Böyle bir insan zaten sevgi aşk için değil belirli çıkarları uğruna insanların duygularını ticaret ediyor ve kullanıyor demektir, bundan dolayı da böyle insanlarda ahlak sevgi merhamet ya da samimiyet duygusu çok fazla olmayacağı için böyle bir şey diyen insan bırakın hoşlanıyorum demesini ciddiye almayı ben böyle insanlar ile arkadaşlık ilişkisi bile kurmam, dolayısıyla da hiç bir şekilde inandırıcı gelmiyor.
Pek çok ladyin yaptığı gibi tatlı ve kibar konuşmayı güzel sözler söylemeyi insan gibi davranmayı asılmakla karıştırmıyorsanız bence dikkat edilmeli hani ilişki ciddi bir iş önüne gelene asılacak kadar ciddiyetsizse bence hiç bulaşmayın ama tabi emin olmaya çalışın öyle karar verin kısmetinizi kapatmış olmayalım hihi umarım sizin için en iyisi oluy
Seçici olmayan erkekde olsa kadın da olsa hayatlarına girilmemeli. Zeka, sevgi, saygı olmayan ilişkiler zaman kaybıdır. Zaman en değerli hazinemiz ise bunlar olsa olsa zaman hırsızıdır.
Hoşlandım derken doğruyu söylüyor olabilir, çünkü zaten herkesten hoşlanıyor. Sorun, senden hoşlanıyorum derken doğruyu söylüyor olup olmaması değil, bunu çok sayıda karşı cinse söylüyor olması.
Zerre inandırıcılığı olmaz. Çapkın insanlar uslanmaz. Aşk, bu insanlara hiç uğramıyor. Samimi duygulardan yoksun insanlardır bunlar. "Seviyorum" lafı onlar için sadece sözdedir.
Kadınlar capkin erkekleri severler.. onlari ellerinde tutmak mücadele etmeleri onlara eglenceli gelir.. agizlarina siciliyor haberleri yok. . sadik erkek sıkıcı gelir
Herkese olan tavrını bana da devam ettirmesinden rahatsız olurum ve kesinlikle samimi gelmez. Şansını deneme sırası ben de diye düşünürüm, önemsemem öylesini.
Bir beni bulmadı böyleleri şansım yok ki zaten olsun engelli olarak doğ sevgilin hiç olmasın gençliğini yaşayama bu nasıl hayat benim gibi engelli bazı kızlar erkekler tarafından seviliyor yürüyen kızlara engelli erkek yaklaşınca yok olmuyor neden böyle oluyor sosyetic abla 😔♿
Çapkın olmasindan dolayı herkese öyle konusan birisi olabilir.. tabiiki de herkese söylenmesi doğru değil ama... sen güzel kadınsın seni de herkes gibi göremez herhalde