediğim gibi kendime duyduğum küçük bir öfke söz konusu. Ama doğru diyorsun yanımda olurdu, bu karakter yoksunundan ne bekliyorsam. tabiki de başka kızların yanında olacak..
Soran+1 yılSevgi diyebileceğim bir durum söz konusu değildi benim için açıkçası henüz. Derin bir hoşlantı belki de tutku bilmiyorm. Duyduğum heyecan hata yaptığımı anladığımda bile beni geri koymadı. Ondan olsa gerek kendime kızgınlığım şimdi. Uzun süren bir konuşma değildi ama yine de bu kararı almak için geç kalışıma kırgınım.
Analizciyim ama saçma bir şeyler çıkacağını anladığımdan yorum yapmamaya karar verdim. Başka analizci bakabilir mi buraya? Güvenilmez kızların ironik saçmalıklarınla uğraşamam. Teşekkürler. 👍
056 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmez olduğum analizini tam olarak nasıl yaptın ya. En azından ondan bahsetsene👍
Soran+1 yılBu yorumu yapan kimse çok olgun sanırım ya da her şeyin mantıkla kontrol edilebileceğini düşünen bir kontrolcü.. Tutku, zaaf vs bu kavramları nereye koyacaksın? Bunlara bazen karşı koyamamak karaktertersizlik midir yoksa karakterden ödün vermek mi? Çok sert çıkışların var, dahasına gerek yok teşekkür.
- +1 yıl
Ben karaktersizlik olduğunu düşünüyorum. Çünkü hayatımda hiç bir zaman zevkime düşkün olmadım (ki bir de erkeklerin daha abaza olduğunu söylerler). Bir insan zevkine düşkün olmak yerine bir şeylere daha da sağlıklı açıdan bakabilmeli. İşte ancak o zaman gerçek aşk olur ortada, hayatından memnun olursun. Yalnızca zevkle falan bitmiyor bu işler.
- +1 yıl
Ciddi düşünüyorsan bir erkekle, sadece zevk ve hislerden ibaret eylemlerle hareket etmen bir zaman kaybı. Çünkü kandırılmaya açık oluyorsun. Ya da aslında kandırıldığını biliyorsun ama göz göre göre devam etmek istiyorsun (siz kızların çoğunun olayı ve evet... Güvenmemek için bir sebep daha). Bu nedenle yaptıklarının anlamsız olduğunu önceden anladığı için analiz etmeye değer bulmadım.
Soran+1 yılİkinci seçenek belli ki.. Öyle isen helal olsun ne diyeyim. Sürekli olarak iplerin elinde olduğu bir hayat, paso mantık.. Yorucu değil mi? Farklı açıdan bakabilmeyi, mantıklı değerlendirmeyi doğru buluyorum tamam da geri kalanında buna hayat denir mi?
Soran+1 yılHayata karşı aldığın isabetli bir tavır olmuş. Daha önce denemiş olduğun diğer türlü davranışlar icin o dönemde karakterine nasıl yorum yapmalıyız peki? Böyle böyle karakterimi oluşturdum, yaşanması gerekiyordu mu?
- +1 yıl
İyi niyetliydim, gerçekten sevdiğime değer veriyordum, onlara iyilik yapıp doğal davranmaktan çekinmezdim, sohbetin sarıyordu bir kere. Yani benle sohbete giren zaten çıkamıyordu. Sevdiklerime sürprizler yapmayı severdim. İlişkide akıllıca kararlar verilmesi gerektiğinde bu duruma rahatlıkla el atardım (ki bu konuda sözümü dinleyen kimse hiç pişman olmamıştır) ve samimiydim yani duygusallığa, romantikliğe önem verdiğim için karşımdakini ara sıra şımartmaktan çekinmezdim. Öyle bir sevgiydi benimkisi
- +1 yıl
İstesem serseri, cool, maço, gizemli tarzda falan da takılırdım ama hiç bir zaman benim tarzım değildi. Bununla mutlu olmayacağımı, sonsuza dek rol yapmak zorunda kalacağımı biliyordum. Hiç oralı bile olmadım. Canım istemedi yani. Tamamen keyfi. Yoksa ben de bilirdim her önüme geleni tavlayıp çapkınlık yapmayı.
- +1 yıl
Bir kişi...
Bir kişi hariç hiç bir kız bunun kıymetini bilmedi. Onla da ilişkimizde araya aile girince sona erdirmek zorunda kaldım. Onun dışındaki hepsi güvenlimezdi. O zamanlar acı çeksem bile, devam etmenin sırf doğru olmayacağını, bunun bana daha da zarar vereceğini düşünerek ayrılık acılarını hep göze aldım. Psikolojik olarak acı çektim evet. Ama sonunda buna alışmayı hatta direnç kazanmayı başardım. Şimdi ise kızları tamamen zevk yapılarına kadar çözdüm. Ama kötüye kullanmıyorum. Çünkü bunu bir kez kullanırsam, artık o kişi ben olamam.
Bu yüzden kaliteli yalnızlık her zaman daha iyi. - +1 yıl
Beni işte tüm bunlar, kızlara güvenmemeye itti. Halimden memnunum. Hatta daha iyiyim. Artık yorucu gelmiyor. Öbür türlüsü daha yorucu ve sorun çıkaran bir durumdu. Hayatımda bir şeyleri değiştirdim diyelim. Eskiden bunun acısını çekerdim ve keşke böyle olmasaydı, daha iyi olabilirdi onlar bir şeyleri görseydi derdim.
Şimdi ise onların güvenilmez olduğunu ve daha iyisini istemediklerini, amaçlarının farklı olduklarını biliyorum. Bu nedenle de "Acı artık benim meselem." diyorum. Bu kadar mantıksal olmak artık bana yorucu gelmiyor.
Soran+1 yılDaha önce bu kadar aklı başında bir adam tanımlamıştım bruhanı. Düşüncelerini sevdim ama bazı duyguların şiddetini kavrayamamış olduğunu düşünüyorum, her zaman kontrol sende olmuyor. Bundan güvenilmez yaftası bana biraz ağır geldi. Saygı duyuyorum, sağlam fikirlere, eylemlere sahipsin görebiliyorum. Başarılar diliyorum hayat hengamesinde, umarım mantığının bile önüne geçebilecek kadar şiddetli hislerle imtihan olmazsın bir gün🙋♀️
Soran+1 yılDiğer yorumunu şimdi okudum. Kıymetini bilen kimseyle olamamana üzüldüm. Ama sonuç olarak görüyorum ki bu bir süreç, yaşanması gerekiyor ki sende adım adım inşa ediyorsun kendini. Doğru düşünüyorsun ne eksik ne fazla. Kaliteli bir yalnızlık kesinlikle daha iyi, yapılandırıcı bir tarafı da var hatta. Ama bazen kurulan bu ilişkiler yalnızca gönül eglendirmek değil anlamadığın kısımda tam olarak bu. Boşum, eğlenecek bir kimse bulayım mevzusundan öte bazen dur diyememek sonucunun hüsran olduğunu bile bile. O kadar mantık çalıştırabileceğimiz bir yaşama..
- +1 yıl
Buna dur diyebilmeyi öğrendim ben. Ben bunu 4 aydır yapabiliyorsam ve zamanında 2 sene boyunca yaptıysam, bu süreyi ömürlüğe de çıkartırım. Hiç sorun değil. Kızları yeterince çözdüm ve hayatımda dönüm noktası olacak nitelikte bir karar verdim. Gerisi önemli değil bu bana yeter.
Soran+1 yılBırak kadere meydan okumak için, geçmemiz gereken süreçlerde güvenilmez olarak yaftalanmayalım o zaman. Bazen yasananlar nerede dur demen gerektiğini öğrenmen için oluyor👍
- +1 yıl
Kimseye ön yargılı değilim. Iyi niyetli olan kızlar olduğunu da biliyorum. Ben sadece...
İlişki istemiyorum. Güvenilirliğini kanıtlarsa arkadaşlığa tamamen okeyim ama ilişki asla. Ilişki boyutuna girdiği an olay çünkü en kötü gerçeklerle yüzleşiyorum. Bu noktada mesafeyi koruyup, kötü niyetli girişimlere maruz kalmamak daha sağlıklı.
Soran+1 yılO zaman İsmet Özel'den şu dizeleri ilistireyim şuraya.
"Hata yapmak fırsatını Adem'e veren sendin bilmedim onun talihinden ne kadar düştü bana...'
Ayrıca insan kelimesi nisyan kökünden gelir, hataya düşer, yine unutur, yine hataya düşer, yine..
Soran+1 yılDüşüncelerinde çok haklısın yalan değil ama karşındakinin insan olduğunu unutarak, bu gerçeğe bir şey çekip yorum yapıyorsun. Benim şu an görebildiğim bu..
- +1 yıl
Ne derler bilir misin? "Bir ustayı bir öğrenciden farklı kılan şey, zamanında öğrencinin toplam yaptığından çok daha fazla hata yapmış olmasıdır."
Onun için ben hatalarımdan gereken dersi aldım. Aynı hataya düşeceğimi sanıyorsan fena yanılıyorsun. Ben bir şeyde hırs yaptığımda o işi gerçekten yaparım. Zamanında bana büyüyünce sigaraya başlarsın sen diye çocukken ithamlarda bulunuldu. Ne yaptım biliyor musun? 20 yaşındayım ama ne sigara, ne alkol, ne kumar, ne de uyuşturucu var hala hayatımda. Barlar zaten benlik değil. Kasten takılmıyorum.
Soran+1 yılOnu görebiliyorum, yirmi yaşında bu kadar mantıklı çalıştırman beni fena halde şaşırttı. Tanımıyorum ama fikirlerinden çıkardığım sonuçta buydu zaten. Konuştuğumuz konu insan bir pozitif bilim değil. Her zaman aynı sonucu vermez, dener yanılır, belki tekrar düşer yeniden kalkar. Bu kadar kesin hükümlere varmak bu konuda doğru gelmiyor bana.
Soran+1 yılYorumunu kötü algılamadım, doğru da diyorsun bir noktada hatalarınla inşa edersin hayatını ama benim savunduğum şey de konuştuğumuz şeyin insan olduğu, ve her zaman hataya düşebileceği. Bırak ders çıkarmasn, hep hata yapsın demiyorum ama kesin hükümlerde de bulunamayacağından bahsediyorum.
- +1 yıl
Eğer ben bu konuda temkinli olmazsam ve elde ettiğim sonuçlara göre ortada olan ön yargısız ve canlı kanıtlı "kesin hükümlere" dayanmazsam, yaptığımın benim "ders çıkarmayıp göz göre göre hata yapmaya devam etme" durumundan hiç bir farkı kalmaz. Bunu da bir zayıflık olarak görüyorum. Hayatımda bununla artık baş edebiliyor olduğum için mutluyum.
- +1 yıl
Yani şu an hiç bir güç beni tekrar bir ilişkiye başlamaya ikna edemez. Onun dışında. O kız gerçekten güvendiğim, bana kendini kanıtlamış, bunun için fedakarlıklar yapmış tek kişiydi ki başlatırsa ancak o başlatır. Onun dışında kimse bana inandırıcı gelmiyor. Bu saatten sonra da gelmez de. Bunu tek bir kişiye bel bağlama durumu olarak düşünme sakın. Bu farklı bir durum. O benim %100 mantık moduma geçiş evrelerimden önceki son duygusal hallerimi gördü. Bu iş de burada son buluyor. Dediğim gibi, hayatımı daha çok kendi kariyerime odaklayıp gelecekte başka yollarla kendimi güvenceye alıcam. Kız arkadaş, benim için sadece gereksiz bir masraftan ibaret. Ama o öyle biriydi ki biliyorum, maddiyat zerre umrunda olmazdı onun. Genç yaşında çoğu kızdan daha akıllı ve iyi niyetli biriydi.
- +1 yıl
hocam senle bu konuları zaten çok konuştukta sen zaten artık şunu biliyorsun bazısı hata yapmadan öğrenemez kaldı ki herkes de senin gibi olamaz daha aynı anne babanın doğurup büyüttüğü 2 çocuk birbirine benzemiyor kız da çekmiş başına geleni dersini alırsa alır zaten ama almayacksa zaten mantık sökmez kaldı ki bunu ben diyorsam bir anlamı vardır ama her insanda mantık işe yaramaz
- +1 yıl
@KartalKuzeyli
Bunu bir insan yapabiliyorsa mümkün. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Seçim kendisine kalmış. Benimkini sadece birilerini silkelemek amaçlı bir uyarı + seçenek tablosu sunma durumu olarak düşün. Yapılan seçimlere, seçimin sonunda hiç bir şekilde karışmıyorum. Ben çünkü gerekeni yapmış oluyorum burada.
Soran+1 yılNe diyeyim sağlık olsun. Karşı taraf için düşüncelerinden dolayı da takdir ediyorum seni. Birçok noktada yaşamında sağlam bir şekilde hayatta kalmanın formülünü çözmüşsün görüyorum ki ama arada insan olduğunu da hatırlat kendine🙋♀️
- +1 yıl
tamam onu biliyorum zaten dediğim şey şu artık şunu görmen lazım sırf sen yapabiliyorsun diye o da yapabilir diye bişey yok her insan aynı kapasite ve yeteneklere sahip değil belki şu an yapamaz yarın yapar sen diyeceğini zaten dedin o da zaten anlayacağını anlamıştır artık ama bundan sonrası diretmeye gidiyor gerek yok böyle yaparsan savunmaya geçer HER İNSAN mesajı verdin artık bırak o hazmetsin sindirsin
- +1 yıl
@kartalkuzeyli
Senle ters düştüğümüz bir nokta...
Ben sadece tek bir mesaj verdiğimde insanlar sadece genelde mantıklı olduğunu zannettikleri başka bir algıya kapılıyorlar. Eğer cevap vermezsem, yalnızca buna inanırlar. Ama eğer bunun sebeplerini derinlemesine açıklayıp ortada mantığımı konuşturursam, sunacağı bir argüman kalmaz. İşte o zaman kendisini sorgulaması için bir sebebi olur. Bunun sonrasına karışmıyorum. Ama o zamana kadar karışmam gerekiyor. Neden haklı olduğumu anlaması için... - +1 yıl
haklı olduğunu anlaması dediğini yapabileceği anlamına gelmez yapabilse bile belki şu an değildir savunmuyorum bile bile lades demiş resmen hatası orada duruyo bir yere kaybolmadı ama doğruyu bilmek onu her zaman yapabileceğin anlamına gelmiyor zaaf dediğimiz şey bu zaten her insan eşit güçte değil sen ona gerekeni söyleyerek kendi gücünü paylaştın ama bir yerden sonrası artık meyve vermez aksine zararlı olur mesaj alınmıştır de bırak bir süre kendi kanatlarıyla uçsun sen uçmayı gösterdin öğrenmek ona kalmış.
- +1 yıl
zorlama yapıyorsun demedim artık işi ona bırakma zamanı gelmiş dedim
- +1 yıl
o zaman iş bitmiştir muhattap olacak bir şey kalmadı, görüşürüz.
Soran+1 yıl@bruhani burada yanlış düşünüyorsun. Haklı olduğunu kanıtlamak adına girdiğin bir savaş olmamalı insan ilişkilerine dair yaptığın yorum. kaldı ki bunun pozitif bilimler olmadığını da söylüyorum sana, bahsettiğimiz şey bir insan 2+2=4 eder diye kesin sonuçlara ulaşabileceğin bir şey değil. Haklılığını kanıtlamak adına pek çok kanıtla geliyorsun tamam kabul ama burada yine 'insan' olgusunu unutuyorsun. Bu alan "kesin, net, doğru, kesinlikle böyle" diyebileceğin bir yer değil. Ne kadar insan varsa o kadar düşünce ve sonuç vardır. Ele aldığımız mevzu insan, bundan hareketle elinde argümanı kalmaz şeklinde tez çürütmeye gidersen bir kere burada bir sıfır yenik başlarsın. Burada mevzu o noktada şuna da gelir o halde "kime göre, neye göre" o zmaan içinden cikilamaz bir hal alır ve haklılık çaban boşa gider. Sonuçta algımız, bakış açımız, düşüncelerimiz farklı. İlişkilerin belli başlı dinamikleri var tamam da, kesin doğruları yok. İnsan değil bir robotu ele alıyormuşcasına maddeci bakıyorsun bu konuya bence
- +1 yıl
Bir insanın nasıl ele alacağını görmem için nasıl hissettiğini bilmem yeterli. Tamamen maddeci bakıyor olsam herkes için aynı algıda olan bir şeyler söylerdim. Ama ben ilişkilerde bile insanların davranışlarını kendi zihnimde sınıflandırıp bunun sadece nereye gideceğine bakıyorum. Sonra da ona göre bir yorum yapıyorum.
Daha bütün paragrafını bile okumadan sadece ilk cümleden olayı anlama sebebim buydu. - +1 yıl
knk bana bildirim gelmeye devam ediyo bildirim alma seçeneği de yok dur LÜTFEN
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiğin eleman tam bir arı. Bombus arı türünden. Doyumsuz. Yeter ki çiçek olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılVe bir isabetli çıkarım daha... Çok doğru, bunu bir zaman sonra fark edip yine kendime dur demek için geç kaldığımdan öfkeliyim kendime bir miktar..
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını okudum. Sitede çıkarım yapan, analizleri değerlendiren, karsıya empati yaparak acaba ne demek istedi diye sorgulayabilen bir kadın olduğun belli. Sitede sayınız çok az.
Konumuza dönersek partnerini bize tanımlayan kişi sendin zaten. Ben de çizdigin karaktere bob ross misali ufak bir dokunuş yaptım.
Bundan sonraki yapacakların hepsi senin zihninde saklı. Ama bu kadar ince dokunuşlar yalan bir kadının o kocaman ovadaki diğer çiçekler gibi bekleyip bombus arısı bana konsun diyeceğini düşünmüyorum.
Kendine iyi davran.
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşüncelerinde beni iyi hissettirdiğin için.. Ayni hataya düşmek niyetinde değilim, en azından geç de olsa ne yapmam gerektiğini gördüm. Dediğin gibi yine de kendime bir öfkem var, belki az biraz da kırgınlık. Geçer mi geçer, biliyorum ama bazen insan olan yanımdan yorulduğumu hissediyorum. Birhan Keskin'in dediği gibi "ben zaman ilk o acıyla ölmediğimde gücenmistim hayata.. insan olmuştum ilk o zaman." Sağlık olsun, daha iyi davranmayı düşünüyorum yani umarım. Tekrardan teşekkürler 🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yıldenk geldiğin herif sırtlan ve bu bu kadar basit hata yapmışsın evet bile isteye de yapmışsın o hatayı ama netice de artık bitirmenin ve unutmanın zamanı tecrübe oldu deyip geç öğrendiğini de aklından çıkarma bir daha ki ilişilerinde de tutku vs demeden önce mantık de mantığına uymayanın çöp olacağını artık öğrenmişsindir diye düşünüyorum öldürmeyen darbe güçlendirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak umarım🙋♀️ düştüysek kalkarız daha ölmedik ya😄
- +1 yıl
ölmediğin müddetçe de gelişmeye devam edersin bruhanı ile yaptığın konuşmada demek istediği o aslında sadece anlatış biçimi senin dilinden değil.
Soran+1 yılPek çok noktada haklı olduğunu görüyorum fakat sürekli dediğim mevzu insan oluşumuzu unutuyor oluşu. Dediklerinin pek çoğunu doğru buluyorum ama insanı zaaflarını gözardı edersek robottan ne farkımız kalıyor?
- +1 yıl
az çok görüş şeklini biliyorum onun insanları sınıflandırıyor ve ona göre tahmin yürütüyor ve evet haklı çıkma oranı da yüksek olabilir ama dediğin gibi insanlar makine değil her zaman %100 doğru hesaplayamazsın bu gün böyleyken yarın bir bakmışsın kendinin hayran kalacağı bir kadın olmuşsun bunu o da bilemez bende ve yarı yarıya sende çünkü geleceğini bilemezsin ama seçebilirsin.
+1 yıl@HoşafAğızlı bu ikisi Zeki yine yazmişlar kdkfkfkfgo
01 Yorumla- +1 yıl
Kjgjlkfjjcc
seni çok sevio asko
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn knk aşkımdan ölüp bittgndn bana glemdi zten ya. s. s
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Analizciler yorumlarınızı bekliyorum en acilinden hadi bakalım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler